Забременели след инвитро тема 50

• 56 668
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря ви! Сега съжалявам Confused
Дано не съм си навредила нещо!
Препоръчително е да се боядисвате след 12 г.с. Поне дотогава не го правете пак.

# 361
По-скоро не трябва да се прекалява. Все пак доста бременни жени се боядисват, пият, пушат и правят далеч по-вредни неща без да знаят, че са бременни и им няма нищо на бебенцата Simple Smile Само спокойно, всичко ще бъде наред.

Благодаря ви! Сега съжалявам Confused
Дано не съм си навредила нещо!
Препоръчително е да се боядисвате след 12 г.с. Поне дотогава не го правете пак.

# 362
Здравейте, след трансфер съм и на 14 ден на 2 бр 5дневни имах чхг 225. Като 3 дни по рано беше 84, удвоява се средно на 50 51 часа. По предното ЧХГ също се удвояваше на 50часа. Трябва ли да се притеснявам? Някой с подобни по ниско или по бавно рязвиване на чхг дали има?
Първи положителен тест ми е и не мога да  направя някаква съпоставка с това как се развива при мен.

# 363
Здравейте, след трансфер съм и на 14 ден на 2 бр 5дневни имах чхг 225. Като 3 дни по рано беше 84, удвоява се средно на 50 51 часа. По предното ЧХГ също се удвояваше на 50часа. Трябва ли да се притеснявам? Някой с подобни по ниско или по бавно рязвиване на чхг дали има?
Първи положителен тест ми е и не мога да  направя някаква съпоставка с това как се развива при мен.

Тихичко честито! Не се притеснявайте, при мен се удвояваше на повече от 60 часа, сега съм в 7-ми месец. Запишете се час за преглед след 10-на дни (или каквито инструкции са ви дали). Стискам палции!

# 364

Много се радвам за теб:* Знам те от друга тема..И моето чхг беше така до към 13 15 ти ден сред трансфер, удвояваше се даже на малко повече от 70 часа. Ходих всеки ден Grinning Даже лекарят даваше кафти прогноза. Малчо сега е на 1 г.
Важно е, че расте! Изчакай си прегледа, наистина нищо не можеш да направиш, само ще се тревожиш.

# 365
Някой да си е купувал скоро Оксапар 0.4? Току що отворих кутията, която ми донесоха този месец от Турция и спринцовките вътре са едни дебели, а визуално изглежда повече дозата. Иначе си пише 4000/0.4.

# 366
Някой да си е купувал скоро Оксапар 0.4? Току що отворих кутията, която ми донесоха този месец от Турция и спринцовките вътре са едни дебели, а визуално изглежда повече дозата. Иначе си пише 4000/0.4.
Ще ми донесат тия дни и ще ги сравня, но определено се налагаше с предните ми да изкарвам част от въздуха, защото посинявах жестоко. До обяд нямам синина и някъде следобед избива.
Сега си бия Клексан докато получа новите и определено иглата влиза по лесно .
Следващият път живот и здраве ще пробвам с турския Окси (и това съм си била)

# 367
Ще ми донесат тия дни и ще ги сравня, но определено се налагаше с предните ми да изкарвам част от въздуха, защото посинявах жестоко. До обяд нямам синина и някъде следобед избива.
Сега си бия Клексан докато получа новите и определено иглата влиза по лесно .
Следващият път живот и здраве ще пробвам с турския Окси (и това съм си била)

В друга тема ме светнаха, че тези по-дебелите са със защита. Иначе Клексана ми е по-добре като инжекция, въпреки, че са с една активна съставка. На Оксапар винаги изкарвам част от въздуха, защото е много и посинявам. Отделно иглата е някак по-дебела и влиза по-трудно. Но като няма Клексан, нямам избор.

# 368
Yo, стискам всякакви палци Simple Smile Hands Fist

# 369
Аз пак да кажа , че от турските съм по-доволна от Енокс. На същата цена е като Оксапар.

# 370
Добре нараства чхг. Трябва да се удвоява между 48 и 72 часа. Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 371
Здравейте, след колко опита инвитро постигнахте желаната цел?

# 372
  • София
Leni4ka7, от първи опит. Успех и на Вас!

# 373
Аз съм с един неуспешен - мисед аборт, но според мен е строго индивидуално и има доста фактори, които оказват влияние, не на последно място и доза късмет.

# 374
Първи опит - ИКСИ в Англия. В 10та г. с. съм. Надявам се на успешен финал. Късмет на всички! Flowers Four Leaf Clover
Аз съм на 29 г, мъжа ми е на 27 г.
Едиствената причина е че нямам тръби.
Това също има значение, предполагам.

Общи условия

Активация на акаунт