НОЕМВРИйските ни хубави деца, идват вече на света! - Ноемврийски мами 2021 - Тема 7

• 46 478
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
+1 че навсякъде има АМ
Аз съм приготвила само 2 неща дето ги няма в списъка - една биба и чорапи.

# 616
аз си носих и АМ и шишета и кана. Защото през ноща в шейново не дават АМ , и ако си вземеш детето от 22 до 6 сутринта и нямаш достатъчно коластра ще седи гладно , иначе трябва да го оставиш при тях за да н нахранпно.Отделно ми беше много по удобно да не се качвам и слизам за ам през 3 часа.Просто взех това което е и в болницата и давах толкова колкото казват те , до момента в който почнах да тека и спрях АМ и си очтана само на кърма.

# 617
Мами, вчера се появи и моето сладко ноемврийче Андрей! HugHeart 3260 грама, 51 см.

Беше с планирано секцио, и всичко мина добре, но все пак да не е съвсем скучно, вечерта преди секциото, вече бях в болницата, в 2 часа ме започнаха контракции, падна ми тапата, само си виках, дано устискам до сутринта. Joy

# 618
добре дошъл Андрей Simple Smile Жив и здрав да е

# 619
Briseis_Bee честито! Андрей сам си е зизбрал значи датата все пак. Нека да е здраво и спокойно бебе! Blush

# 620
Бочинка, а в Шейново, ако поискам, ше ми дадат ли стерилизирано шише за коластра да изцеждам?

И консултантката която те е съветвала си е  от Шейново ли? Кажи за нея плс как става

# 621
Alaskata съмнява ме да ти дадат шишета, защото и на общата помпа не достигаха. По-добре си организирай твое и начин да го стерилизираш. Има кабинет за консултация по кърменето, но аз не го посещавах. Бочи може повече да каже.

# 622
не мисля че ще ти дадът , те им е лудница там а и отделно трябва да си стерелизираш и помпата. така че с една кана е най ок .
Консултантката дойде през стаята ми и ме консултира

# 623
Честити да са новите бебоци! Да растат здрави и спящи! Simple Smile

# 624
Мами, вчера се появи и моето сладко ноемврийче Андрей! HugHeart 3260 грама, 51 см.

Беше с планирано секцио, и всичко мина добре, но все пак да не е съвсем скучно, вечерта преди секциото, вече бях в болницата, в 2 часа ме започнаха контракции, падна ми тапата, само си виках, дано устискам до сутринта. Joy

Честит бебок! На мама бързо възстановяване!

# 625
Здравейте момичета, днес в 12:00ч на обяд се роди нашата принцеса, Мелиса💜
Раждането беше нормално, бебка е 3.100 50 см. Пожелавам на всички такова щастие, успех на всички и на финала със здрави бебенца🌺

# 626
Честита Мелиса Simple Smile Да е жива и здрава

# 627
Честити бебенца Андрей и Мелиса Flowers HibiscusFlowers BouquetFlowers Four Leaf CloverBalloon

# 628
Честити Андрей и Мелиса! Да са здрави и силни, а на мамите бързо възстановяване!

# 629
Честити бебчета на всички 🐣🐣🐣☺ Да сте здрави и щастливи и бързо възстановяване🙃

Общи условия

Активация на акаунт