Много мина, малко остана, скоро всяка ще е горда ДЕКЕМВРИЙСКА мама! (Teмa 7/2021)

• 35 267
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
pgeobear Надявам се да мине. Лежи и си почивай. Flowers Four Leaf Clover и аз днес се понатоварих доста и сега си почивам.

# 181
И аз да се оплача, след зверско въртене във всякакви посоки вчера, малко физическо натоварване сутринта, от половин час съм с брутални контракции, този път ме болят и кръста и корема. Пих магнезий и легнах и само се моля да отминат. Утре съм на преглед.
Лежи и си почивай, стискам палци бързо да се успокоят. Може да пиеш и Но-шпа до доза 3х2.

# 182
Момичета сред вас има ли, някоя коята и са сложили инджекция за развитие на белите дробове. Искам да попитам на лично.

# 183
На мен ми сложиха в 26 г.с.

# 184
Писах ви налипно. ❤️

# 185
  • London
Честит ни ноември, момичета-кокичета. Честит празник !
Остана месец до термините ни ❤ Скоро ни предстои бебевалеж.
Пожелавам на всички ни един спокоен последен месец, и много здрави бебчета и мами на финал🙌🏻

# 186
Минавам на отчет и аз след прегледа днес, след като си изревах очите и аз не знам за какво предвид че нищо не мога да променя.
В 32 г.с. матката е доста омекнала, казах за контракциите, че са доста чести и на моменти болезнени и сега ще пия по 2 пъти биолектра 365 и ще лежа. Каза, ако не намалеят драстично до 3 дни, да ходя направо да ме приемат за вливки, за да можем да закрепим поне до 36-та.
За последния час сигурно 5-6 съм засякла, но се и притесних и каката е вкъщи болна, утре и нея трябва да водя на педиатър и може би и стресът ми дойде в повече.
Не знам какво да правя честно казано, АГ каза, че въпреки че не съм карала Ковид и не съм ваксинирана, предпочита да рискуваме с прием, отколкото да се роди преди 36 г.с.

# 187
PgeoberСтискам палци всичко с вас да е наред. Flowers Four Leaf Clover Послушай АГ и каквото е казал/а. Успокой се и си почивай. С теб сме Heart

# 188
  • до най-прекрасния мъж
Pgeober, не остана, още малко. Почивай повече и дано се размине. Като ме приеха първия път за задържане и болничен, имаше едно момиче в 34 г.с. за тонове. Стори ми се толкова далечно, аз бях в 5 г.с. А ето сега и ние се приближаваме почти до тези седмици. Аз се моля да мине ноември и после ще е вече доносена и ще ми е една идея по-спокойно. Но за първа цел съм си поставила 36 г.с.
Сега чета една тема за естественото раждане и се настройвам малко по малко. Дано имам това щастие да се роди нормално.

# 189
Здравейте, малко ще сменя темата. 😊 В Лили Дрогерие са пуснали някаква оферта - при пазаруване на стоки от серията "Мама и бебе" за 40 лв, може да се закупи раница за 0,99 лв. Някой чувал ли е дали са добри тези продукти и как е раницата (удобна ли е, здрава ли е...)?

# 190
Вече е ноемвриии, още малко остава до най-вълнуващата среща 😊
Аз днес си взех 45-дневният болничен и ми дадоха папката с документите за раждането. Миналата седмица си събрах и багажа за болницата, за да ми е спокойно.
Остава само да изпера и подредя нещата на бебка, но вече две седмици си чакам поръчката, в която са и препаратите за пра е от Емаг.. и вече леко започват да ме изнервят, дано да дойде тези дни. 🙄

pgeober спокойно, още малко остава, мисли позитивно и почивай максимално - ще стигнеш 36г.с.! И да се наложи прием в болница, не се притеснявай - по-добре така. И аз лежах септември, а не съм карала Ковид и не съм ваксинирана, но правят тестове при приема.. което не е гаранция, но дано да ни се размине. 🍀

# 191
Момичета случвало ли ви се е когато хапвате някаква храна бебчетата да ви ритат на всяка хапка? Какво според вас означава това?

# 192
Момичета случвало ли ви се е когато хапвате някаква храна бебчетата да ви ритат на всяка хапка? Какво според вас означава това?
Да, онзи ден пих кафе и ядох тиквеник и бебка стана много активна - явно и дойде в повече хем кофеин, хем захар 😆
Иначе не мисля че означава нещо конкретно - може да е съвпадение, може да и е неудобна позата, в която седиш, може да е по-активна от дадена храна (обикновено такива с повече захар или пък кофеин).

# 193
Габи, означава, че най-вероятно си била в поза, която не й харесва. За да стигне храната, която ядеш до бебето, трябват часове.

# 194
  • London
Аз винаги когато седя усещам малките ръчички да ме ръчкат 😆
Трябва да седя с изправен като струна гръб, та да й е удобно и на нея.

Общи условия

Активация на акаунт