С първи шарени листа, сбъдна се и моята мечта ! ~бебеправене 397~

• 36 907
  • 797
  •   1
Отговори
# 600
Честито, Матея!Време беше някой да развее две черти!Лека бременност и щастлив финал!

# 601
Mateya Zoe, честито Heart Пожелавам ти много положителни мисли и лека бременност, този път до успешен финал!

# 602
Матея, Честито! Много радостноо😍. Лека бременност и дай Боже и ние 💐!

# 603
Матея, честито! ☺️ Лека и спокойна бременност 🤞🍀🤞
На момичетата в цикъл, дано да ви е последен.
Аз правя ову тестове всеки ден след като ми свърши цъкъла, но нещо повечето дори нямат втора черта, да не говорим за положителен 😔Може и да е ановулаторен цикъл. Та така нищо друго ново от мен.
Стискам палци на всички ви! 🤞🤞🤞

# 604
Честито Матея и до финал Grinning Flowers Hibiscus
Meri.d.3 чакаме утре и твоите чертички Stuck Out Tongue Winking Eye Flowers Four Leaf Clover

# 605
Матея, честито и до финал! Много хубави чертички и то още преди цикъл. Пожелавам си и аз такива, както и на другите момичета!

Мери, чакаме утре и теб с такива чертички.
А на момичетата в цикъл и (не)чакащите ни пожелавам да имаме най-хубавият подарък за Коледа, защото вече наближава 🎄

# 606
Честито Матея, леко бременеене до финал! Flowers Four Leaf Clover Blush

# 607
  • В страната на мечтите.
Много хубави чертички, Матея Heart Eyes

Аз се събудих тази сутрин след като бях сънувала много ярко, че с ММ се радваме на новородено бебе момченце и бяхме супер щастливи, че вече си имаме дете и то беше адски кротко и тихичко. Още ме държи емоцията от този сън и за щастие е хубава емоция.
Но после се сетих, че сега според теста съм в овулация, а ние ще я изпуснем, защото ММ е по работа в друг град и се връща чак утре.. Този месец го отписвам тотално, но то така или иначе се пада овулацията да е от дясната страна, където яйчника ми е по-ленив, така че не знам дали да съжалявам.

# 608
Много ви благодаря на всички!! Точно когато не очаквах, се получило. Дай Боже всички вие скоро да търкате така очи като мен тази сутрин да се осъзнае резултата.
Повечето от вас знаят историята ни. Имаме детенце родено февруари 19. След това минах през 2 миседа в 11та (декември 2020) и 6та г.с. (май 2021). Понеже не съм първа младост се бяхме отчаяли и мислех януари да настоявам за консултация в репродуктивна клиника. Утре ми е така чакания час при личния лекар, който си извоювах страстно. А този месец успяхме да се разпишем един единствен път. Боже как се надявам този път на успешна бременност и здраво, пухкаво бебе:hatching_chick:

Успех на всички, бъдете здрави и скоро всички бременни!

# 609
Честито Матея! Лека бременност и до финал! Heart След бурята, изгрява слънце!
Мери, чакаме те утре и теб с ||. SunglassesFlowers Four Leaf Clover
Трополинка, ако е положителен тестът днес, то О може и утре да е Simple Smile

Скрит текст:
Ръс, ръс

# 610
Благодаря, момичета. И аз чакам с нетърпение и доза страх утрешния ден.

Bubbless, търкалям се и пълня всички джобове с прашец Heart Eyes

Трополинка, нищо не гарантира от коя страна ще е О, освен фоликулометрията. При мен 2 поредни месеца беше от дясно, а сегашния не е много сигурно, защото имаше и в ляво фоликули. Стискам палци да я хванете и да се похвалиш след 2 седмици.

# 611
Благодаря, момичета. И аз чакам с нетърпение и доза страх утрешния ден.

Bubbless, търкалям се и пълня всички джобове с прашец Heart Eyes

Трополинка, нищо не гарантира от коя страна ще е О, освен фоликулометрията. При мен 2 поредни месеца беше от дясно, а сегашния не е много сигурно, защото имаше и в ляво фоликули. Стискам палци да я хванете и да се похвалиш след 2 седмици.

Мери, това не е точно така. От няколко месеца със сигурност мога да кажа от коя страна ще ми е овулацията. Предположенията ми се потвърдиха от АГто.

# 612
Здравейте, мили дами. Позволявам си, малко плахо, да се присъединия към Вашата прекрасна темичка. Казвам прекрасна, защото я чета от месеци, изчела съм и всички стари Simple Smile Признавам, че съм се радвала искрено на успехите на всяка една от Вас, както и съм плакала на тъжните мигове и неуспехите. Възхищавала съм се на силата и борбеността и често това ми е помагало самата аз да се вдигна. Да не говорим колко неща съм научила. Дълго време се чудех дали да пиша. Бях си казала, че ако и този месец няма "чудо", ще се престраша Simple Smile И ето, изпълнявам личното си обещание.
Малко за мен (надявам се сравнително накратко, понеже съм крайно многословна). Аз съм на 32, ММ на 34. Правим опити от вече година. Започнаха и консултациите с репродуктивен специалист. Всъщност, още на седмия месец, тъй като не съм от най-търпеливите. Но едва преди месец смятам, че намерих правилните за мен лекари - АГ и ендокринолог. ММ е с не особено добра спермограма. Морфология по Крюгер - 2,5%. Хубавото е, че останалите показатели са добре. При мен - доста тежка ПКЯ. Правила съм всички полови хормони, които гръмогласно я потвърждават - висок LH, много високи андогени и т.н. Щитовидните са ОК, лека ИР, за която си пия предписаната терапия и наблягам на храненето и движението. Следващата седмица, живот и здраве, ми предстои цветна снимка и да видим какъв ще е планът. Лекарите бяха единодушни, че спонтанно забременяване би било трудно, но каквото-такова. Пък и тук съм виждала толкова чудеса, та кой знае? Simple Smile

Ами, това е моята история с продължение Simple Smile Бих искала искрено да Ви благодаря. Сигурна съм, че далеч не съм единствената, на която сте помогнали (особено в емоционален план), без дори да го осъзнавате. Sparkling Heart

Темата определено е вълшебна! И пожелавам на всяка една от нас да сбъдне своята мечта! По-възможност по-рано, отколкото късно Innocent Nature Star2

# 613
Лютиче, точно това имах предвид. Grinning Само прегледа може на 100% да потвърди, защото не винаги се редуват ляв/десен. А когато има болки и от двете страни, или нацяло липсват някакви симптоми, е трудно да се предвиди. Чудесно е когато можеш да си я разпознаеш и искрено ти завиждам.

Chaos and Infinity, добре дошла и за кратко! Чудеса се случват и дано при вас е по-скоро. Имате план, следвате го и ще успеете Hug

# 614
Mateya Zoe, честито! Имаш чертички като за реклама, направо не мога да повярвам, че са толкова ярки два дена преди закъснение! Лека бременност ти желая и пухкав финал! People Baby

meri.d.3, Cherry_blossom7, нека тези дни и вие ни зарадвате така приятно! Flowers Four Leaf Clover

Rayy, Трополинка, стискам палци да успеете за уцелите момента и след две седмици да се похвалите и двете с положителен тест!
Моята О също мина вчера, имаме два опита преди нея, та се надявам да сме успели да хванем момента.

*Make*a*wish*, а принципно редовен ли ти е или се мени в някакви граници?
Питам, защото моят напоследък е между 30-40 дена и този месец аз също без малко да се откажа от тестването за О, че всички бяха отрицателни, но продължих и хванах положителен чак на ден 27. Ще видим скоро ЛФ колко ще излезе, че за миналия период я изчислих само на 9-11 дена..

Chaos and Infinity, добре дошла в темата! Много хубав план сте си начертали, така че ти пожелавам скоро да имате успех! Flowers Four Leaf Clover

Bubbless, минавам под прашеца! Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт