Тема 5 - Февруарски мами 2022 г. 👶

• 37 476
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • София
аз днес започнах лека полека да отварям кашоните с дрешките на каките. Лелее, що дрехи наизлязоха. Направо не знам какво ще ги правим. Наистина не помня чак толкова да са имали, а пък после ще има да раздаваам..
Всичко вече имаме, останаха само количка(колебая се между 2 и скоро трябва да го реша), козметика и прах за пране.

Аз другата седмица съм на 3та ФМ. ❤

# 586
Момичета, до къде сте с пазара ? Аз още нищо не съм взела ... Гонят ме няквави суеверия и отделно всеки ми казва , че преди да влезеш в 9 месец не се купувало нищо ... Като добавим и , че съм с тромбофилия още повече се панирам. А сега видях, че количката , която съм си харесала е намалена от 1000 на 800 и много се чудя . Не знам дали декември пак ще има промоция точно на този модел пък 200 лева са си пари.

# 587
  • sofia
PandaBanda, защо не купиш количката и не се уговориш с магазина да си я вземеш по-късно, сигурна съм, че няма да си единствената. Аз съм процедирала така.

Аз вече имам всичко, което ще ми е нужно на първо време като по-големи неща. В склада на таткото ги държа.

# 588
Ние ще си правим погача на 40 дена, след това РД и кръщене заедно, както с първото дете .
Просто този път всеки празник ще е  с по малко гости, че си е голяма разправия 😂😂

Аз нямам търпение беба да мине 1,200кг
Тогава ще се успокоя, дори да се роди по рано ще съм спокойна , сега всеки ден съм под напрежение
Да не тръгне да излиза 😅

# 589
Ще попитам дали предлагат тази опция, благодаря за идеята!

PandaBanda, защо не купиш количката и не се уговориш с магазина да си я вземеш по-късно, сигурна съм, че няма да си единствената. Аз съм процедирала така.

Аз вече имам всичко, което ще ми е нужно на първо време като по-големи неща. В склада на таткото ги държа.

# 590
Взех козметика и помпа, още не съм избрала количка. Ти коя хареса?

Момичета, до къде сте с пазара ? Аз още нищо не съм взела ... Гонят ме няквави суеверия и отделно всеки ми казва , че преди да влезеш в 9 месец не се купувало нищо ... Като добавим и , че съм с тромбофилия още повече се панирам. А сега видях, че количката , която съм си харесала е намалена от 1000 на 800 и много се чудя . Не знам дали декември пак ще има промоция точно на този модел пък 200 лева са си пари.

# 591
Panda, хвани си намаленията, напазарувай си като бял човек, а не с големия корем в деветия месец да трепериш дали ще сте готови на време. Пък и са си много неща, аз честно казано го усещам и като плюс за бюджета, че поетапно купувахме. Количката ни излезе мнооого намалена, целият комплект излезе с едно 400лв по-малко. Сега нито тая цена можем да хванем, нито цветът е наличен някъде и трябва да се поръча на редовна цена, да се чака..
Козметика ми остана да взема и някакви много дребни неща, които дет се вика и мъжът ми може да купи докато сме в болницата.. и ми е едно спокойно..
Блонди, моят юнак беше 1.400 в 29та(миналата седмица) и някак поех въздух, човече си е вече. За съжаление го усещам, че се е врътнал наобратно, по хълцането го усещам, а си беше главично още от 5ти месец..

# 592
Ние взехме такава, беше намалена в Айко на 1499лв.и имаше още 18% отстъпка от цената. Доволни сме, ние така или иначе си я харесахме още преди няколко месеца.

# 593
Ето тази харесах, кожена е и се почиства лесно.

# 594
Момичета исках да попитам, понеже не ми е ясно.Като слагате бебетета в количката, трябва ли да се слагат чаршафета на самото матраче на количката или някакво покривало или протектор ако повърне например?В смисъл ако не ползвам чувалче за бебето а го слагам направо в коша за легнало положение, какво се слага отдолу, мислех пелена , но не ми се вижда достатъчно?💙

# 595
Ние поръчахме вчера креватчета, протектори за матрак, чаршафи. Вероятно що се отнася до спалното бельо, ще купуваме още чаршафи (засега имаме по един за бебе + още по един за смяна). Креватчетата са такива до 6 месеца и ще преценя имам ли нужда от още комплекти. Отделно взехме чувалчета за спане - с по-плътна плетка за по-хладно време и по-леки за по-топло. Чета разнопосочни сведения за това каква температура е порепоръчителна за стая. Нашата спалня, където първоначално ще държим бебетата, е най-топлата стая в дома, та ще ми е на мисъл да не ги прегрея. За одеала се колебая, най-вече от гледната точка на безопасност.

# 596
Колко сте писали... Чета от два часа ❤️
Смятам, че наистина е най-добре да се възползва човек от намаления и оферти и да не пазарува всичко наведнъж, мен лично ме затормозява.

# 597
Аз постилам чаршафче в количката, сгъвам го на 2. Върху него слагам пелена под главата за като плюе.

# 598
А от къде мога да взема плътни хубави пелени? Намирам все муселинови, които са много тънки и са ми като парцалчета честно казано.

# 599
Аз си купих бархет и ми ушиха. Минус е, че е бял и няма картинки. Но пък е мек, плътен и попива добре.

Общи условия

Активация на акаунт