С първи шарени листа, сбъдна се и моята мечта ! ~бебеправене 397~

• 37 172
  • 797
  •   1
Отговори
# 570
  • Замък сред облаците
Круела, не си уточнила за болките къде ги усещаш. Имаш в общи линии 3 варианта:
- при ходене по голяма нужда, ако те боли матката, това е от напрягането при ходенето до ВЦ предполагам
- ако те болят червата и тн, да не би да има общо с ендометриозата?
- ако те боли задния изход, може да имаш хемороидче или раничка, особено ако си има запек наскоро и то да те боли.

# 571
Добро утро, момичета! Heart Минавам само да споделя с вас колко много се радвам, че в тази група толкова много си помагаме и не се съдим една друга!

В останалите групи има толкова много нападки.. Не към мен лично, но забелязах вчера например към друго момиче, което беше  направилно предварително доста тестове за бременност...

Много готина групичка сме! Heart

# 572
  • Замък сред облаците
Heart Наистина е така Simple Smile Но това си е с усилията на пишещите тук в крайна сметка.

А за другата тема, понеже и аз я следя, има някои много резки дами там наистина, но от друга страна най-редовно има досадни постове без каквато и да е подробна информация - дължина на цикъл, кога е правен тестът, на кой ден от цикъла и т.н., които са важни за едно адекватно предположен отговор на зададения въпрос.

На момичета в Ц - стискам палци следващия месец да e вашият Heart

# 573
Била съм в много групи за бебета и бременни, но само тук се чувствам добре. Всяка може да помогне с адекватен съвет Heart

За другата група с тестовете - да, има резки коментари, но и въпросната потребителка беше невъзможно невъзпитана и груба. А като се появи някоя, която настоява, че тестът не отчита правилно 11 дни преди М... Еми сори, ама...

# 574
# 575
Oo да, Лютиче, съгласна съм и с теб, и с АА.. наистина някои момичета не предоставят достатъчно информация.. Иначе може и да не говорим за един и същи случай, защото доста коментари бяха изтрити от модератори и вече и аз не знам.. Но със сигурност има много груби момичета и от двете страни - и от тези, които искат съвет, и от тези, които дават съвет..

Та се радвам, че ние тук не сме такива. Heart

Едит: Аз от днес вече нямам температура (поне засега): 36,7-8 е. 35 ден ми е днес, в събота тестът ми беше отрицателен - макар и не с първа урина, чувствителността му беше 10, така че засега съм отписала Б този месец.. Очаквам скоро МЦ.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 12:01 от Daisy1

# 576
Дейзи и аз бях така с темпетатурата (за която бях писала и тук преди). Като по учебник си поддържах Т до четвъртък. В петък сутринта имах 36,5-6, през деня пак 37, а късно вечерта ми дойде. Тоест по мои предположения щом днес нямаш Т, довечера или утре трябва да ти дойде.

# 577
Дарлинг, благодаря ти! И аз мисля, че най-късно утре ще ми дойде, защото имам крампи цяла сутрин.. та явно това не беше нашият месец! Успех на всички момичета! ❤

# 578
Какви може да са причините за много болезнен Ц ?

# 579
Дарлинг, Дейзи, аз също съм като вас. Имам Т около и над 37 през втората половина на цикъла, селд това рязко спада и същия или следващия месец ми идва. Този месец пък изобщо не се е качвала до 37 - поддържам 36.6 - 36.9 но пък знам, че базалната е с 0.5 градуса по-висока, така че вероятно тя е над 37 през това време. Трябва да почна да засичам нея, като по-достоверен признак, колкото и да не ми се ще.

# 580
малката лисичка, причини много - хормони, време, просто, за да ти е гадно, че си жена... има и патологични потенциални причини. Важно е и къде боли.
https://www.puls.bg/seks-i-zdrave-c-53/dismenoreia-kakvi-sa-pric … truatsiia-n-13638
Докато не ми намериха ендометриозата даже не знаех, че болезненият цикъл има неименование Grinning Grinning Grinning

Днес бях на зъболекар, ще трябва да извадим един мъдрец, че пречи и да оправим една стара пломба, да сме санирани за предстоящата веселба Simple Smile Утре съм на годишен преглед, надявам се хубаво да огледат жлезата, че тия дни нещо я мисля. Утре ми слагат и третата инжекция, Дойчиновски каза, че ще ме прегледа. Ако се сетите да стиснете по едно палче да ми каже, че няма повече да ме дупчи, ще съм благодарна Grinning

Ползотворна седмица на всички! Animal Paw Prints

# 581
licorne, спомням си, че и ти си писала по темата, да. На теб кой ден ти е? Кога (не) очакваш цикъл?

При мен - с 37,2 съм отново, а междувременно имам светлорозови капки по бельото... Та си очаквам МЦ днес, а защо пак се е повишила Т вече не знам..

# 582
С тази Т, не се знае дали е цикъл Simple Smile на мен ми е 28ми ден, при цикъл, вариращ между 30-33 дни, (не)чакам и аз всеки момент, без особени надежди, защото бяхме много несериозни с опитите този месец

licorne, спомням си, че и ти си писала по темата, да. На теб кой ден ти е? Кога (не) очакваш цикъл?

При мен - с 37,2 съм отново, а междувременно имам светлорозови капки по бельото... Та си очаквам МЦ днес, а защо пак се е повишила Т вече не знам..

# 583
Момичета имам казус, 3 м назад нямах овулация( мое наблюдение, за което съм сигурна почти 90%, понеже е супер болезнена и имам всички характерни симптоми силно изразени), този цикъл на 9 ден имах 2 доминантни фоликула  и 2 яйчника около 10 11мм. Проследихме им нарастването и спукването всичко точно. Овулация имах!
Но защо сега преди цикъл не ме болят гърдите, а предишните месеци без овулация поне 10 дена преди М и още няколко след М умирах от болка, бяха огромни и чувствителни? Не мога да си обесня защо тогава се покачва евентуално прогестерона, а сега при налична овулация, проследена и със всички съпътстващи симптоми не. 
Яд ме е че и не пуснах прогестерон на 7 ден след овулация, ама нали се готвим за инвитро..
Ще задам въпроса и на доктора като се видим.
Остават ми 5 дни до М и гърдите ми са същите като първата фаза на цикъла
Хм, точно в същата ситуация съм и аз и се чудя какво става. Ову имах на 16ти ден, отчетена с тест и течение като белтък. Цикълът ми се скъси доста последните години, но е някъде между 26-28 дни. Днес е 25ти ден и нито гърди ме болят, нито имам някакви други симптоми на предстоящ Ц. Значи ли това, че прогестерона е бил в норми този месец? Бяхме много заети с М и имахме 1 единствен опит 4 дни преди ову.
Била съм бременна и гърдите така не ме боляха, нямах никакви симптоми, само имплантационно кървене, но дори не знаех, че е това. Гърдите ме заболяха много по-нататък. Ще правя тест ако до 3 дни не ми дойде.

# 584
Момичета, коментирано е доста пъти - лентичките за О не могат да бъдат категорични в това дали е имало О. Те си засичат хормона така или иначе. Течението също.
Аз като цяло не съм любител на разчитане по “болят ме гърдите/не ме болят”. За мен тялото не е перфектна машина и не винаги това, че досега са те боляли, а този месец не, е причина за притеснение. За най-сигурно хващане на О, ако имате съмнения дали я има или я няма - АГ и фоликулометрия

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 18:14 от little.madness

Общи условия

Активация на акаунт