Лидл 157 - Ноемврийска прохладна

• 115 269
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 800
  • софия
Искам арменски алкохол Yum Коняче, винце, нещо такова.

# 1 801
Ще пишете ли желания за утре 😎
Да има пак намаление на джинджифиловия сок. Харесва ми много, не му намерих алтернатива в други вериги, а джинджифил да обработвам за сок ми се струва не особено ефективно.

# 1 802
Феникс, това съм го пропуснала?
Има ли захар или само чист сок, и за какво го ползваш - като безалкохолно или лекарство?
Погледнах, че в Зоя продават някакъв.

# 1 803
Аз си искам десертчетата с нуга крем/ пълнеж, ама само с нуга, без марципан.
Само от тези са заредили при нас.

# 1 804
  • Пловдив
Това последното го ядох...т.е опитах и замина в коша. Така и не открих кой е така хваленият марципан.

# 1 805
Ти пък, нищо не разбираш, как в коша. Joy
На това само част от пълнежа е марципан. Само с марципан са други.
Ето ги с марципан:

Нямам представа кой е харесван.

Аз това чакам, ама по-добре не го опитвайте:

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 13:19 от Mi Ra 629058

# 1 806
Ема, мого е сладурска, да. Хайде, дано я пуснат 🤞
Жената, ей това, мм много го харесва:

какви пари е?
Скрит текст:
гледах някакво май словенско уиски нествил в магазин кооп. имаше различни видове, но един ме срази - single barrel за около 30 лв. но не намирам някой да го е пробвал

# 1 807
  • Велико Търново
Аз искам коледните сладки от 6.99 в пластмасови кутии, прозрачни едни, но ги няма аааа /( всеки път ММ ходи и пита за тях, но не и не

# 1 808
Искам арменски алкохол Yum Коняче, винце, нещо такова.

в била има намален 5 г. арарат, мисля днес да попълня коледните запаси Wink

# 1 809
Словенско уиски ми звучи странно, почти като японско 😁
Обикновено 40 кинта го пускат на промоция Мънкито.

# 1 810
  • Пловдив
А как се консумира коняк? Знам, че с мярка Smile ама сериозно питам...? Виждала съм в затоплена чаша или самата чаша да е в/у друга такава с топла вода.

Аз Метакса от Лидл съм взимала.

# 1 811
  • Бургас
Здравейте, бихте ли ми казали къде да търся формила и кой точно е?

# 1 812
Феникс, това съм го пропуснала?
Има ли захар или само чист сок, и за какво го ползваш - като безалкохолно или лекарство?
Погледнах, че в Зоя продават някакъв.
Леми, този :
https://bg-mam.ma/p/1211511/40691250

Като сокче го пия, на мен много ми харесва на вкус, но предупреждавам- лютичък е.
П.п. Видях този в Зоя, той ще е невъзможно да се пие без разреждане- лидълския е 25% джинджифил (останалото ябълков сок и малко лимонов) и е доста осезаемо лют. Но тъкмо комбинацията ми допада, вземала съм от Ф. Ябълка с 2% джинджифил или пък напр. от Метро - мед, лимонов сок и 4 % джинджифил, но на вкус и по съдържание лидълския за мен е без алтернатива - засега.
И се сетих за още нещо, което ми липсва сега в Лидл, и други писаха за това по-назад- бисквити Мария.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 10:56 от fenyx

# 1 813
Аз ще измрънкам, че искам портфейл от ест. кожа, ама само профилактично, щото знам, че няма да ме огрее. При нас днес имаше още намалени пилешки хапки.

# 1 814
  • Пловдив
Забравих да се оплача, че при нас трайно ги няма хубавите маслени бисквити...ония с 42% масло мисля. Въобще стилажа около мястото, където стояха рязко се е опразнило...явно и други видове няма. Ще снимам някой път.

Общи условия

Активация на акаунт