По повод цикъла- за втори път ми идва и ми е доста обилен около 3-4 дни. Второ раждане ми е, и първият път по спомен беше така, с времето нещата се нормализират.
За спането нашият има пауза от около 5-6 часа през нощта и се буди след това за хранене. Яде около 140 мл горе долу 7-8 хранения има. Както е казала и Петя с кърменето е по сложно, защото не можеш да определиш точно колко е изял. Вечер заспива към 22.00 часа грубо плюс минус 30тина минути. През деня има хранене,после 1 -1.3 час игра и пак заспива, май сме от поспаливите. Но недостатък е,че спи единствено ако е в ръцете ми все още.
И нашата фотосесия мина вчера
Държа се мъжки,от време на време имаше примрънкване,но в рамките на нормалното бяхме. Баткото ни беше много щастлив, гушкаха се през цялото време и снимките ще са много сладки.
* Хаха, те мъжете май хич не са по снимките. ММ също цял месец мрънка,ама как, ама той е бебе, ще плаче, това е тормоз.....Ние досега никога не бяхме ходили, но му хареса да гледа как децата се забавляват и колко мила гледка са. Ние успяхме да се преоблечем даже с два комплекта с минимално мрънкане.