Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 556
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 480
Някой да е наясно дали тези миниатюри на Les Senteurs Gourmandes имат пулверизатор?
https://makeup.bg/product/588963/#/option/1279507/
Ако са тези от 15мл (този точно не става ясно, но вероятно е такъв), имат пулверизатор, да. Наскоро поръчах от тях.

# 481
  • София
Да, от 15 мл е. От makeup ли поръчахте?
Аз си търся мини на Vanille Violette (виолетката) и Figue Sauvage (смокинята), но не намирам по сайтовете. Накрая ще си поръчам 100-ца от Виолетката насляпо, отзивите във фрагрантика са обещаващи.

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 10:19 от Mini Rebel

# 482
Да, пак от мейкъп, само че Vanille noire и Cafe tonka. По същия начин изглеждат бутилките. Не са особено трайни, но са много приятни аромати.

# 483
  • Sofia
По късно и аз ще се включа по темата за парфюми от Парфимо на VC&A. Имам  Neroli Amara & Moonlight patchouli, като и двата нямат гравирани номера, а само  лепенка. Ще снимам и ще кача тук, само да не ни изтрият, че спамим темата Smirk

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 10:32 от Lady Royal

# 484
  • София
Noir на ТF и аз успях да го грабна, фен съм на дизайнера и нямаше как да пропусна. Ароматът ми харесва, но тази нетрайност ме побърква и мен. Някак бях решила след Орхидеята, че всичките му аромати са вечни. Хем четох във fragrantica, но там имаше противоположни мнения за трайността.

# 485
Блазе ви!
Цените на Том Форд гримове са леко надолу в Скарлет.

# 486
Блазе ви!
Цените на Том Форд гримове са леко надолу в Скарлет.
Обявили са 15% на гримове Hands V

# 487
Някой дали е удобно да ми припомни от essenza-nobile.de пратките идвт с DHL, мостри получавате ли?

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 17:23 от bubanka

# 488
  • София
Изпуснах тазмесечната тема и съм изпуснала промоцията, а исках да се запася с още една бутилка Noir. От Дъглас ми отказаха поръчка на -40%, защото била смачкана  кутията, ама никой не ме уведоми и не можах да си взема 50-ца дори. От тогава много ми паднаха в очите, просто я канселирали и готово.
Този сайт е нов за мен, каквае била промоцията на Ноара?

Иначе, съм набелязала все стари парфюми. Органза и JPG Classique ЕДП, като се влюбих в Есенс версията, но тъй като е спрян, няма да го купувам.

# 489
Два тестера на добри цени в parfium.bg: + код fb5 - 5% още

# 490
С код идвaше към 120 зa 100 мл

# 491
  • Пловдив
Milen, аз поръчвах миналия месец от essenza-nobile.de, но използвах превозвач. Била е доставена с DHL. Условието беше да избера до 3 мостри на обща стойност 20 Евро. Добавят се в поръчката и автоматично отдолу приспадат 20 евро.
Сега виждам, че в общите им условия е записано 15 евро - може би са направили промяна.

Освен трите безплатни мостри, получих още две фабрични - Dama Bianka и Do Son.

Скрит текст:

# 492
Milen, аз поръчвах миналия месец......
Скрит текст:
.от essenza-nobile.de, но използвах превозвач. Била е доставена с DHL. Условието беше да избера до 3 мостри на обща стойност 20 Евро. Добавят се в поръчката и автоматично отдолу приспадат 20 евро. Сега виждам, че в общите им условия е записано 15 евро - може би са направили промяна.
Освен трите безплатни мостри, получих още две фабрични - Dama Bianka и Do Son.
Благодаря ти lili_78 ! Нали доставят и до България?

# 493
  • София
Някой дали е удобно да ми припомни от essenza-nobile.de пратките идвт с DHL, мостри получавате ли?

Милен, последният път като поръчвах имах право на мостри примерно до някаква сума безплатни, но отдавна май я няма тази опция.
Писали сме заедно с lili_78, благодаря инфото! Значи все още може.

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 17:22 от bubanka

# 494
  • Пловдив
Доставят до България, но БД има над 150 евро, а моята поръчка беше за по-ниска стойност и затова я пуснах до превозвач.
Под 150 евро е 12,90 с DHL.

Общи условия

Активация на акаунт