Звездни компромати - Ноември'21

• 277 343
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 400
Защо да е повърхностно?! Аз смятам, че терзанията и демоните в душата се отразяват на лицето или нещо друго във външният вид. Къде с външна намеса или без. Всичко има отражение на самата личност, и мислите и делата.

# 2 401
И аз мисля, че в общия случай външният вид е отражение на вътрешния мир. Изключение правят психопатите, които непрофесионалист не може да ги разпознае.

# 2 402
Тогава защо Мерилин Менсън е хетеро и харесва жени? След като външния му вид говори друго?Rolling Eyes
Операциите на Майкъл са свързани с трявми в детството му, тираничния му баща, това, че му е казвал, че е грозен, че имал голям нос и тн. И оттам се е отключила травма. Но не виждам как операциите му на носа могат да имат връзка със сексуалната му операция. Вие осъзнавате ли колко мъже в Холивуд си правят подобрения, боядисани коси, присаждане на коси, може някой и нос да си е правил, ако има гърбица, ботокс и тн. Просто не са се пристрастили.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 23:57 от daizy_g

# 2 403
  • Rock & Roll feeling ...
Ама то има много видове извратеняци.
Външния му вид крещи, че е ку-ку и той е ...

# 2 404
Е, Мерелин Менсън като пример за човек, победил собствените си демони, ли го давате? Просто неговите характеропатии не са се развили в посока да има нужда от 8-10 годишни момченца за "приятелче".

# 2 405
Ама то има много видове извратеняци.
Външния му вид крещи, че е ку-ку и той е ...
Добре, значи Лиса Мари Пресли дето е спала 8 години с него си измисля и там всички други жени, които са си признавали. Само вие знаете истината, жена в БГ форум, която има 0% комукация с него и прави анализ по картинка. Blush

# 2 406
Нямам намерение да водя спор. Всеки има собствено мнение.
Аз съм гледала достатъчно неща по темата и за мен той е педофил.
А това, дали един гей-педофил може да има връзка и с жена е друга тема.
Нека всеки преценява какво да мисли, нямам намерение да давам наклони на никого.

# 2 407
Нямам намерение да водя спор. Всеки има собствено мнение.
Аз съм гледала достатъчно неща по темата и за мен той е педофил.
А това, дали един гей-педофил може да има връзка и с жена е друга тема.
Нека всеки преценява какво да мисли, нямам намерение да давам наклони на никого.
Лиса Мари Пресли каза, че никога не го е виждала в някаква компрометираща ситуация с дете. Каза, че в Невърленд са идвали много деца, и тя е била там. Тези деца са били сираци от домове и са идвали да си играят и за тях това е било едно огромно забавление. Представете си едни изоставени деца в дом какво щастие ще изпитат от това да си играят в огромен лунапарк и то на Майкъл Джексън.Това ще им остане спомен за цял живот. Също така Лиса Мари Пресли каза, че таблоидите супер много извъртат нещата като казват, че са били в в спалнята му, защото неговата спалня е колкото един 100 квадратен апартамент, има няколко стаи, гардеробна и тн. Каза, че там са си играли, гледали са филми и тн. И тя е била там и нейните деца също. И е било като една голяма детска площадка, но не е имало нищо неморално или сексуално. Освен това май забравяте, че 2005 съдът го оправда. Така че пред закона той не е педофил. Blush

# 2 408
Добре.

# 2 409
За Джако така твърдят няколко човека, които са му били протежета в детската си възраст. Маколи Кълкин отрича, но според мен е твърде вероятно да си пази своя имидж.
Склонна съм да вярвам, че е имало някакви нередни отношения.

Като нищо гостуванията му в Невърленд могат да имат връзка с проблемите, през които премина.

# 2 410
Ние малко станахме “една лъжа казана 100 пъти става истина”. Какви 8-9 години Майкъл Джексън и Лиса- Мари, те са били женени 2г 1994-1996, а започват връзката си ноември 1992, само месец след като е родила дете от друг мъж. Ако обърнем внимание и на проблемите ѝ с алкохола и наркотиците и за капак сциентологията, става ясно, че каквото и да каже пред Опра е с нулева стойност, защото това е един неадекватен човек. Така че няма какво да я цитираме и да се осланяме на мнението ѝ като абсолютната истина.
А съда в Щатите….. да не забравяме, че оправда О’Джей Симпсън, който уби жена си и приятеля ѝ. Аз не съм била там и не мога да кажа еднозначно насилил ли е или не Майкъл Джексън тези момчета, но тъй като много пъти тук се апелира да правим “рисърч”, по време на делото доста негови бивши служители са свидетелствали за нередности и близост, които много вероятно пияната и дрогирана Лиса- Мари е проспала.

# 2 411
В "Напускайки Невърленд" няколкото момчета и майките им подробно разказват за срещите и гостуванията им при Джако .Гнус.

# 2 412
Ние малко станахме “една лъжа казана 100 пъти става истина”. Какви 8-9 години Майкъл Джексън и Лиса- Мари, те са били женени 2г 1994-1996, а започват връзката си ноември 1992, само месец след като е родила дете от друг мъж. Ако обърнем внимание и на проблемите ѝ с алкохола и наркотиците и за капак сциентологията, става ясно, че каквото и да каже пред Опра е с нулева стойност, защото това е един неадекватен човек. Така че няма какво да я цитираме и да се осланяме на мнението ѝ като абсолютната истина.
А съда в Щатите….. да не забравяме, че оправда О’Джей Симпсън, който уби жена си и приятеля ѝ. Аз не съм била там и не мога да кажа еднозначно насилил ли е или не Майкъл Джексън тези момчета, но тъй като много пъти тук се апелира да правим “рисърч”, по време на делото доста негови бивши служители са свидетелствали за нередности и близост, които много вероятно пияната и дрогирана Лиса- Мари е проспала.
Да, и след 1996 год до 2000 година имат 4 годишна връзка. Точно по време на "брака му" с Деби Майкъл си ходи по турнета, почивки и хотели с Лиса Мари Пресли. Има и видеа от някои от концертите как тя е там, има папарашки видеа как влизат в хотели заедно. Лиса Мари е искала официално да се съберат заедно и пак да са семейство.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 01:02 от daizy_g

# 2 413
И, разбира се, това е било толкова голяма тайна, че само те двамата са знаели за нея. А, да- и бодигардовете. Grinning

# 2 414
И, разбира се, това е било толкова голяма тайна, че само те двамата са знаели за нея. А, да- и бодигардовете. Grinning
Не, има видеа. Blush Това е 1997 след развода им . Не ви ли изглеждат като сплотено семейство с децата на Лиса.  Grinning

Тук са на почивка в Африка. И майка му и баща му са там. И Майкъл си играе с децата й.

1997 влизат в Лондонски хотел. Майкъл има турне в Лондон и нали разбирате кой си е взел да го придружава- бившата му жена. Joy Те са си били двойка.

1998- на рождения ден на Лиса.

По същото време Деби е бременна! Mask
Хора, казвам ви това е било голяма любов и за двамата.
А брат му на Майкъл в книгата си казва, че Майкъл е спал с повече жени от тях(братята му), макар, че е най-малкият. Grinning

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 01:21 от daizy_g

Общи условия

Активация на акаунт