Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 613
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
RedPanDa, благодаря! Flowers Hibiscus Поръчах Oyedo Sparkling Heart, отдавна го дебна, сега цената с кода е супер - 100 мл. с безплатна доставка - 156 лв.
Много харесвам политиката на Essenza Nobile Heart Exl

# 1 171
Някой май питаше наскоро за парфюмите на Худа Kayali. В Cultbeauty в момента има 25% на всичко. Има и byredo. Не съм сравнявала цени и не знам дали са добри.

# 1 172
  • Някъде там
Благодаря, за мненията за магазин елинор.
Поръчах си парфюм по препоръка на съфорумка(от темата за парфюми).

# 1 173
  • by the sea
RedPanDa, благодаря! Flowers Hibiscus Поръчах Oyedo Sparkling Heart, отдавна го дебна, сега цената с кода е супер - 100 мл. с безплатна доставка - 156 лв.
Много харесвам политиката на Essenza Nobile Heart Exl
Радвам се Vesika Simple Smile наистина добра цена
 и аз чакам Diptyque оттам, ще обменим мнения после Wink

# 1 174
Как мога да откажа поръчка от Нотино,пусната ,като гсст? Нямам и имейл за нея.

# 1 175
  • До сърцето...
Как мога да откажа поръчка от Нотино,пусната ,като гсст? Нямам и имейл за нея.

Чрез Спиди, когато ти дойде съобщението за пратка, има опция за отказ. Възползвай се.

Момичета и момчета, нямаше ме доста време, осилих да прочета темата, но все пак да питам, може да съм пропуснала нещо. Има ли нещо ново за добавяне в първи пост на следващата, махане или друго?

# 1 176
  • Пловдив
Радика, може да добавиш синтезирана информация за мострите и от Essenza Nobile и Ausliebezumduft - малко по-нагоре писахме с Klodilia. Мисля, че ще е полезно.

Също за Sprayparfums - поръчах онзи ден и имам известие от UPS, може да се добави като начин на доставка до България.

# 1 177
  • До сърцето...
lili_78, добре Hands Plus1

# 1 178
Елинор са пуснали безплатна доставка до офис на Спиди, отчетох се с тестер Montale Intense Cafe Ristretto на супер цена 108 лв. Беше последна бройка, дано все пак го получа. Smiley

# 1 179
Някой поръчвал ли е от uhanie.bg?

# 1 180
  • София
Елинор са пуснали безплатна доставка до офис на Спиди, отчетох се с тестер Montale Intense Cafe Ristretto на супер цена 108 лв. Беше последна бройка, дано все пак го получа. Smiley
Точно говорихме с моята приятелка вчера, че тоя парфюм изчезна и го няма никъде и сутринта и аз го видях тестер 100мл на тази цена и набързо и пратих скриншот, да не чака.
Ама, явно ти си бил късметлията с него! Grinning
Но, това с безплатната доставка до офис пък е супер!
Цитат
Доставка за България

Доставката на територията на България се изпълнява от куриерска фирма Speedy. За всички поръчки над 99 лв. доставката е безплатна до поискване в офис на Speedy. За всички поръчки над 200 лв, доставката е безплатна до адрес на клиента. За всички останали, тя се таксува на фиксрирана стойност от 4,90 лв.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 17:28 от kopche

# 1 181
  • Стара Загора
На мен ми начислява 4.90лв до офис.
Мда, трябва да е над 99лв сумата, сега видях.

# 1 182
kopche, следя Ристрето откакто излезе и все цената ми се струваше висока. Реших да направя проверка и този път с кода ми си стори изгодно, приятен бонус дойде и безплатната доставка - не го мислих много. 🙂

# 1 183
Преди малко повече от месец е последната ми поръчка от Елинор и се възползвах от безплатната доставка над 99лв. до АПС на Спиди. Сега пак поръчах така-супер удобно е!
Снощи докато се чудех дали да подновя Sensual instinct но с тестер примерно/мисля си някакви варианти/, оглеждам с какво дребно  да запълня поръчката, но за други артикули ми дава доставка 10 декември и се отказах. Не ми се чака толкова заради пълнежа. В крайна сметка рязко смених посоката с Ristretto Intense cafe...не знам защо толкова се страхувам от Montale Joy
Пп. Всъщност знам. Пробвала съм 4, като един от тях купих, останалите не ми понесоха Scream Joy

# 1 184
И аз съм с тези два Монтала, ще ти хареса. Недостатък е липсата на развитие,  което придружено от дълготрайността му дотяга в един момент.

Общи условия

Активация на акаунт