Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 669
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 270
Бързи са Скарлет с вземането на върнатите неща - в петък им писах, днес вече дойде куриер от Спиди, дано да са така бързи и с връщането на парите. И за мен е абсурдно да продават негодни продукти - на два от моите срокът беше изтекъл още януари-февруари, ще стане една година, а като се добавят и три години преди това, когато са били годни - става много - 4 годишни продукти - и то спирала, ФДТ ... Те трябва да ги продават с доста по-голям процент отстъпка, почти да ги подаряват. Явно и това е бизнес, сигурно ги изкупуват на безценица и ако мине номерът.

# 271
По назад беше обсъждан сайта scarletbeauty - поръчах 2 фон дьо тена на MAC - и 2та се оказаха с изтекъл срок на годност, единият е произведен 2017, а другият 2018 година. Чудех се и за парфюм, но при това положение се отказах, явно съм от прецаканите. 🙄
Аз очаквам своята поръчка утре, малко започвам да ставам мнителна. Не е никак коректно да се предлага козметика с изтекъл срок. В този ред на мисли сайта коректен ли е 🤔!? Дано поне връщането да става лесно🙄

Дано твоята поръчка не е с изтекъл срок. Не знам как стоят нещата с връщането, при положение, че съм отворила продуктите и даже в нетърпението си ги пробвах, после се сетих да проверя за срока на годност.
Друго, което отчитам като съмнително е безплатната доставка дори за поръчка от порядъка на 20лв. Също така има само доставка до адрес, до офис на Спиди нямаше опция да се достави.

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 22:17 от Angelina Ovcharova 609844

# 272
  • Sofia
Продукти с изтичащ или изтекъл срок се бракуват. Продажбата им е чиста печалба,  дори и с безплатна доставка.

# 273
  • София
Върнах им крем с изтекъл срок на годност. Те изпращат куриер за тяхна сметка, но се бавят с връщане на парите по сметката. От 29.10 все още на са възстановени.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 12:38 от chanel19

# 274
Angelina Ovcharova 609844, не ми се вярват да приемат за връщане ползвани продукти, но в случая срокът им на годност е изтекъл, така че не би трябвало да има проблем. Пиши им по мейла първо или им се обади.
Иначе има две опции да ти доставят до офис:
1. Пишеш за адрес на доставка - офис Спиди, ул...
2. Когато получиш съобщение за доставка, я пренасочваш за офис на Спиди.

Гледам, че са пуснали пак RASASI FATTAN  https://elinor.bg/product/rasasi-fattan-1

# 275
Също така има само доставка до адрес, до офис на Спиди нямаше опция да се достави.
Ами не е точно така. Такава опция наистина няма при поръчка. Но аз на реда адрес посочих офис на Спиди и си получих поръчката точно там.
За желаещите Adults by Kilian отново е наличен освен ако пак не е бъг: https://www.scarletbeauty.bg/bg/aromati-ooniseks-aromati-eau-de- … ml-1-7floz-662295
https://www.scarletbeauty.bg/bg/aromati-ooniseks-aromati-eau-de- … ml-3-4floz-662297

# 276
Laughing Аз върнах един Adults by Kilian, сигурно е моят.

# 277
Аааа, ама има и 100, и 50 мл. Може и други да са връщали.
Разсмя ме, де, от сърце 😂👍

# 278
LaughingЯвно са заредили наскоро, аз го поръчах като 100 мл. и то с 10% намаление още на 20 октомври, но го изпратиха след 15 дни мълчание, когато явно са заредили, та го отказах, защото имаше в поръчката и още един продукт, който поръчах от друго място по-изгодно, а и с много парфюми се сдобих през това време, за да притъпя болката...

# 279
  • Стара Загора

# 280
LaughingЯвно са заредили наскоро, аз го поръчах като 100 мл. и то с 10% намаление още на 20 октомври, но го изпратиха след 15 дни мълчание, когато явно са заредили, та го отказах, защото имаше в поръчката и още един продукт, който поръчах от друго място по-изгодно, а и с много парфюми се сдобих през това време, за да притъпя болката...
Аз моя (50 мл) го поръчах на 15.10. също с 10% намаление, но така и не го получих. След повече от 2 седмици чакане получих код за 15% отстъпка за следваща поръчка като извинение, че ми го отказват. Естествено, че я оползотворих 😂 Междувременно и аз се утеших с други аромати, така че вече съм мерси... Но споделям за все още искащите го.

# 281
Със сигурност е вече написано няколко пъти, но да се повторя - продуктите от Scarlet не се купуват и препродават с цел печалба. Това са продукти от минали колекции, които не са се продали в магазини като Делириум и бутиците на ЕЛ.
До момента имам 5 направени поръчки и все още не съм попаднала на продукт с изтекъл срок, като всичко е гримове на ТФ и Jo Malone аромат.

# 282
  • Sofia
Каква е целта на един магазин ако не продажби и печалба? Grinning

# 283
Винаги целта е печалба на всяка предлагана стока, всичко що има цена, демек икономическа стойност ( даже и на лекарствата, ако щете)....с простата цел човекът да остане доволен. Няма да говоря за всевъзможните маркетингови стратегии. ....Накратко доволна съм от червилата на ТФ!

# 284
Не е лошо, че се печели, но да се търгува с продукти с изтекъл срок на годност, без да е упоменато, си е сериозно нарушение.

Общи условия

Активация на акаунт