Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 714
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 795
Mon Guerlain също са заредили + тестери + във всички разновидности - Intense, Florale, Bloom of Rose..
Intense на колко лв беше 100мл
133 лв.

# 796
Каква беше цената на ES Le Parfum Intense тестер?

# 797
Привет !
От flaconi.de имат ли доставка до България или поръчвате  през превозвач.
Чудесни цени в Парфимо на тестерите, а те с капачка ли идват ?

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 19:03 от Pinki

# 798
  • Sofia
iv4enceto_91, имаш ли линк за LPRN nectar? Искам да го следя ако се появи пак.

# 799
Изобщо не исках 85 мл Twilly eau Ginger, но за тия 95 лв срещу 30 мл за 72лв как?! Как да се откаже човек...

# 800
Пак изпуснах La Belle Le Parfum, толкова ме е яд, направо...
Сега се чудя с какво да си утеша мъката... Тестерите на Scandal от Парфимо с капачки ли идват?

# 801
Получих най-сетне от Скарлет червило. След неуспешни две поръчки октомври рекох да пробвам пак. Всичко е наред, опаковка, срок на годност. Също им писах за обединение на поръчки. Не може. Чакам още червила. Доволна засега.

# 802
Каква беше цената на ES Le Parfum Intense тестер?
74 лв

# 803
  • Стара Загора
Karen, заповядай

https://www.parfimo.bg/guerlain-la-petite-robe-noire-nectar-eau- … data=MXxZfDB8WXww

Туилито и аз го харесвам, но не му е сезон и ме плаши това голямо шише. С капачки ли идват иначе?

Киф, включи си известията за Ла Бел. Зареждат ги често напоследък. Аз днес бях с Ле парфюм и е приказка. 😍

# 804
Туилито и аз го харесвам, но не му е сезон и ме плаши това голямо шише. С капачки ли идват иначе?
Как не му е сезон?! Аз не бих могла да го нося през лятото. Rolling Eyes И мен вече ме плашат такива топузи, ама... докато се мотах, 50 мл за 105 лв в Елинор свърши онзи ден, а навсякъде другаде е по-скъп, пък и не се намира на много места. Не знам с капачка ли е, надявам се, че е. Без шалче е доколкото знам, но дано поне капачка има.

# 805
Ако някой не хареса ES Le Parfum Intense, бих го взела на драго сърце!
Доста ме е яд, че го изпуснах..

# 806
  • Стара Загора
Аз не си представям да го нося в този сезон с кремавия сапунен подпис и джинджифил. Въпрос на вкус. Simple Smile

# 807
Не заради аромата, на мен ми е доста силен, през лятото ще ме задуши! И за щастие не усещам джинджифил.

# 808
  • Стара Загора
До кожа си е. При мен стои много приятно, чист и кремообразен с леко пикантна и лимонена нотка. Подобен аромат не ми е кеф да го нося сега. Simple Smile

Има и още 2 налични на марката тестери по 100 мл, но предполагам че са нетрайни.

# 809
Ако някой не се спогоди с Alien Essence Absolue, моля, да ме има предвид, с удоволствие ще го приютя! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт