Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 117 806
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 465
Извинявам се ако е коментирано, но от кои български сайтове получавате Van Cleef с гравиран код горе на гърба до гърлото?

Скрит текст:
Принципно нямам съмнения в Парфимо, но много парфюми се продават без гравюрата и хората казват, че са ги взели от Парфимо и това малко ме изненадва.
Аз имам един без код на гърба, кодът е на дъното и е нов бач код като дата. Не съм го купувала от парфимо и няма общо с това от къде е купен парфюма. Проверете си го в някой сайт, а и освон кодовете шишетата на ментетата имат и други белези, та комплексно е

# 466
Искам да си купя Montale Mukhallat. Дали да чакам до другата седмица намаление отнякъде и откъде?

# 467
В момента в Елинор е 109лв с код, но уж ще има черен петък.

# 468
  • София
Моите са от Парфимо и Елинор с код на гърба, но са купувани преди доста време, новите бутилки май са с кодове на дъното.

Престраших се за козметика от Скарлет - околоочен крем на Боби Браун, произведен юли 2020 - до тук супер, но Матрикса на ЕЛ е произведен декември 2018, имам месец да го изхабя Joy
Не съм параноична на сроовете, така че ще си го ползвам , знам че се презастраховат с тях, та не вярвам за 2-3 месеца + да стане нещо, но да го имате предвид.

# 469
Получих днес поръчка от Дъглас от намаленията 20 %. Всичко е перфектно.
Имате ли наблюдения кой сайт прави най-големи намаления на ЧП? Делириум звучат добре с тези до 50%, но това ДО не е като да е реално толкова...
Чакам добро намаление на Tom Ford Ombre Leather някъде...

# 470
Аз имам един без код на гърба, кодът е на дъното и е нов бач код като дата. Не съм го купувала от парфимо и няма общо с това от къде е купен парфюма. Проверете си го в някой сайт, а и освон кодовете шишетата на ментетата имат и други белези, та комплексно е
[/quote]
Фръц, можете ли да снимате дъното как е при новите ? Гравиран ли е пак или е на лепенката? И от кой сайт е?
Може и на лично съобщение.

# 471
Дайте тук. И аз ще снимам моя ако трябва 👍

# 472
  • София
Всички имат кодове на гърба ( някои са от Парфимо, други от официален магазин, честно казано не помня кой от къде )

# 473
Може ли да ги снимате обърнати?

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 01:05 от Fiona1

# 474
Много се надавям да намеря на добро намаление Good Girl Gone Bad на Kilian - надеждата ми е за Салон Офлактив или Делириум. Обичайно около Черния петък имам доста ангажименти последните години и всякакви промоции минават и заминават покрай мен, но сега съм решила част от коледните подаръци  да са парфюми и козметика и ще дебна Simple Smile

# 475
Искам Черният фантом на Килиън на добра цена, но не вярвам Делириум да направят по - голямо намаление от 20 %. Имах известни разочарования в парфюмно отношение напоследък и не ми се стреля на сляпо.

# 476
Фантомът поразносила ли си го? Май много рядко избива цианидната нотка, но аз съм сред малцинството.
Освен Делириум и в Парфимо изпада изгодно, но разбира се първият е за предпочитане.

# 477
Много се надавям да намеря на добро намаление Good Girl Gone Bad на Kilian - надеждата ми е за Салон Офлактив или Делириум. Обичайно около Черния петък имам доста ангажименти последните години и всякакви промоции минават и заминават покрай мен, но сега съм решила част от коледните подаръци  да са парфюми и козметика и ще дебна Simple Smile
Салон Олфактив не вярвам. Не е имало. Делириум предполагам -20% на Килиън и Мал.

# 478
Фантомът поразносила ли си го? Май много рядко избива цианидната нотка, но аз съм сред малцинството.
Освен Делириум и в Парфимо изпада изгодно, но разбира се първият е за предпочитане.
Да, дама от форума ме запозна с този разкош. При мен има ром, шоколад и кафе.

# 479
  • София
Някой да е наясно дали тези миниатюри на Les Senteurs Gourmandes имат пулверизатор?
https://makeup.bg/product/588963/#/option/1279507/

Общи условия

Активация на акаунт