Тема № 22 - "Обучение в пандемия - дистанционно и присъствено" - Ноември 2021

• 69 863
  • 2 064
  •   1
Отговори
# 1 905
  • София
Дъждец, не измислица, но понеже имам лош опит с такива драскачи, обичайно разбрали-недоразбрали и плясват нещо, дето се чудиш как им го е родила главата. А иначе за утре е обявено, че пункт и тестване в училище няма, но очакваме за четвъртък...

# 1 906
Ако вариантът с изнесения пункт отпада, би трябвало учениците и родителите вече да са уведомени. Да речем чрез електронния дневник.
Допълвам се. С magi_sveta сме писали едновременно и не съм я прочела. Значи ако не отмяна, то поне отлагане има.

# 1 907
Аз наистина не знам как този Денков ще има очите и наглостта да застане отново начело на МОН. Все е имало глупости, но толкова целенасочена политика срещу децата не съм виждала.

# 1 908
  • София
Забраната да е в училище е абсолютна идиотщина. Всички знаем къде се намира училището - на тротоара на оживен булевард. Колко ли хора ще се наредят на този тротоар? И колко време ще се изгуби, да се обяснява на всеки заблуден, че това не е обикновен пункт. Децата ще се омешат в училище, докато чакат, но няма да се омешат с незнайни хора на тротоара или в лабораторията? Каквато и да е причината, е лишена от всякаква логика.

# 1 909
. Фактът, че децата като цяло вече предпочитат ДО, де. "На мен не ми харесва" - с това бих се съгласила, и на мен не ми харесва. Но дали е хубаво... не зная - може би пък точно това е прогресът…
Това не е прогрес, а бедствие. Децата ни стават социопати. Тепърва ще берем плодовете на пандемията. А те ще са психически разтройства, затваряне на маргиналите в собствените им общности, драстично спадане на общата култура, функционална неграмотност и куп други, дето още са скрити в черупката си.

Къде мога да видя заболеваемостта по общини? Област Пловдив от миналата седмица е под 500 на 100 000, но училищата в Пловдив продължават да бъдат затворени за децата от 5 клас нагоре.

# 1 910
Цитат на: Fancy иlink=topic=1381214.msg43884974#msg43884974 date=1638137199
Аз наистина не знам как този Денков ще има очите и наглостта да застане отново начело на МОН. Все е имало глупости, но толкова целенасочена политика срещу децата не съм виждала.
Денков си измива ръцете със Стойчо. Или поне така четох във в. Сега. Денков е бил против затварянето на училищата, даже е бил изненадан от това решение. А тестове за 1-4 клас имало до края на следващата седмица Flushed
Едно не ми е ясно, защо не го махат тоя Стойчо?!
След гаврата с Испанската ще има раздвижване. Все някой журналист ще го пита директно...К'во праим????

# 1 911
# 1 912
  • София
санака, вчера ти лайкнах ФБ поста на монстърския сайт, без въобще да бях прочела написаното в тази тема. Даже сърце щях да ти сложа Joy

# 1 913
  • София
По-късно, не казаха точно в колко часа, по БНТ ще има репортаж от Испанската как и дали ще започнат учениците.

# 1 914
  • София
Като гледам истерията с Омикрон като нищо да си караме на ДО до второто пришествие.

# 1 915
  • София
Хайде стига с тази Испанска. Има и други училища в България. И като ще се спасяваме всеки за себе си по-добре ДО за да не се разнася заразата.
Хайде повече училища да са като Испанската. Хайде и другите училища в България да се събудят.

Това за училищата и заразата трябва вече да се докладва на модератор Thinking Ужасно изтъркано стана вече.

# 1 916
  • София
Защото, Аш, така е по-лесно. Всяка инициатива да направим живота на децата по-добър, трябва да бъде убита в зародиш, защото това ще наруши комфорта на Стаматовци, които не желаят да си вдигнат зад**ка и да свършат нещо,, но в същото време са изяждани от завист, че друг обира лаврите.

# 1 917
Като гледам истерията с Омикрон като нищо да си караме на ДО до второто пришествие.
Каква истерия?
Ами не истерясвайте.
Ако има тестове, училищата ще са безопасна среда.

# 1 918
  • София
Дам, мен много ме плаши напълно реалната възможност бройките да паднат скоро или след нова година, да върнат децата на ротация, да заметем проблема и февруари/март отново да сме в същата позиция.
Ако сега не се пробие системата, така ще си останем.

# 1 919
  • Пловдив
Оф, добре. Браво на испанската! Останалите както дойде. Доволни?

Общи условия

Активация на акаунт