Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 21

• 65 892
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Момчето с буйната червена коса е внукът на поета Иван Радоев и син на актьора Иван Радоев ,Калоян-художник и модел.

# 406
  • Разпиляна във въображението
И на мен ми допада рекламата. Песента е интересна.

За късмет не съм попадала на рекламата на Джъмбо. Върви ли още?

# 407
  • Ланкър, планините Овнерог
Върви, ами. Сутринта тамън два пъти имах честта да я видя/чуя. По-кратка от изначалната е, но пак пищят уши.

# 408
  • София
Нещо от ФБ за рекламата на Джъмбо (извинете черния хумор):
"- Искам да си направя евтаназия
- Но, г-не, това е забранено.
- Аз пиша рекламите на Джъмбо
- Моля, заповядайте"

# 409
  • Варна
Мдааа! Не стига, че е ужасна сама по себе си /рекламата на Джъмбо/, но и като започне, синът ми, на 4 и половина, започва с нея да квичи и той. Confounded

# 410
Ооо, да, от няколко дни само това си пея Trollface "Ако не харесваш стила ми, добре си дошъл зад гърба ми!"
Вокалите са ми много познати, но не мога да се сетя чий глас е това и ще се побъркам. Много мразя така като става Laughing
На мен ми звучи, като групата 4 magic дето спечели x factor

# 411
  • Велико Търново
На мен пък на отделни места ми прилича ту на едното Мише, ту на другото, нопо-вероятно е да не са те.

# 412
В YouTube в коментарите под рекламата пише, че била някоя си Ника от "Гласът на България". Аз това девойче не го знам, значи я бъркам с някоя друга Thinking

# 413
  • гр. София
На мен много ми харесва рекламата за предаването на доктор Пол по NG wild Simple Smile Всеки път ме кара да се усмихвам Simple Smile
Между другото рекламата за Джъмбо по NG wild не е съкратена.

# 414
  • Велико Търново
Ха, тъкмо "идвах" да се редактирам, че напоследък много често въртят една песен на Ника по БГ радио и че и тя може да е. Всъщност, засичаюки колко често я пускат тази песен, ми стана любопитно коя е Ника, та се поинтересувах - името ѝ е Надежда Александрова и е участничка в шести сезон на Гласът
Скрит текст:

# 415
В YouTube в коментарите под рекламата пише, че била някоя си Ника от "Гласът на България". Аз това девойче не го знам, значи я бъркам с някоя друга Thinking
Може ли линк към тази реклама? Че така и не я засякох по телевизията. Аз гледам с превъртане на рекламите обикновено.

# 416
Може ли линк към тази реклама? Че така и не я засякох по телевизията. Аз гледам с превъртане на рекламите обикновено.
Заповядай Simple Smile https://www.youtube.com/watch?v=MQLEEH0LlBo

# 417
  • Sunshine state
Не съм писала в темата май никога, но идвам да измрънкам за на Джъмбо рекламата, виждам обаче, че вече яко сте я обсъдили. Е, май са я съкратили, но това за мен е най-ужасната реклама евър!

# 418
  • София
Цитат от ютюб:
"Понеже си пускат рекламите и в магазините, непрекъснато една след друга...ме е страх да отида...Една Коледа, с рекламата за моряка прекарах там 1 час, накрая ми идваше да си издера лицето с нокти!! А с тази сега....направо ще ги избия от бяс след един час вътре!!! Ще ме арестуват, сигурно!"

# 419
  • Sunshine state
Вярно си е - избира те на агресия. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт