Професионални серии за коса- тема 151

• 44 560
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Снощи се поколебах за Керастаз, но рано сутрин ме радвате с хубави новини и вече поръчах един комплект Nutritiv. В списъка ми за черен петък беше нектар термика, а това е той в комлекта, нали?
Цената наистина е уау! ❤️

# 361
И аз пуснах поръчка, благодаря за информацията за кода с отстъпка. При предната ми поръчка ми направиха добро впечатление - всичко беше много добре опаковано + имах подарък десертче Simple Smile

# 362
  • София
Пак сте ми полезни! Добре, че видях, че се пише за к-тите в Xpertbeauty, отварям и гледам Architect Ш+Б+Термо - 49 лв 😱 а точно вчера на обяд си поръчах от Нотино само термото и излезе 45 лв с доставката....(+подарък мини олио) Май трябва да звънна да го отменя. Не съм отменяла досега. Дано не са го пратили вече.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 09:03 от LoLo30

# 363
Благодаря, че споделихте момичета 🥰 Поръчах Nutritive. Чудих се между него и Архитект, надявам се да ми харесва. Със суха коса и  руси изтормозени краища. Между другото вчера щях да грабна само шампоан+подаръка им олио от Нотино, но както ги гледах сутринта с безплатна доставка докато свърша нещо бяха я премахнали, издразних се и не поръчах. Та явно съм си с късмет😊

# 364
Благодаря за споделеното намаление!
Аз поръчах: https://www.xpertbeauty.bg/komplekt-za-kosa-kerastase-genesis-holidays-21 и https://www.xpertbeauty.bg/komplekt-za-kosa-kerastase-chronologiste-21.
Отдавна имам желание да пробвам тези две серии и ето, че дойде подходящ момент да ги купя.

# 365
Тия цени са скандални 😁
Пак ще си повторя въпроса, след реформулирането на Хроноложист ароматът променен ли е? Колебая се между нея и Нутритив.

# 366
И аз да благодаря за споделеното намаление - няма такива цени - поръчах 3 комплекта на Керастаз - за блондинки, за къдрава коса и новият Хронолоджист - старата формула много ми допадаше, надявам се и новата да ми допадне .....

# 367
Гледам, че филъра на Олиосета от 500 мл. е намален в рибката, има ли някой, който има желание да си го поръчаме и разделим?
https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/protein-fil … ein-filler-500-ml
 По принцип ми е огромен само за мен 😆

И да питам този шампоан пак на Олиосета, става ли за протеинов?
https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-del-mar … e-and-pure-250-ml

# 368
  • София
Тия цени са скандални 😁
Пак ще си повторя въпроса, след реформулирането на Хроноложист ароматът променен ли е? Колебая се между нея и Нутритив.

Вземи nutritivе понеже който беше пробвал chro ologiste новите не даде добри отзиви.

Иначе и аз грабнах комплектите, исках да взема за подарък, но genesis беше вече изкупен. 😩

Иначе  да споделя че има добро намаление и на оригиналното олио на Marrocanoil 100 мл + душ гел - излиза на 45 лв някъде

# 369
  • In transit
Здравейте.
Чета ви от дълго време и се включвам с въпрос. Сайта xpert beauty надежден ли е? От доста време искам да си взема ампулите Денсифик на Керастаз, но са доста скъпи. Сега с това намаление излизат на доста добра цена, но не съм сигурна дали сайта е надежден, дали са 100% оригинални?

Благодаря ви
Поръчвала съм три пъти последните месеци. Абсолютно надежден е, стоката е оригинална. Пристига от Румъния. Мисля, че имаха физически магазин в София.

# 370
  • София
melisande проверявай пак. Отказах поръчката от снощи-генезис, че днес пуснах пак на по-голямото намаление. Казаха, че ще пишат до склада да я канселират. Рефрешвай днес за генезис.

# 371
  • Varna
Момичета, комплектите днес са по 50 лв. Хваща и код за абониране към бюлетина 🙈 Поръчах нутрив и форс архитект, дано да мога да откажа предната поръчка. 🤯🤯

Доста време бях спряла да чета темата и ми се отразяваше добре на джоба, май пак трябва да спра 😃
За кой сайт става въпрос?
Редактирам се - видях Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 09:45 от beki81

# 372
melisande проверявай пак. Отказах поръчката от снощи-генезис, че днес пуснах пак на по-голямото намаление. Казаха, че ще пишат до склада да я канселират. Рефрешвай днес за генезис.
По какъв начин я отказа?

# 373
  • София
adamant звъннах на телефона за контакт и се чух с оператор. Не е изпратена още, защото е от снощи.

# 374
Лелее,чудни цени,нали са нормални размери? Ха ха…да не се окажат травъл опаковки🤣,и поръчах:))

Общи условия

Активация на акаунт