💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 848
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 855
  • London
Хич няма да си правя труда. Той един вагон нечленоразделни думи за нея в това предаване е изрекъл. Няма право изобщо да се оплаква....и я номинира вече колко пъти 4-5? Всеки съвет без може би 1?
Той изобщо не говори в това стори:)
Само Красима говори за него Simple Smile

Иначе само два пъти я пропусна - един път по молба на Габриела и един път гласува за Мани.
Поне Андрей никога не е крил от нея, от племето в което е и от зрителите, че ще я гони до дупка.
Явно има неизлъчени кадри от конфликта им през първата седмица, но тогава той, явно много засегнат и закачи мишена на гърба и до момента съвсем последователно стреля по нея.
При цялото ми уважение това е търсене под вола теле.....този разговор съм го гледала, въпроса беше,че Андрей много пъти я е коментирал и няма право да показва как тя го прави само веднъж? Кое не е ясно?  Мен лично неизлъчвани кадри не ме греят това са теории при липсата на доказателства... И си остават теории и нямат никаква стойност.

Вярвам, че човек, ако те номинира до дупка ...ще се държиш и коментираш далеч повече особата му. Аз със сигурност щях да съм далеч по-жестока в изказа си към Андрей, ако тенденциозно говори колко слаб играч съм и ме номинира нон стоп. Ако дадат на казахстанската икономика парите ще са много тъпи от предаването, а дано не ама надали...

# 856
Отношението на Елизабет към  племето на Шампионите е същото като отношението на Валентин към племето на Приключенците. И като отношението на Мани към племето на Бойците.

Дали е способна на съчувствие - според мен да.
Но не съм и в обувките и не я познавам лично, за да си позволя да съдя по синхрони и монтаж за наличието на някаква *патия.

# 857
Предлагам анкета за Най-неприятната жена от ИВ3.
С изброени имената на Елизабет, Поли, Мани, Кремена, Красима, Соня, Милена и опция Празен глас - Искам да видя резултатите.
С право само на един глас, без опция за промяна на вота.

Така ще разберем мнозинството в темата какво мисли.

Безапелационно - Елизабет!
Това което всички виждат като злоба си е всъщност психопатия. Въпросният "много прекрасен човек" е неспособен на съчувствие към когото и да било. 100 процентов завършен нарцис! Всичките и радости и мъки са абсолютно и единствено относно нея самата.  Много хора показаха истинско чувство когато Милена (и дори Мани!) трябваше да напуснат старите си отбори. Не и Елизабет. Тя е не-спо-соб-на!!!
Ало феновете, слепи ли сте, погледнете как говори зад гърба на най-големия си приятел (или поддръжник, както щете го наречете Андрейката). Вие бихте ли искали да имате приятел който така говори зад гърба ви?
Както не веднъж съм казвала хиляди пъти предпочитам за приятел човек като Полина колкото и дразнещи черти да има, отколкото някой силно загрижен за здравето и просперитетът ми като Елизабет.
И много се ..изненадвам, на аргументите на някои потребители , които ненавиждат Красима, защото видите ли сигурно имало нещо неизлъчено , което я прави гаднярка . Ако имаше, ЕА задължително щяха да го доведат до знанието ни . За сега разбрах, че само си хапвала повечко ..леле голям грях , голям изрУд.
Но не мога да взема решение между нея (елизабет и Неделчо) кой бих номинирала.

# 858
  • София
Аз не разбирам злобата на Елизабет към Красима, тя беше тази, която си спази уговорката и не гласува срещу нея, когато я изгониха.
Андрей също прекалява, на мястото на Красима щях редовно да го коментирам. Въобще не е слаба Красима, а и играе честно към тях.

# 859
Прекалено тъп и беше довода на Андрей и Елизабет за номинацията на Красима. И двамата нямат никакъв дар слово и е видно от километри, но от стратегическа гледна точка тя трябваше да отиде на елиминация, защото непрекъснато снася информация на Симеон и така и тя и Симеон може нарочно да саботират битка, за да контролират хората за елиминации. Като знаят, че Мани е с як гръб от продукцията, ако не харесвам Борис или Вальо (въпреки че само те са ми симпатични от Приключенците) бих ги пратил срещу нея, защото знам, че ще им дадат неудобна игра.
+100

@AuroraBB - всъщност излъчените кадри при разговора на Красима и Симеон са ми достатъчни, за да направя преценка за себе си, че не е бял лебед Красима. И не е като да не говори зад гърба на хората.

# 860
  • Варна
Аз мисля, че ако нещо голямо се е случило през тази първа седмица между Андрей и Красима, то продукцията неминуемо щеше да го излъчи. Не биха пропуснали да ни покажат пореден скандал/ сеир. Красима не е от любимците като Елизабет, Симеон, Мани и продукцията няма причина да и пази името. Тя е от масовката като всички останали с изключение на 3-4 играча.
Та се чудя на каква база е тази неприязън от страна на Андрей и Елизабет. Simple Smile

# 861
  • Испания
Аз мисля, че ако нещо голямо се е случило през тази първа седмица между Андрей и Красима, то продукцията неминуемо щеше да го излъчи. Не биха пропуснали да ни покажат пореден скандал/ сеир. Красима не е от любимците като Елизабет, Симеон, Мани и продукцията няма причина да и пази името. Тя е от масовката като всички останали с изключение на 3-4 играча.
Та се чудя на каква база е тази неприязън от страна на Андрей и Елизабет. Simple Smile

Нищо подобно не излъчиха, както и за чувала с храна, за цигарите и кафето на Паулина...

Мисли, драги зрителю, мисли!

# 862
Е малък ли беше скандала който Красима спретна по отношение на Андрей. Беше много необмислено от нейна страна, още в началото така да подходиш.

# 863
Не знам с какво толкова го е засегнала Красима Андрей тогава. Остана скрито за нас като зрители. Но такова нарочване със сигурност има причина.

Иначе според мен Елизабет още през третата седмица потърси възможност за коалиция първо с Габриела. Впоследствие привикаха и Андрей за разговори на тази тема, като отговор на полу-оформената група Алекс, Братоев, Красима и Елена. После се случи наденицагейт и дойдоха поредица победи, които уталожиха нещата. В момента от тази четворка само Красима е в играта. А Красима е опасна с отношенията си с Борис и Симеон в близко бъдеще.

Красима е доказан боец на арената и тук не става дума за качествата и на състезател на арената. Премахването и ще отслаби много Бойците, но го правят със стратегическа цел според мен.

Ако трябва да избягам в предположенията си за сценария много напред бих казал, че ни очаква "отмъщение" от наранения от загубата на Красима Симеон срещу Елизабет в сравнително късен етап от играта. Simple Smile Това ще донесе нови бонус точки в очите на зрителите за любимеца на Продукцията през този сезон.

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 10:02 от Bengun

# 864
Сигурно сте го обсъдили, но според мен щом след играта Симеон и Борис надъхват Красима, явно пак бойците са паднали. Защото ако бяха отпаднали сините, нямаше така искрено да й пожелават късмет, все пак така ще изгърми някой от тяхното племе.
Неделчо за пореден път прави грешна стратегия, но не си признава. Както и за втори път получава амнезия кой от отбора е предложил нещо по-ефективно по време на играта.
Красима така и не се вписа в племето и не е редно да говори с другото племе, но така монтирано не изглежда стратегичски и подло, а просто чисто приятелски разговор.

# 865
  • London
Абсолютно си беше приятелски разговор. Най-нормалното нещо.

# 866
Днес гледам снощната битка, Кремена и Неделчо си бяха за номинация. Много жалки номинации от Андрей и Елизабет, Кремена все нещо трабваше да каже. Браво на Морунов, добре се обоснова, правилна номинация , за мен . Охх тази Елизабет, колко заучени приказки е попила от треньорите си и ги рецитира без да вложи мисъл. Красима си им го каза, има една груба простонародна приказка “Недей да ревеш на чуждо умряло”🤣 точно това си прави Елизабет, там Андрейчо си я манипулира.

# 867
Леле, Красима говори зад гърба на Андрей Grinning кажете кой не обсъжда останалите? И това не е лицемерие, лицемерие е, когато им се мазниш, а зад гърба ги плюеш. Което при Красима го няма. Не знам какво точно е станало в началото, ако ни покажат възможно е и аз да си променя мнението за Красима, но при сегашните обстоятелства нищо лошо не мога да кажа за нея. И Елизабет я смятам смятам за дребна душа и злобна не толкова заради Краси, защото е напълно нормално да не харесваш някой, да те дразни, да искаш да го изгониш, даже се абстрахирам от малоумното лицемерие снощи (защото това тяхното вече наистина отговаря на определението), ами защото е супер отмъстителна, само се заканва злобарски на кого ли не. А отделно ми е доста смешничка как се има за голям стратег..

# 868
Сторито на Андрей с аудиото дава достатъчно яснота. Красима го нарича малоумен и го обижда, без да пести епитетите. Той, с малоумния си казакстански акъл, за да ползвам по-точен цитат. Не че е нещо нечувано като стил на общуване.
 Но Красима едва ли ще стигне по-нататък и без това - не участва в коалиция и е контузена.

# 869
Не знам дали Красима снася информация на Борис и Симеон, но и на мен тяхното ми изглежда като приятелски разговор. От видяното до момента съдя, че Красима не е особено прикрит или злобен човек - казва си директно какво мисли и чувства. В началото с Андрей беше необмислено и доста директно, но съм убедена на 1000000000%, че няма повече от излъченото. Красима не е от любимките на продукцията, че да й се пази реномето. А за разговора със Симеон- може би прекали с това за Андрей, но аз лично не видях двуличие и лицемерие при нея. Андрей вместо да се кара на хората, които го хранят в социалните мрежи, да вземе да си спомни, че има семейство и да се засрами от поведението си в предаването. Той си е в правото да не харесва Красима и да я номинира постоянно, но да не се прави на загрижен или да говори глупости, че Красима е слабо звено. Красима на арената се е доказала 100 пъти и постоянно се раздава - той може това да не го вижда, но зрителите не сме толкова малоумни. Баш мишленце е той, язък за уменията и способностите му в игрите.
Елизабет и според мен не притежава емпатия. Но пък е пълна с комплекси и злоба. Долен и прогнил човек.
Стискам палци, показалци и много, ама много се надявам точно Симеон да отстреля Елизабет на елимиминация, по възможност малко преди финала. Не съм фенка на Симеон, не ми пука за него и докъде ще стигне, но ако изгони малката лигла и то на косъм от финала- ще ликувам. От Мани не очаквам да отпадне, но ако не стане със Симеон, дано примерно Паулина я разкара.

Общи условия

Активация на акаунт