Тема № 22 - "Обучение в пандемия - дистанционно и присъствено" - Ноември 2021

• 70 125
  • 2 064
  •   1
Отговори
# 1 515
  • София
Не е подигравка, разбира се! Знам, че сертификатът на практика е безсрочен, защото имам такъв. Мисълта ми беше, че ефикасността на ваксината е със срок, което за мен е по-важно.
Ваксинацията на младежът е на дневен ред, но в момента, в който ги спряха от училище, реших че няма защо да го ваксинирам, за да стои затворен у дома. Дано да ме разбрахте!

# 1 516
Аз наистина си мисля, че учителите трябва да започнат да събират децата по заведенията...
Там даже и сертификати не им искат, 10-те лева за тест ще отидат за консумация. Тъкмо и бизнеса ще подпомогнем.

Aз теста до повече от 2,77 лева на бройка не успях да го докарам.
Та за 10 лева консумация мисля, че и бизнеса можем да подпомогнем.
Само да решим кое училище към кой ресторант се ориентира.

# 1 517
  • София
Някъде отначалото на затварянето ми се беше мернал ресторант, който предлага тази услуга. Помня как ги бяха насмели, а всъщност не нарушават никое правило.

# 1 518
А няма ли някакво писмо което да се организра общо до президента? или до МОН и МЗ? от родителите?

# 1 519
Това е супер идея. Има ресторанти, които могат да се разделят доста успешно.

# 1 520
Не е подигравка, разбира се! Знам, че сертификатът на практика е безсрочен, защото имам такъв. Мисълта ми беше, че ефикасността на ваксината е със срок, което за мен е по-важно.
Ваксинацията на младежът е на дневен ред, но в момента, в който ги спряха от училище, реших че няма защо да го ваксинирам, за да стои затворен у дома. Дано да ме разбрахте!
Щом знаете това, няма как да не сте разбрали, че възможността да се постои у дома известно време след убождането дава  нужното време организма да изработи защита , която няма как да изчезне за няколко месеца . Но не се и съмнявам, че и с това сте по-наясно от повечето от нас.
Повярвайте, много добре Ви разбрах!

# 1 521
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Дъщеря ми е ваксинирана. Изумителното е, че никой не го интересува това. Няма една скапана анкета аджеба колко ученици са преболедували или са вакнинирани.

Така де. Именно.
Като сложим в уравнението и фак
та, че някои учители са против ваксини и маски, директорът и да пуска анкети-все едно...

Големият ми син учи в неелитното бистришко 192-ро училище.
Миналата седмица класната написа съобщение, че който е ваксиниран трябва да изпрати сертификата си на училищния мейл.  Дали ще се намери някой друг да прави компания на нашия - не знам.

# 1 522
    е как ще е форевър, като е 1 година ЗС - след ваксиниране?

# 1 523
    • София
    Тук тихичко го лимитираха до 1 година, ако си отвориш сертификатът обаче ще видиш, че си пише, че е безсрочен. Този за прекаран Ковид е с точен ден и час, кога изтича. Понеже ги имам и двата и съм сравнявала.

# 1 524
    • София
    Сертификатът за ваксинация засега е безсрочен. Но няма да е за дълго.

# 1 525
    • Отвъд алеята зад шкафа
    А тази "забрана" за частните училища, всъщност има ли я в писмен вид някъде?

# 1 526
    А тази "забрана" за частните училища, всъщност има ли я в писмен вид някъде?

Не

# 1 527
    • Отвъд алеята зад шкафа
    А как ги спряха ЧУ всъщност?

# 1 528
    • София
    Скараха им се от РУО.

# 1 529
    Фенси, не можеш да изясниш нещо, дет го няма....
    Мда... Скараха се, а те взеха, че се уплашиха... Това е като липсват хора с топки...

Общи условия

Активация на акаунт