С първи шарени листа, сбъдна се и моята мечта ! ~бебеправене 397~

• 37 148
  • 797
  •   1
Отговори
# 135
Момичетааа, при мен този месец няма овулация. При МЦ на 30-33 дни, следих, следих и вече се отказах. Странно ми е, не ми се беше случвало и само се надявам да е от нормалните ановулаторни месеци и да няма друг проблем.
Скрит текст:

Също искам да ви се похваля с един голям напредък за мен. За първи път този месец не съм толкова напрегната, мислите ми не са само и единствено за това, а новината за О я приех съвсем нормално… направо не мога да повярвам на себе си! Всъщност ми харесва ☺

Имам още нещо, което много искам да ви споделя, ако се окаже вярно, но изчаквам още малко.

Едит: Мислите ли, че трябва да продължа с тестовете или няма нужда повече?

Дарлинг,напрежението изчезне ли,всичко се подрежда! Ние пробваме от Април,тази година.И аз все мрънках,и ревове,и драми след всеки МЦ.
След последния такъв,реших една вечер..."не е работа,да я свършиш", дадох си сметка,че няма смисъл от излишно напрежение..и онзи ден даже бях сигурна,че ми идва( то след един опит в месеца,нормално да го отпишеш), обаче чудото взе че стана,точно щом реших,че няма да се напрягам!

Успех и много прегръдки,както и положителна енергия ти изпращам! 😘

# 136
Shu, благодаря за окуражаващите думи Heart
И понеже забравих да ти честитя - Честити да са ти двете чертички, много успех, безпроблемна бременност и до финал!

Fillme, не е нещо, в което съм сигурна (дори обратното), искам да видя резултата и ще ви кажа, за да не ме помислите за луда Grinning

# 137
Тортелина, стискам ти палци всичко да бъде наред, да си е на мястото и да се развива добре!
АА, при теб не се съмнявам, но мини и ти след прегледа да ни се похвалиш с бобчето колко е пораснало!

Марго, гледам, че си за тест утре, та ти пожелавам да покажеш две чертички и да повлечеш крак за останалите момичета!
filme, на теб също стискам палци лелката да не дойде и да ни зарадваш с положителен тест!

Амира, нека след две седмици се похвалиш с положителен тест, стискам ти палци!

Круела, всичко ще е наред, не изпадай в лоши мисли покрай свекървата. Тя явно си е такава и е късно да се промени, така че се фокусирай над вас с ММ и малкото бобче! Имаш стиснати палци от мен за 16-ти!

# 138
Честито на Shu и до финал! Дано да си ти в тази тема да повлечеш крак и да е много плодотворна.
Аз тъкмо си взех вчера направление от личната за АГ и днес ми процапа. Много се радвам, че ще си спестя хаповете, но все пак мисля да отида, че това ми е второ такова голямо закъснение за последните 5-6 м. и може би е добре да спра да им търся оправдания и да си видя хормоните.
Стиснати палци и от мен имате момичета, чакаме да ни зарадвате с добри новини.

# 139
Fayona, благодаря, но няма да е този месец. Преди малко правих тест и е отрицателен.

# 140
Аз минах през док. Продължавам да копая дупки в дивана и леглото, но все пак е намаляло отлепянето. Продължавам си терапията и почивката и на 16ти пак. Иначе всичко друго е супер.

# 141
Привет момичета!
Снощи бях на АГ за ЦМ и микробиология. Прегледа ме доста обстойно. Направи ми и колопоскопски преглед, видя малък полип, които каза, че ще проследим и ако се наложи ще отстрани. В заключение на прегледа каза "Ти си пушка, не се притеснявай, въпрос на време е да забременееш. Просто при теб нещата не стават от раз." Каза да правим опити през 3 дни, а около О всеки ден.

Стискам палци на всички, нещата да се наредят по най - правилния начин 🍀🍀🍀

# 142
Момичета този чай става ли за бременни? Купувала съм го от дм. Днес много ме ядоса свекървата, щяхме да пътуваме за рождения ден на баща ми, но в предвид ковид ММ реши да не тръгваме, твърде рисково е отделно болниците са пълни. Свекърва ми вдигна скандал, защо мъжа ми ще остане с мен 3 месеца и как можело да не се прибере. Само той да си ходи, защото видиш ли не може овцата да издържи 3 месеца поне докато не мини критичния период.. Все едно аз не искам да видя родителите ми... Голям рев му ударих, просто не издържах. Толкова ли няма мозък, че ако моя се зарази, ще зарази и мен? 😒🤬

# 143
Круела , по време на бременност единствените препоръчвани са чай  от шипка и чай от липа.

# 144
  • Замък сред облаците
Не. Маточината предизвиква контракции, другите също не са много ок.

Към чайовете предложени от Ирен, стават още лайка, джинджифил, ябълка. Ментовият също, но една, максимум две чаши на ден. По принцип важи за всички чайве, и е хубаво да са леки, а не концентрирани запарки.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 14:39 от АА

# 145
Момичета , имам едно притеснение ....
Гърдите не ме болят толкова , колкото преди 3/4 дни . На преглед в надежда съм на 10-ти , днес звънях на АГ- то в моят град , но е с ковид Sad . При вас как са нещата ? Много съм се притеснила 🥺, само да мина тази критична 9гс .

# 146
  • Замък сред облаците
Има дни с повече напрежение, има и с по-малко. Не е задължително да те болят непрестанно. Мен преди да ми дойде датата за Ц ме боляха зверски, след това само при натиск.

# 147
Криела, всичко, което казаха до сега + че има женско биле в този чай, вдига кръвното + фитоестрогени, макар че най-вероятно е малко количество, защото е сладко.Виждам, че е чай за успокоение, ако това целиш, пробвай с мента, както написа АА. От личен опит казвам (и най-вече покрай паническото ми разстройство) диафрагменото дишане много може да помогне да се почувстваш по-спокойна. По-малко сълзи по свеки, не се връзвай!

# 148
Здравейте момичета , темата ми се стори доста позитивна и реших и аз да вляза.
На 33 съм, от около почти 4 години опитваме. След първата година почнах по прегледи, оказа се че имам шоколадова киста, ендометриоза оперираха ме премахнаха кистата от десния яйчник ... След това цяла година прегледи оказа се че съм със запушени фалопиеви тръби. По естествен път няма как да стане. После се почна с инвитро първия опит забременях с петдневно ембрионче ,но завърши с аборт, спря да се развива. Нямам замразени яйцеклетки, до 5-ти ден оцеляха две едното ми върнаха и на 6-тия ден  другото не оцеля. След това октомври нов цикъл от 17 яйцеклетки само 5 бяха годни , два ембриона и не стигнаха до 5-ти ден.
Понякога се отчайвам но после пак се зареждам със сили. А като чета за успели момичета още повече надежди ми идват.
След аборта на изследванията се оказа че имам хипотиреоидизъм. Сега пия всеки ден 25 мг еутирокс..
Късмет на всички ви 🍀🍀🍀

# 149
Бременните могат да заповядат в съседната тема и там да си задават въпросите.

Общи условия

Активация на акаунт