Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 090
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 3 315
  • пустинята Гоби
Сроковете са им най-малкия проблем на тези злощастни хорица. Определено са си некоректни - пуснали сайт без наличности и работят с малко хора, на които вадят душицата и пак не успяват да сколасат.

Чакам да ми се обадят, поръчката ми и тя чакаща. "Голямото чакане" - част първа. Януари ще е "Голямото чакане" - част втора.

# 3 316
Всъщност кога изтичат знаменитите 15 работни дни, които бяха указани като време за шипване, и то чак след като направихме поръчките? Май утре. Т.е. чакали са до 14-ия ден, за да реагират с обещание за код за следващата година... Ами не ми се струват съвсем адекватни, да ме прощават.

# 3 317
Изобщо не ме вълнуват техните кодове, защото АЗ повече с тях няма да се занимавам.
Но държа да получа писмено доказателство за това, което направиха с поръчката ми, за да позанимая някой друг с тях.
И нека черно на бяло да го имам - некоректни ли са към клиентите си от Лили и нелоялна търговска практика ли е това.
Душите им не ме вълнуват. Аз направих  опит да имаме търговски взаимотмошения, а не душевни.

# 3 318
Всъщност кога изтичат знаменитите 15 работни дни, които бяха указани като време за шипване, и то чак след като направихме поръчките? Май утре.

Изтичат в петък, 17.12.2021г.

# 3 319
Да се отчета и аз за Лили към днешна дата: от общо три поръчки преди седмица ми дойде най-късно направената и за най-малка стойност като дойде без 1 продукт, с НП и съдържанието отговаряше на касовия бон. Сега получих известие за утре в Спийди - за втората си по време поръчка и на най-голяма стойност - поръчка 190 лв, а НП 160 лв. Т.е. пак ще има липси, но поне се надявам да платя това, което и ще получа. Не ми се занимава на място да проверявам какво е съдържанието на пратките, защото артикулите са много. За третата нямам инфо. До момента никой пт Лили не се е опитвал да се свърже с мен за някаква информация относно наличностите. Остава ми притеснението за първата поръчка, която е само от дермокозметика дали изобщо ще я получа.

# 3 320
Слагам 10лв, че няма да я получиш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 321
Много отдавна спрях да пазарувам от Лилли. Тогава, това което ме отказа от тях беше некоректна акция. Продукт от каталога не можеше да се купи, примерно в сряда, когато е денят за намаление на тази категория. Или го купувам на цената от каталога, или на цена с промоция за деня?!
Ядосах се, дълго време ги подминавах. Заради лошия послевкус с последната излагация Ще продължа да го правя!

# 3 322
Утре би трябвало да си получа първата поръчка, започваща с 39ХХХ. Според разликата в сумата липсват две дреболии - молив за вежди и пудра.  А втората си стои чакаща и нямам обаждане от Лили за нея.

# 3 323
Да и аз така имам разни случки с промоции, та се отказах, отделно не ми допадаха магазините им във Варна, сега има поне 1 голям и биващ.

# 3 324
На мен лично ми се вижда добра оферта с 50-те %. Ясно е, че не могат да изпълнят поръчките до петък и съответно отказват поголовно.
Между другото на мен също ми бяха сложили само една паста за зъби вместо три.

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 16:47 от amini

# 3 325
  • някъде там
Има линякой с обещан код, за направена поръчка като гост?

# 3 326
# 3 327
С тяхната организация тези 50% в периода януари- март, да не се окаже, че ще пристигнат за Великден. А може и на кукуво лято.....

# 3 328
И аз получих такова обаждане и предложение от Лили. Дамата ми каза, че не могат да изпълнят цялата поръчка, на въпроса ми кое частично могат да изпълнят ми отговори, че не знае, няма информация и може да се чуем отново, за да ми каже. Отказах. Поисках цялата комуникация писмено, по мейл с обяснение за причина за забавяне от тяхна страна, липса на наличност, защо не са отговаряли, когато многократно се опитах да се свържа с тях и тн. Нямам лоши чуства, но смятам, че некоректно отношение към клиенти трябва да бъде отразено в нужните институции.

# 3 329
От кой номер звънят от Лили, звъннаха ми от номер завършващ на  0835, но не можах да вдигна.
И аз чакам поръчка започваща с 41, но като ви чета май няма да дойде нищо.

Общи условия

Активация на акаунт