Парфюмни размисли и страсти (ноември 2021 г.) - 266

• 66 701
  • 844
  •   1
Отговори
# 315
Може ли две думи за Al Haramain Amber Oud Tobacco Edition? - https://www.fragrantica.com/perfume/Al-Haramain-Perfumes/Amber-O … dition-55791.html
Чудя се дали да се занимавам да го търся за проба или направо да го отстрелям на сляпо. Толкова труден ли е, колкото изглежда по пирамида?
Копира Табако Ванил. Не особено успешно.

# 316
Добре, че попитах. Имам си Табако Ванил, този ще го пропусна. Благодаря Flowers Hibiscus

# 317
Здравейте, влизам с едно мини въпросче към вас относно Montblanc Signature /не познавам аромата/ дали е траен и изгоден ли е този комплект
https://douglas.bg/gift-set-montblanc-signature-56225-
Изключително траен, сладка ванилов, като сладолед
Наскоро взех Byzance, така тежък ли е в началото и Montblanc /не че първия не ми харесва/, но който има и двата ако може да сподели..
Накрая ще отида да го пробвам ..
Преди да взема Byzance се колебаех дали него или Pure XS, но първия надви и не съжалявам, страхотен е! А и честно казано тази змия на шишето ми е много противна и страховита. Половинката ми ме уверяваше да го взема, но не, бях категорична! Joy

# 318
  • в Кошера
Може ли няколко думи за Alien Goddess ?

За мен се доближава изцяло до LVEB Soleil Cristal. Peace
И, да, нищо извънземно не долавям в него, освен флакона.

# 319

Да, кокосово плажно маслен аромат.

# 320
Здравейте, влизам с едно мини въпросче към вас относно Montblanc Signature /не познавам аромата/ дали е траен и изгоден ли е този комплект
https://douglas.bg/gift-set-montblanc-signature-56225-
Изключително траен, сладка ванилов, като сладолед
Наскоро взех Byzance, така тежък ли е в началото и Montblanc /не че първия не ми харесва/, но който има и двата ако може да сподели..
Накрая ще отида да го пробвам ..
Преди да взема Byzance се колебаех дали него или Pure XS, но първия надви и не съжалявам, страхотен е! А и честно казано тази змия на шишето ми е много противна и страховита. Половинката ми ме уверяваше да го взема, но не, бях категорична! Joy

Имам и двата е мога да ги сравня приятна свежа ванилия монтбланк е сладолед плюс ванилия и малко по лек свеж още от самото начало няма да съжаляваш и за двата .Различни са не се допълват. Прекрасни са точно за настоящия сезон

# 321
За мен лично е по-добър от първообраза. Първообразът съдържа амбър, а аз не харесвам амбър.Първообразът на мен ми идва твърде накъртващ, а този е по-омекотен и приятен.

# 322
Една мила съфорумка  ми изпрати мостра на този Goddess и….. лелелелелелеле колко съм потресена , какъв блюдкав буламач !!!😣😣😣 Това не може да бъде произведение на Mugler ! Мирише точно все едно съм се на пръскала със Спонджбоб - парфюма на 5 годишната ми дъщеря , няма разлика !

# 323
  • виртуално
Нещо като нищо, полято с кокосова вода.
При мен изчезва за 10 минути

# 324
На мен Alien goddess ми прилича на Tresor Nude, но без бергамота. Определено е летен кокосов аромат. Аз го харесвам и го усещам към 4-5 часа

# 325
Много благодаря за мненията! Много ми помогнахте! XS отпада. Givenchy Organza не го познавам, но ще го разуча. Звучи вълшебно. Благодаря ви! Хубав ден! Heart
Givenchy Organza и на мен ми изглеждаше много интересен, но ме удари в петите, съветвам да намерите проба.

# 326
  • София

Да, кокосово плажно маслен аромат.
Имам 4 аромата с кокос и снощи си направих паралелен тест на кожа.
Най-идентичен с Alien Goddess /наистина няма нищо общо с класическото Извънземно/  ми е La Nuit Tresor Nude като развитие и утихване.  La Vie e Belle Soleil Cristal  и Coco Vanille Mancera са другите два. И 4-те аромата започват кокосово, разбира се.
Солейл Кристал е кокос с цветя, най-колоритен от 4-те аромата. Шарен, слънчев, игрив, като закачка на плажа. Отива му шарено парео върху бял бански на загоряла кожа, огромна сламена шапка с боднати екзотични цветя в полите ѝ, слънчеви очила, шезлонг и искрящ коктейл в ръка. Утихва с препратка към флагмана си.
Трезор Нюд не е толкова звънлив кокос. По-заоблен и по-сдържан е. Представям си го на жена, току що завърнала се от летния си отпуск, с бяла ефирна рокля тип "прегърни ме" по градските улици, носеща все още лъчезарното си настроение след дните на безгрижност и смях. Представям си го и в първите слънчеви есенни дни, като нежна прегръдка за изпращане на отиващото си лято.
Кокосовата Ванилия на Мансера ми е доста по-плътна и гъста. След разносване в летните вечери край кея, защо не, да ме гушне и при семеен празник, когато от кухнята се носи аромат на изпечен ванилов сладкиш. В развитието си ванилията взема превес и прави аромата като топла прегръдка.
И както казах в началото, Нюд и Богинята са ми най-идентични, като бих предпочела Нюд. Богинята ми идва леко монотонна и по-плоска. Личното ми усещане е, че парфюмът е направен, следвайки кокосовата мода в парфюмерията и затова стои като "претупан".
П.П. Как можах да забравя Криузния Ангел от тази година!?!? Много свеж кокос и лека сладост като целувка. Лятото, в големите горещини се поливах с него и ми беше много хубаво. Нямаше опасност да предозирам, нито пък сладостта ставаше лепкава. Има зеленинка в него, която го държи свеж през цялото време. Най-непретенциозния аромат от всичките по-горе изброени и за мен по-точното попадение от двата Мюглер.

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 20:12 от vodica

# 327
Азалия🌺,
постът Ви ме трогна, потопи ме в спомени! И аз поназнайвам нещо за траверсите, машинното масло, за електричките, електровозите, че даже и за парните машини покрай скъп за мен човек, обвързал се с провесията  на  же - пеец. Какви влакови композиции имаше - по 40 вагона, не 4 като сега!  Радвам се преди всичко за това, че съм наследила неговия  характер, както и дарбата му на художник,  страстта му към аромати и обувки също Wink. Животът обаче беше много по-благосклонен към мен с шансовете, които ми  предостави да се реализирам в не едно поприще за разлика от него, приел дълга да изхранва семейството пред личния си успех и независимо от факта, че беше красив като холивуудска звезда. Не всички сме расли в саксия!
А сега по същество.
Прекрасно е парфюмчето на Ковачева, което наскоро  ни предложи и със сигурност ще го придобия в някакъв момент.
https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Irresistible-Givenchy-60891.html
(laki)

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 16:48 от Анонимен

# 328
Някой може ли да сподели link към поста на kovacheva за Irresistible Givenchy, че не мога да го открия Sad

# 329
Здравейте! Попадна ми мостра на D&g Tne Only One. Хареса ми. Искам да помоля, който познава The One EDP и The One EDT, да сподели мнение. Благодаря! Heart

Общи условия

Активация на акаунт