С първи шарени листа, сбъдна се и моята мечта ! ~бебеправене 397~

• 37 171
  • 797
  •   1
Отговори
# 585
Аз да ви кажа, след толкова време опити. Досега болки в гърдите,пък придърпвания, пък гадене,миризми и цялото тра и нищо. Този месец след инсеминацията пък точно обратното-нито един симптом от тези и реших,че може да е знак за Б,но ето,че и това дори не е.
Така че действително тези знаци може да означават и всичко и нищо..

# 586
licorne, ние бяхме по същия начин - доста нередовни този месец …

При мен вече има розово зацапване, очаквам го от утре. Стискам палци при теб да е друго! 😊

# 587
Моя още го няма...а аз чакам с нетърпение да направя изследванията.Далие от Инофолика? Как мислите,аз не знам вече 🤷

# 588
В четвъртък съм на контролни за щитовидните хормони. Нямам добро чувство някак. От сега ми е мъчно и се опитвам да се подготвя, че в следващата половин година две чертички няма да има Sad

# 589
Вчера бях на контролен преглед. Пуснахме цитонамазка и имах доминантен фоликул 18 мм, ден 14 ми беше. Чудя се дали не е леко дребен за този ден предвид дължината на цикъла ми, но лекарката каза, че съм в овулация и да действаме. Споделих й, че правим опити от 7 месеца, изписа ми витамини Е и селен в не много високи дози за 3 месеца и посъветва, ако не е станало за това време, да се обръщаме към специалист.
Много ми е емоционално тези дни и ми е някак мъчно.
Лютиче, стискам палци да има подобрение!

# 590
Момичета, добро утро. Днес официално се разписвам с много силна М.. И ще звъня на лекаря, да ме види след това.. че времето си минава..

Успех на всички, които (не) чакат МЦ! Heart

# 591
Добро утро мили момичета, събуждам се аз, пия кафе и решавам да търся нещо в едно чекмедже. Ровя си аз и намирам тест за бременност, имам още 2 дни до М и понеже още не бях ходила до WC решавам, че ще го направя. Досега винаги съм тествала след закъснение, но този тест ме изкуши ... Направих го аз и това е резултата.... Толкова щастие и страх в едно

# 592
Mateya Zoe, Честито! Лека бременност ти желая!

# 593
Mateya Zoe, честито! Лека бременност!

# 594
  • Замък сред облаците
Честито, Матея и за теб беше време! Heart

# 595
Матея , честито ! Yellow Heart

# 596
Матея, честито! Heart Спокойна и успешна бременност ти желая. Flowers Hibiscus

Дейзи, прегръдки и дано следващия месец е вашият! Hug

Аз пък обратното направих. Имах план днес да правя тест, защото ми остава 1 ден до М, но се залисах сутринта и чак като минах през тоалетната се усетих. Може пък и за добро да е било. Засега нямам типичните за мен ПМС.
Старая се да не го мисля, но до утре ще съм на тръни.

# 597
Честито, Матея Hug

Дейзи, стискам палци следващия път да видиш 2 чертички Heart

Аз днес чакам М Cold Sweat Вчера правих тест и беше отрицателен, малко се натъжих, но все още не губя надежда.

Стискам палци за всички вас! Lollipop

# 598
Честито Матея страхотни чертички.Всичко да е наред до финал!🍀😍

# 599
Матея, честито! Прати тоя тест на фирмата да си го сложат в рекламата Grinning Супер са чертичките!

Общи условия

Активация на акаунт