С първи шарени листа, сбъдна се и моята мечта ! ~бебеправене 397~

• 37 173
  • 797
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Неофолик. И на мен ми се струва невъзможно, обаче съвпада точно старта на приема с неразположенията.

# 556
  • Замък сред облаците
Неофолик или неофолик мета? Че са различни

# 557
  • София
Неофолик, не метилирания.

# 558
Амира, не съм сигурна .. бях и с ковид и нямам идея .. днес ми е 34 ден. В петък тестът беше отрицателен … ову - мисля между 27-31 октомври, но не съм засичала. Чудя се кога пак тест..

Ти направи ли?

# 559
  • Замък сред облаците

Мини на мвтилирания, нищо чудно ако не можеш да усвояваш Б групата неметилирана да товариш черния дроб и да ти е зле. Една опаковка Неофолик Мета е 90 хапчета, за 10лв, демек за три месеца стига.

# 560
Амира, не съм сигурна .. бях и с ковид и нямам идея .. днес ми е 34 ден. В петък тестът беше отрицателен … ову - мисля между 27-31 октомври, но не съм засичала. Чудя се кога пак тест..

Ти направи ли?

Дамм.. сутринта имах изключително неприятна случка с Клеър тест. Имаше ясна втора черта,на отдалечена. Стори ми се съмнително и затова направих втори тест шуър чек,който беше категоричен минус. Но чакайки го с ММ имахме около две минутна надежда,която ми нанесе тежък удар в последствие.
Часове след това ми и дойде.
Стискам силно палци на теб. Според мен си готова и за втори тест,щом имаш закъснение 🍀

# 561
Привет от мен.
Честито на мамчетата с добри новини, леко бременеене ви пожелавам! И едни прекрасни здрави бебоци.
Преди 2 седмици бях споделила че имах промяна във вкусовете. И както аз самата смятах така и някои от момичетата тук, беше прекалено рано за сиптоми. Последните 3-4 дни имах от време на време едно такова лепкаво прозрачно, само като се бършех. По бельото нямаше. Днес сутринта имаше пак такова но беше с цвят (може да ми се смеете, но така изглеждаше) между розово, жълто и кафяво, беше повече като зацапване, а не такова лепкаво лакто предните дни, имах го в рамките от 9 до 16-17ч. Сега вече нямам. Последния цикъл беше на 23.10, цикъла е 27-28 дни винаги. Чакам на 18.11 да ми дойде М. Възможно ли е това да е било имплантация?
Благодаря, хубава и спокойна вечер на всички! 😇

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 19:40 от Senioritka

# 562
Привет от мен.
Честито на мамчетата с добри новини, леко бременеене ви пожелавам! И едни прекрасни здрави бебоци.
Преди 2 седмици бях споделила че имах промяна във вкусовете. И както аз самата смятах така и някои от момичетата тук, беше прекалено рано за сиптоми. Последните 3-4 дни имах от време на време едно такова лепкаво прозрачно, само като се бършех. По бельото нямаше. Днес сутринта имаше пак такова но беше с цвят (може да ми се смеете, но така изглеждаше) между розово, жълто и кафяво, беше повече като зацапване, а не такова лепкаво лакто предните дни, имах го в рамките от 9 до 16-17ч. Сега вече нямам. Последния цикъл беше на 23.10, цикъла е 27-28 дни винаги. Чакам на 18.11 да ми дойде М. Възможно ли е това да е било имплантация?
Благодаря, хубава и спокойна вечер на всички! 😇
Да, възможно е. На мен така 5 дни преди очаквания Ц ми зацапа и беше имплантационно.
Но за тези симптоми , за които споменаваш наистина е прекалено рано. Няма как да имаш симптоми на бременност преди имплантацията.

# 563
Момичета, имам въпрос към тези от вас които са имали спонтанен аборт. Кървенето ми спря вече. Но имам болки като ходя по голяма нужда, това нормално ли е? През останалото време нямам. 🙄

# 564
Добро утро. Отбивам се да кажа, че и този месец не е моят. В 3ч сутринта лелката пристигна. Оплаках се, малко да ми олекне.
Успех на всички, стискам палци!

# 565
Момичета имам казус, 3 м назад нямах овулация( мое наблюдение, за което съм сигурна почти 90%, понеже е супер болезнена и имам всички характерни симптоми силно изразени), този цикъл на 9 ден имах 2 доминантни фоликула  и 2 яйчника около 10 11мм. Проследихме им нарастването и спукването всичко точно. Овулация имах!
Но защо сега преди цикъл не ме болят гърдите, а предишните месеци без овулация поне 10 дена преди М и още няколко след М умирах от болка, бяха огромни и чувствителни? Не мога да си обесня защо тогава се покачва евентуално прогестерона, а сега при налична овулация, проследена и със всички съпътстващи симптоми не. 
Яд ме е че и не пуснах прогестерон на 7 ден след овулация, ама нали се готвим за инвитро..
Ще задам въпроса и на доктора като се видим.
Остават ми 5 дни до М и гърдите ми са същите като първата фаза на цикъла

# 566
Здравейте момичета ! Не съм се включвала от доста време ! Аз миналия Понеделник бяг на АГ, след леко зацапване в Неделя вечер. Каза,че няма нищо притеснително, даже видяхме околоплодно сакче. Гледам да съм спокойна.  А и съм !
Гърдите неспирно ме болят, но за в края на 5-та г.с нямам почти никакви други оплаквания и се надявам така и да си остане ! Сега чакам 29-ти , да видиме вече и голямата "точица" с туптящо сърце ! Стискайте палци !

Желая на всички прекрасна и позитивна седмица !

# 567
Shu34 , честито ! ☀🌷
С пожелание за лека и безпроблемнна бременност .

# 568
  • Замък сред облаците
Йоанна, без О нямаш повишаване на ПГ и пак болят гърдите вкл по време на М. Прочети повече за симптомите при нисък ПГ. Според мен ако сега е имало наистина О това че сега не те болят гърди трябва да се отчете като положителна промяна.

# 569
Момичета, имам въпрос към тези от вас които са имали спонтанен аборт. Кървенето ми спря вече. Но имам болки като ходя по голяма нужда, това нормално ли е? През останалото време нямам. 🙄
Здравейте Круела! И аз имам един спонтанен аборт, но съм нямала този проблем! Ако мислите че има общо с аборта консултирайте се с лекар за ваше успокоение! 🙂

Общи условия

Активация на акаунт