С първи шарени листа, сбъдна се и моята мечта ! ~бебеправене 397~

• 37 131
  • 797
  •   1
Отговори
# 120
Никога не съм се замисляла, защото от години си възстановявам паричките с ДЗО, но сега проверих в супердок и като гледам не работи със ЗК.

# 121
Не, не работи със ЗК.

# 122
  • Замък сред облаците
В рамките на шегата: за забременяване кактус в дупето на мъжа - да стимулира тласъците 😄

За растенията като цяло има някои токсични, които не са ок за вкъщи ана не ги помня така че вижте в гугъл. Но за бременност противопоказни не.

Инферия, виж Цикъл на Калвин.

# 123
АА, това ми е останало от едно време в главата и го използвам като оправдание да не държа цветя в стаята. И вкъщи. Абе хич не обичам Grinning

Аз си чакам резултата от тромбофилията ииии вече си имам номер от ЦАР  Simple Smile Само дето имало някакъв проблем с една от датите (от Афродита ги попълваха, гадовете, пропуснали са нещо явно) и сега трябва да попълвам декларациите на ново Grinning Взех че си научих името от толкова писане Grinning

Не е кой знае какъв ъпдейт, ама да си кажа Simple Smile

# 124
  • Замък сред облаците
Цветомразка такваз Heart Честито за номерчето!

Аз минах на консулт през ендокринолога, фТ4 е на гранична стойност (22.52), но според него може да е инцидентно, понеже ТСХ е 1.8, и с такова фТ4 щеше да е под 1. Но понеже съм с хашимото, антителата рушат жлезата и понякога това освобождава количества Т4 в кръвта, та не е особено страшно стига да не е постоянно. В 10-та седмица, ако всичко е наред, пак контрола.

# 125
Inferiya Силно стиснати палци имаш от мен✌️. Ти не беше ли на Золадекс? Защо толкова рано кандидатствате за фонда. П. С извини ме ако съм изпуснала нещо. 😁😇

# 126
На Резилиго. Защото отнема време за одобрение, а пък така и така нищо не правя сега, освен да чакам Simple Smile Дойчиновски каза, че след 3тата инжекция (на 16.11) ще ме прегледа и ще види до къде са нещата и съответно колко още ще трябват. Де да знам какво точно ще гледа и по какво ще познае, ама да се надяваме, че ще ме мъчат възможно най-малко, голяма гадост е това лекарство.
Един цикъл след спиране ще пробваме да действаме със Станулов, за да няма време гадината да се завърне. Ако нещо се закучат документите сега да имаме време да оправяме, не тогава тепърва да трябва да се чака. Да си я имаме готова на нисък старт Simple Smile

# 127
Inferiya Какво съвпадение и аз на 16ти имам час за преглед да видим бебчо 😂😯😁. И аз бях на резелиго, голяма гад наистина... Много трудно ми беше с него, на мен Дойчиновски ми го слагаше в рамото понеже имах страх да ми го бие в корема от др Попов. 😐За сега нямам кисти мина 1 година вече.
Моите странични ефекти бяха-рев като магаре 😂, ужасни болки в костите, и мускулите след поставянето 1 седмица ме държеше и бях на легло.
При нас Дойчиновски ни даде срок до 6м да пробваме естествено и аз на 7м вече съм Б 😁. Сега се молим да го задържа и следващия път да видим ембрион.
Ние казахме на роднините само, понеже ММ беше на 7 небе от щастие. Обаче са ме обзели някакви кофти мисли дали ще успея да го задържа, че с тая ендометриоза ние жените сме застрашени от спонтанен аборт. Понеже със свекървата не се разбираме много и ще ми е кофти ако ме обвини за нещо подобно. Та това са моите размисли от 1 седмица. Успех ти пожелавам от сърце и ти стискам силно палци✌️💗❤️.

# 128

Много ми се щеше да си затвърдя "положението"! И двата теста правих късен следобяд, и на двата скъпоценната втора чертичка я има! Heart
Сега вече смело мога да пожелавам и на вас да ги видите! Безценно е!
Пожелайте ми успех...ще се включа другия Вторник след ехографа! А до тогава тайничко ще ви следя...за хубави новини! 😘❤️

# 129
Честито Шу и до финал Hug
Инферия и Круела, какви силни момичета сте вие Heart Прегръщам ви и стискам палци - на Круела да видите ембрионче, на Инферия - да ти спре инжекциите по-рано, може пък да няма нужда 6 м. да биеш. Hug И те подкрепям по-добре всичко да е готово и да започвате веднага щом имате зелена светлина Flowers Four Leaf Clover

# 130
Момичета предстоят ежегодните безплатни прегледи в МБАЛ Надежда, ако някой се интересува:

Скрит текст:
БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ
💚100 безплатни прегледа и консултации при репродуктивните специалисти на МБАЛ „Надежда“ – д-р Георги Стаменов, д-р Събина Персенска, д-р Димитър Цветков, д-р Теодора Тихомирова и д-р Стела Чапанова на 4-ти декември 2021 година.
 Прегледите са само за жени, които НЕ са пациенти на МБАЛ „Надежда“ и нямат насрочен час до 03.12.2021 г., които искат да имат дете, без значение от репродуктивния проблем.
Всички, които мечтаят за дете и не се случва, не знаят къде да се консултират или пък са били при много лекари и не се случва бебето, могат да подадат заявка за записване на час на nadezhda@maikizadonorstvo.com, като посочат в писмото телефон за връзка.
Прегледите ще се проведат само на 4-ти декември (събота) 2021 г.

# 131
Мацки, хич не ги щадете тия мъже когато става въпрос за изследвания. Имат само една спермограма и евентуално микробиология на еякулат. Нищо няма да ги заболи от едно празнене в чашка. Ние сме тези които ставаме на решето и ни бъркат из всички отверствия. И голяма част от процедурите са болезнени. Да не говорим пък колко пари отиват за всичко. Една заплата ще е само за начало. Но като се почне хормони, микробиология, цитонамазка, хламидия, мико и уреоплазми, цветна снимка, тромбофилии...

Аз днес очаквам/неочаквам лелката. Събудих се с менструални болки, но още не е пробила. 29 ти ден е, но съм имала цикли и по 33 дни.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 19:55 от fillme

# 132
Филме аз ако сметна колко пари сме дали досега за операции, лечение, лечение след Золадекса, психолог /защото имах огромна нужда/, инфекции ме мъчеха сиг 4 месеца след възстановяването на цикъла така и не разбраха от къде идваха, и то всеки път различни. Отделно изследвания хормонални, полови и др.... Тук за финансовата част напълно те разбирам и си много права, на нас никой не ни помага, ние двамата сами с ММ.. 🙁
На мъжете им е най-лесно, ние минаваме през всичко 😒. Веднъж ми беше,кипнало ама страшно много, че на баща ми му викам защо си ме направил жена 😂😂😂😂.

# 133
Момичетааа, при мен този месец няма овулация. При МЦ на 30-33 дни, следих, следих и вече се отказах. Странно ми е, не ми се беше случвало и само се надявам да е от нормалните ановулаторни месеци и да няма друг проблем.
Скрит текст:

Също искам да ви се похваля с един голям напредък за мен. За първи път този месец не съм толкова напрегната, мислите ми не са само и единствено за това, а новината за О я приех съвсем нормално… направо не мога да повярвам на себе си! Всъщност ми харесва ☺

Имам още нещо, което много искам да ви споделя, ако се окаже вярно, но изчаквам още малко.

Едит: Мислите ли, че трябва да продължа с тестовете или няма нужда повече?

# 134
Дарлинг, ще ни държиш в напрежение, а? Не е честно. Нали знаеш прословутото женско любопитство.
За тестовете май няма смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт