С първи шарени листа, сбъдна се и моята мечта ! ~бебеправене 397~

• 36 899
  • 797
  •   1
Отговори
# 645
Отново с разочарование влизам... Тотално самотна една чертичка. Чакам М идните дни. Мрън!

# 646
Baby_lover94 да случи ми се миналия месец и ми беше много странно ,все още незнам защо така ме болеше преди цикъла ми се случи. Теста после  ми беше положителен  ,но не съм сигурна че това е причината ,желая ти успех и при теб да е така( надявам се това да е знак).

Дано да е бременност причината. 😍Нередовният ми цикъл горе долу се очертава след 5-6 дена, този уикенд ще направя тест. Работя във Фабрика, и ме е страх да не забременея без да разбера, защото вдигам на ден горе долу по 10 каси около 10-15 кг. И другото нещо е, че тук в чужбина преглеждат след 6 тата или 8 мата седмица. Моя колежка е била бременна извънматочно, и още малко да не могат да я спасят 😔 Но все пак ще се въздържа до уикенда.

# 647
hope77ly, добре дошла в групата ни! Съжалявам за загубата ти и ти пожелавам скоро пак да си бременна и този път да е до пухкав финал! Heart

Неизвестна16, нека скоро да е прав синът ви и да му направите братче или сестриче! People Baby

meri.d.3, Daisy и другите момичета с М от тези дни, нека този месец ви е за последно и следващия да ни се похвалите с две чертички! Flowers Four Leaf Clover

# 648
Fayona, благодаря. На мен още не ми е дошло, но с този отрицателен тест и вече започващи ПМС нямам много надежда. Дано за Коледа имаме по един двучертичков тест под елхата. Hug

# 649
Реших днес спонтанно да отворя приложението, с което си следя цикъла и да погледна кой ден ми е, че като не правим бебе и съвсем съм го отписала. Явно са го актуализирали и на заглаената страница вече не пише кога да чакам следващия МЦ, а "Тест след 9 дни, ако не Ви дойде след 6 дни". Т.е. приложението препоръчва 3 дни закъснение. Стори ми се интересно.

Мери, Коледното чудо може да ви се случи Heart

# 650
Мери, извинявай, по диагонал малко съм чела.
Лютиче, аз си признавам, че обикновено го правя на деня или само с ден закъснение, нямам търпение за повече.

# 651
Аз така нямах търпение... и все още го нямам, за да си направя тест. Но дойде момент в който разочарование след разочарование и просто колкото и да ми е трудно съм си казала, ай да не са 7дни , но поне 5 дни закъснение.
meri.d.3 Дано ! По Коледа стават чудеса със вас съм 🤞

# 652
Да ви развеселя малко,да видите какво означава тотално отрицателен тест 😂 .. вече 4ти ден ми закъснява,и ако утре не ми дойде АГ ме вика да ме види,какво ще ми гледа не знам 🤷 .. та така

# 653
Ееее МериХристова как може Astonished Каква е сега тази нула тцтцтц, урочасвам те направо не орисвам, следващия път да влезнеш с 4 цифрено чхг Stuck Out Tongue Closed Eyes Това да е последната нула която виждаш на това изследване, пу пу хайде чакам да се сбъдне 🤞🤞🤞🤞🤞Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 654
Ееее МериХристова как може Astonished Каква е сега тази нула тцтцтц, урочасвам те направо не орисвам, следващия път да влезнеш с 4 цифрено чхг Stuck Out Tongue Closed Eyes Това да е последната нула която виждаш на това изследване, пу пу хайде чакам да се сбъдне 🤞🤞🤞🤞🤞Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Ух дай боже,дано ти подействат уроките 😁😍 ..тя и Аг-то вика,че се надявала,ама тц ..Просто чакам да дойде,да правя изследванията и да се започва евентуално някаква терапия,и вече от там нататък няма къде да иде,все някога ще се получи.
Благодаря все пак ❤️

# 655
  • София
Лютиче, кое приложение ползваш?

# 656
Лютиче, кое приложение ползваш?

Flo. Харесва ми как е структурирано.

# 657
Дойдеееее ми бе момичета....ейййй така не съм се радвала до сега 😅😅😅 ...спирам да спамя днес,просто да знаете 😂😂 .. баси

# 658
Ох, пак съм аз. Ей сега се пробрах от работа, работя права цял ден. След вчерашната болка от ляво, сега пък имам кафяво зацапване на бельото. 😂 Дали се случва нещо. 30 ден от цикъла ми е 😍

# 659
Матея, честито! Пожелавам ти лека бременност до пухкав финал ❤️🍀🤞
Chaos and Infinity, добре дошла! Имате добър план и дано скоро да се похвалиш 😊
Двете Мерита 😄❤️ Айде това да са последните отрицателни тестове и за Коледа да се похвалите! ❤️
Трополинка и другите гонещи яйчицето, стискам палци да се похвалите след 2 седмици 🍀🤞🍀
Аз да се похваля, че първият цикъл след неуспеха, имам О(и по календар дори си отговаря). Пак да припомня, че дясната ми тръба е отстранена, а лявата след ЦС без упойка се установи, че е запушена. Имах си повишено сексуално желание и увеличена цервикална слуз, в деня на категорично положителния тест за О имах и пробождания отляво. На следващия ден имах и розово зацапване. Това доста ме озадачи, защото или лявата тръба не е запушена или имам хормонален дисбаланс...но съвпада точно с О и имам някаква минимална надежда. Нямам търпение да мина преглед в Надежда през декември 😁
Хубав и успешен ден на всички! Много палчета и положителна енергия ви изпращам! ❤️🤞🍀

Общи условия

Активация на акаунт