С първи шарени листа, сбъдна се и моята мечта ! ~бебеправене 397~

• 37 203
  • 797
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря Ирен,сега вече разбрах 😁 .. то и мен ендото ме насочи към Бодимед.

# 451
Леле, момичета, ужасно ме боли и тая овулация. Този път явно ще е от левия яйчник. Не знам дали е + или -, че я усещам. Не мога и да се засмея, толкова ме боли.
Минах да измрънкам само....

# 452
Момичета, моля някоя от вас да сподели при кой АГ ходи в надежда. Не ме разбирайте по грешно, но не искам да лежа отново във Вита заради това което преживях. Със сигурност Дойчиновски е моят лекар, и човек който беше до мен в този момент.

Та това което стана като ме приеха-влизам аз по спешност, и от това което се случва, аз съм шок, предполагам,ще ме разберете. Та не могат да ми уцелят вена и дупчат където уж видят.. Опитват се слагат иглата мен ме боли и викам от болка, викат ми не се преструвай чак толкова. Накрая ме набодаха 6 пъти, извикаха анестезиолог той ми сложи абокат без болка и намери вена.. На всичкото отгоре едната акушерка ми каза, дано да те изпишат днес, че трудно се работи с тебе.. 🙁💔 Това с намирането на вена ми се случва за 2 път в тази болница и за 2 път по спешност.
Как в бодимед аджеба ми намират вени.
🤦‍♀️. Съжалявам че пиша това но исках да си го излея.. И ми викат ама ти как ще раждаш.. 😯😒🤬

Със сигурност ще продължа да ходя при др Дойчиновски, да ме следи за всичко. ❤️

# 453
Мери, освен кръвна захар, инсулин, поискай и гликиран хемоглобин. Той дава представа за състоянието на захарта и инсулина няколко месеца назад.

# 454
Днес няма да е..Отидох в Бодимед в 7:20ч и имаше 20 човека отвън.В Рамус-10 човека.😂
А аз съм на работа от 10ч.В Петък ще пробвам пак,или направо като ми дойде на 2ри 3ти ден,ще отида и всичко накуп 🤷 ...Само където станах толкова рано 😤

# 455
Днес няма да е..Отидох в Бодимед в 7:20ч и имаше 20 човека отвън.В Рамус-10 човека.😂
А аз съм на работа от 10ч.В Петък ще пробвам пак,или направо като ми дойде на 2ри 3ти ден,ще отида и всичко накуп 🤷 ...Само където станах толкова рано 😤
Следващия път в 5 часа за да си първа на опашката.

# 456
MerryHristowa, аз съм от Стара Загора и тук ако искаш да се изследваш в Бодимед, трябва да отидеш 30мин ПОНЕ преди да отворят и да си пазиш ред. Тогава има шанс да си сред първите 2-3ма.

# 457
Еми лабораторията отваря в 7 и 30..за да са 20 човека от кога стоят там.Отидох в 7и20...Със сигурност няма да е в 5ч,ама ще гледам в 7 да съм там 😁 ...и към края на седмицата ...🤦

# 458
  • София
Дам, гледай да си между първите, после за следващите взимания си с предимство че трябва на точен час да се взимат.

# 459
Момичета, сетих се за още един въпрос. Нали в неделя вечерта имах три капки светлорозови по бельото, но не ми е дошло още и все още темп е около 37. Ако е било имплантационно, на кой ден би отчел тест за Б? Доколкото знам поне 5-6 дни след това, но не съм сигурна..

# 460
И аз влизам с един въпрос или по точно разяснение, въпреки че сигурно пак ще ми се смеете на тъпите въпроси Grinning
Някъде, отдавна бях чела нещо за кисели краставички, но не си спомням какво. Може ли малко просветление по тази тема? Grinning

# 461
  • Замък сред облаците
Ако организмът има нужда да балансира натрия или алкалната среда, ще го гони да яде кисело - ето ти влечение към кисели краставички Simple Smile

# 462
Дейзи , аз имах имплантационно зацапване . Теста имаше супер бледа черта на 5 ден след него . Така бях отписала месеца , че чак си помислих , че по случайност ми идва по-рано .

# 463
Извинявай АА, но не разбирам кога организма има нужда от това балансиране, просто наистина не съм запозната за съжаление.
Стана ми странно, защото преди няколко дни бяхме на гости на баба ми и тя беше сложила на масата кисели краставички. Аз не съм яла сигурно от 2-3 години, преди обичах, но покрай ММ и аз вече не ям, но странното е, че тогава изядох повече от половината чинийка. Днес пък отворих хладилника на майка ми и гледам краставички, незнайно как пак ми се приядоха… 1,2,3 и така стигнах до 6, направо ми идваше да изпия и сока Grinning Grinning
Със сигурност щях да си помисля, че е свързано с Б, но нали не хванах О и спокойно си чакам МЦ тези дни.
Може и да се разболявам, защото от няколко дни се чувствам ужасно… постоянно ми се лежи, отпаднало ми е, не ми се става от леглото, боли ме главата леко, причернява ми пред очите понякога… добре, че не съм на работа.

# 464
Мери, а кръвният тест (ако си правила), с какъв резултат беше и кога го направи?

И може ли да ми кажеш как изглеждаше твоето имплантационно зацапване? Че аз имах 2-3 точки светлорозово, даже примесени с жълтеникаво течение.. и помислих, че ще ми дойде, но още го няма, а темпратурата от 37-37,2 не я свалям..

Общи условия

Активация на акаунт