Бебето иска постоянно внимание

• 4 217
  • 54
  •   1
Отговори
# 45
Оставялиса ме,няма да го забравя за първи път на 4г-голям рев докато отида и после голям рев,че си тръгвам Simple Smile Както казах питам да си го обясня на мен ,не да критикувам.Аз не бих оставила бебе дори на майка ми която е сравнително млада /60г/,всичко става пък и За 1-2 дни ми се виждат много. И заглавието “бебето иска постоянно внимание”,разбира се ще иска,то само не може да се обслужва.Ралични хора различни идеали Simple Smile

# 46
Встрани от темата, ама ми беше по-лесно да оставя бебето като беше на 3-4 месеца с някоя от бабите, отколкото като беше на 1.2г. На 1.8 г. стоя с бабите си доста време, аз бях наоколо. С тях заспиваше, те го хранеха, разхождаха...аз търчах по задължения.

# 47
  • Пловдив
И аз от любопитство да попитам : какво толкова може да стане , ако го оставите за два часа на майка си? Такова, че тя да не може да се справи, докато се върнете?

# 48
1-2 дни дами,не часове Wink Се тая,всеки да си гледа бебето както прецени😊

# 49
Оставих я, 1 вечер при майката на ММ. Немогат да се оправят нормално възрастни. Майка ми пък неиска и да чуе, като се разплаче и бърза да ми я подаде 😃.. Всеки иска постоянно щастливо бебе, ама няма... Иначе бих я оставила, ама никой не я иска 🤣🤣 .. Чак на 2,3г, но тогава няма да ми трябват 😃

# 50
Повярвай, че ще ти трябват, разбира се ако имат желание.
С този бебешки пубертет(2г и 4м) направо е кошмар понякога. Всичко иска и нищо не иска, едновременно!!! Как се получава, не мога да си обясня. Няма угодия, само се тръшка. Сега е на фаза, че не иска да носи памперс, ама не иска и да използва гърнето. Резултата е постоянно работеща пералня...

# 51
Оставих я, 1 вечер при майката на ММ. Немогат да се оправят нормално възрастни. Майка ми пък неиска и да чуе, като се разплаче и бърза да ми я подаде 😃.. Всеки иска постоянно щастливо бебе, ама няма... Иначе бих я оставила, ама никой не я иска 🤣🤣 .. Чак на 2,3г, но тогава няма да ми трябват 😃

Аз съм в чужбина, моите са вече на 11 и 14 г., е пак ми трябват баби и дядовци. Все някой трябва да е при децата през нощта, ако мама и тате ги няма. Да не обяснявам, колко е сложно с малки деца и извънкласни занимания, хората без помощ знаят. Най-лесно ми беше с бебетата. Хем си ги гледам сама, хем пари ми дават за това.

# 52
Оставялиса ме,няма да го забравя за първи път на 4г-голям рев докато отида и после голям рев,че си тръгвам Simple Smile Както казах питам да си го обясня на мен ,не да критикувам.Аз не бих оставила бебе дори на майка ми която е сравнително млада /60г/,всичко става пък и За 1-2 дни ми се виждат много. И заглавието “бебето иска постоянно внимание”,разбира се ще иска,то само не може да се обслужва.Ралични хора различни идеали Simple Smile

Ами моята е на 45 и тя самата проявява желание да я оставя понякога,като цяло за 3 месеца 2 пъти е оставала за 1 ден,за да си почина,да свърша някоя работа..А за заглавието,не съм имала предвид физическите нужди.Много ясно,че няма да си сменя сама памперсите 😄

# 53

Ами моята е на 45 и тя самата проявява желание да я оставя понякога,като цяло за 3 месеца 2 пъти е оставала за 1 ден,за да си почина,да свърша някоя работа..А за заглавието,не съм имала предвид физическите нужди.Много ясно,че няма да си сменя сама памперсите 😄

То оставаше и това да очаквате да прави 😁 Такова е ще оставяте при младите баби,ще си почивате и ще го избутате.Здраво и весело бебче пожелавам 🍀

# 54
Сиси, нали се сещаш, че мацката да се наконти за Инста или е Кейт Мидълтън и има поне три гледачки, или това бебе е оставено да реве, пищи, дере, докато майка му се наконти, изправи косата и сложи гланц. И сигурно е нащракала поне 1000 снимки, че да става поне една.
Е, сигурно има и спящи с часове еднорози, но до 7-8 месечни за тях само в тоя форум съм чела.
Към 6-7 месец имат още един пик на отношенията "аз - мама" със страх от изоставяне и тогава е още по-зле, защото са заякнали и се чуват през три къщи. Тогава и таткото може да стане персона нон грата, но е за малко, ще мине.
И аз това щях да кажа. Тия, дето възприемат децата си като инстаграм модели и всеки ден показват тоалети, грим и фризури, обикновено са с гледачки, баби и какво ли още не. Аз по цял ден съм сама с детето, съответно то е свикнало само с мен и е като дъвка лепнато. Сега на 15 м. се заиграва за десетина минути сама, та леко си поотдъхнах. Имай търпение.

Общи условия

Активация на акаунт