Пушихте ли докато бяхте бременни?

• 37 189
  • 570
  •   1
Отговори
# 120
  • plovdiv
още преди да забременея спрях да пуша
за мен е ужасно да си толкова безотговорен #Cussing out

# 121
И аз ги спрях като разбрах, че съм бременна, въпреки, че то си беше минало около 1 месец, 4е и повече, през който освен цигарите и алкохол съм пила и джет съм карала на морето, ама от къде да знам... Embarassed ooooh!

# 122
ДА И МИ Е МН ТРУДНО ДА ГИ СПРА

# 123
Онказах ги доста преди да забременея Grinning

# 124
  • Sofia
Не съм, спрях ги 6 месеца преди да забременея.

# 125
  • София
Отказах ги в мигът, в който разбрах, че съм бременна.
Много съм против пушенето по време на бременност и кърмене.

# 126
Преди да забременея пушех много малко, по кутия на седмица, а в момента в който разбрах че съм бременна не съм ги и опитала!И сега дори , по едно време ми се пушеше, запалих една и ми беше гадна и я изгасих! и така до сега

# 127
Пуших до момента в които лекарят не ми потвърди че съм бремменна-значи до 7г.с.

# 128
  • София
До към четвъртия месец ми беше гадно да пуша...ама после...ууух, не е истина как ми се пушеше. Лекарката ми беше разрешила най-най-много по 5 на ден понеже съм си закалена пушачка. Стараех се да не стигам бройката....Странното е, че сега вече не съм такава пушачка както преди и приятелите много ми се чудят, ама така е в живота.... Wink

# 129
  • Букурещ
Отказах ги в мигът, в който разбрах, че съм бременна.
Много съм против пушенето по време на бременност и кърмене.

Също.

# 130
  • Bapнa
пуша  Embarassed и лекарят ми каза по около 5 на ден да се вмествам. понякога успявам, понякога не. също така ми каза да ги спра към началото на деветия месец, за да има по-малко стрес за бебето ...

# 131
Придържах се към една теория, която на мен ми отърваше: по-голям стрес за страстните пушачки (респективно за бебето) било да спрат да пушат, отколкото да се ограничат до 5 цигари на ден. И така пушех до 5 на ден, при това с възможно най-малко никотин.
И аз така правех. Спрях ги от раждането докато кърмех, но после пак пропуших.... Embarassed Макар, че много подкрепям непушачите /особено бременните/. Ама нямам воля пусто... #Cussing out Пък и то така ми се пушешеееее.....Изобщо не ми ставаше лошо от нищо-ни от цигари, ни от дим, ни от никакви миризми.
Виж за втората бременност се амбицирах и около 5 месеца преди да забременея ги спрях (т.е. след поскупването на Нова година  Simple Smile). Палила съм веднъж в месеца, а може и по-рядко. Много ми се иска да устискам и като спра да кърмя да не ги пропуша (ама баш не си вярвам много  Sick).

# 132
  • София
въпроса е дали си пушила, а какво мислиш за тези, които го правят никой не го интересува.
пусни нова тема - Колко ужасни и безотговорни са тези майки, които пушат!

# 133
максимум 3 цигари и то от най-леките...

# 134
  • София
въпроса е дали си пушила, а какво мислиш за тези, които го правят никой не го интересува.
пусни нова тема - Колко ужасни и безотговорни са тези майки, които пушат!
Даммм съгласна съм с теб  yes
За протокола: да пушех, вярно не се гордея, но е факт!!!

Общи условия

Активация на акаунт