Искам дете, но партньорът ми се колебае

• 3 565
  • 54
  •   1
Отговори
# 30
Е...то може и пирона с последния пътнически влак да ковнем, но полза каква?
За мене жена на 40, която иска мъж и дете, да се занимава повече от 2-3 месеца с мъж на поне 40, че и от разстояние - не е нормално. То се вижда иска ли, не иска ли този мъж.
А нова печка и аз искам...по принцип. Де факто мога спокойно да си карам със старата. И 10 човека да сме вкъщи, няма проблем пак на старата печка да се наготви.
Лирическата героиня стои по собствен избор. Защо ù е такъв изборът вече не мога да кажа.

# 31
Смотан, неуверен, с малко възможности и претенции в живота. Мисля, че авторката, първо на себе си трябва да отговори, трябва ли да е толкова залепена за този инертен човек. Ако, да, да си го дундурка такъв. Ако държи на дете, въпросът трябва да му се постави ребром, защото той може да си дреме до пенсиониране, а време няма.
За мен, този човек е доста безперспективен- силно нерешителен, но с елементи на инат, няма дом или фин. възможност за квартира, не се решава да се работи за дете. Аз, по-скоро, бих си организирала бременност и после да си търся мъж.

# 32
Ние че нямаме истинска връзка - нямаме.  При мен обаче нещата се промениха рязко, защото разбрах, че съм бременна. Още ми е страшно притеснено  и объркано и не знам докъде ще доведе всичко това. Дано всичко е наред, а с него дали ще потръгнат нещата не знам.

Не съм предполагала, че на 40 г.ще живея сама, но ето че се случи. Познавам доста хора с тъжни истории, някои успяват, борят се и се справят, други - не. Надявам се и аз да се справя, още не знам точно как.

# 33
Е... честито? Flushed
Бързо развитие на събитията. Joy

Може би форумен рекорд за бързина. След като пусна темата, ти установи, че си бременна?

# 34
честито "случайно" забременяване...
мисля, че е време за ново заглавие...

# 35
Не виждам какво смешно има в това. Имах съмнения и отидох на лекар, потвърди се. На мен никак не ми е смешно, но щом това ви забавлява...

Благодаря все пак на отзовалите се. Сега своите въпроси ще задам на друго място и каквото сабя покаже.

# 36
И? Да оставим иронията настрана засега, но трябва ли да ти се вадят думите с ченгел?
Едно питаш, то друго излиза. Той знае ли за настоящата бременност и какво му е отношението?

# 37
Трябва да се радваш. Нали искаш дете, какво има? Мъжът сигурно ще се зарадва.
Информацията не се дава на час по лъжичка, хората се притесниха за теб, че ще останеш без дете, а ти си чакала пред кабинета да ти потвърдят бременност.

# 38
Добре, ако има грам истина в историята ти... нали в крайна сметка зора ти е бил основно за дете? Защо не се радваш?

# 39
Супер, честито! Дано всичко е наред с бременността и независимо от реакцията му ти си го гледай и обичай. Дано все пак реагира положително.

# 40
Гледай си детето, пък той да участва, ако иска. Че май само ще ти е в тежест с тая минимална заплата.

# 41
И аз така мисля, нямате връзка. Не те приема сериозно, щом и дете не иска.

Повече от 15 години съм в брак с човек, от когото не искам дете. Това НЕ означава, че не го приемам сериозно.

# 42
И аз така мисля, нямате връзка. Не те приема сериозно, щом и дете не иска.

Повече от 15 години съм в брак с човек, от когото не искам дете. Това НЕ означава, че не го приемам сериозно.
А той иска ли?

# 43
  • София
Смее ли...

# 44
Според мен най-важното е двамата да гледат в една посока. И на мен ми е странно ако двама човека дълго са заедно, обичат се пък все им е рано, но не се бъркам, те си знаят. Ако не искат, не искат, техен избор. Но ако единият иска, а другият не, тогава единия винаги нещо ще го тормози във връзката.

Общи условия

Активация на акаунт