Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 21

• 65 896
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
И друг път е имало тъпи реклами, но тази е отвратителна и невъзможна за слушане.

# 391
С тази реклама наистина прекалиха. Това е психо тормоз! Човек трябва много бързо да махне звука или да смени канала, щом започне рекламата, иначе рискува здравето му да се увреди. Съвсем сериозно, без превземки, тази реклама е опасна и е терор.

# 392
Боже опази!
Сериозно, някой ако знае къде (онлайн ако може), се правят оплаквания и подобни за реклами, нека сподели, защото държа да се оплача.
Отдавна нещо не ми е влияло по този отврат начин....

Отскоро има нещо много полезно: Система за сигурно електронно връчване, https://edelivery.egov.bg/. Повечето институции я ползват, съдейки по дългия списък, който излиза. Когато пуснеш нещо, автоматично се завежда с входящ номер и избираш как да получаваш известия за развитието. СЕМ също са там, така че това е добър вариант за оплаквания по темата. Само като ги търсите в списъка, напишете Съвет за електронни медии, защото по абревиатурата няма да излязат, специално проверих.

# 393
Е не, току що свърши но Нова тв джъмбоджъмбоджъмбо...и веднага след нея пуснаха иберогас, иберогас, иберогас, иберогас....съвсем изтрещяха тези реклами!!!

# 394
Е не, току що свърши но Нова тв джъмбоджъмбоджъмбо...и веднага след нея пуснаха иберогас, иберогас, иберогас, иберогас....съвсем изтрещяха тези реклами!!!
Идвах да пиша точно това Joy

Тъкмо реших, че телевизорът ми се е повредил и забива, тръгнах да търся гаранционната карта, за да вдигна утре сочен скандал на горкия продавач в магазина, а то - рекламите тъпи Joy

# 395
Да, повтаряне до откат. И аз чух двете реклами една след друга. Имаше една друга реклама (на "Белииса"). Детенце с говорни дефекти пита, а баба му отговаря.  
Млиаку? - Белииса!
Кашкавау? - Белииса!
Извара? - Белииса!
Кисеуу млиаку? - Белииса!
Прясну млиаку? - Белииса!
Козе сирене? - Белииса!
Краве сирене? - Белииса!
Овче сирене? - Белииса!
Бивулску млиаку? - Белииса!
Краве млиаку? - Белииса!
Овче млиаку? - Белииса!
Катък? - Белииса!
Сметана? - Белииса!
Масуò? - Белииса!

И така докато откачиш Grinning

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 22:56 от diziler

# 396
# 397
  • Велико Търново
Ох, добре, че Белииса не произвеждат бонбони с всички видове плодови и каквито се сетите аромати Joy

# 398
  • София
Джъмбо са съкратили значително продължителността на рекламата.

# 399
Джъмбо са съкратили значително продължителността на рекламата.

И аз това забелязах, НО всеки път като дойде хващам и натискам mute Sad Не мога иначе ...

# 400
  • Wonderland
Аз не съм я засичала през последните дни... и добре че Joy
Шеги из нета засичам последно време заради рекламата

Скрит текст:

# 401
  • Ланкър, планините Овнерог
Според мъж ми има предизвикателство в тази реклама. Да преброиш колко пъти казват Джъмбо.

# 402
На мен ми харесва песничката от рекламата на някакви дрехи - ".. Не харесваш стила ми, добре дошъл зад гърба ми..", нещо такова, но гласа на певицата ми е един такъв нежен и звънлив и не знам, но ми е приятно като я чуя.

# 403
  • Бургас
И на мен ми допада. А мацката с голата глава прилича изключително много на едно девойче, което живее(ше) на долния етаж Wink

# 404
Ооо, да, от няколко дни само това си пея Trollface "Ако не харесваш стила ми, добре си дошъл зад гърба ми!"
Вокалите са ми много познати, но не мога да се сетя чий глас е това и ще се побъркам. Много мразя така като става Laughing

Общи условия

Активация на акаунт