Бебешката количка - цяла наука за второ висше №48

• 69 289
  • 870
  •   1
Отговори
# 300
много хубав сайт, аз не търся количка, но дрехите са също с намаления. А как се намира допълнителен код?

Като се регистрираш, те ти ги пращат на мейл. Или пък ги публикуват на първата страница. Ето пример. Иначе, освен да следите в идеало.де, както писа една дама по-горе, можете да изполвате и тези сайтове за кодове:

- www.gutscheinrausch.de
- https://www.sparwelt.de

Има и други, но на мен тези са ми най-полезни.

# 301
  • Седмото небе
Деси е казала достатъчно за количката.

Само обаче да кажа, че показаната на снимката сивата с мекия кош/порт бебе (което всъщност много стабилно) е различен модел от тази която съфорумката е харесала. Тя си има пълно легнало положение на “лятната” седалка и върху нея с колани се монтира този лек кош. На рамата на Изи ес туист плюс две съвсем спокойно може да се монтира стандартен кош 0+ модел Cot S, който се ползва за Балиос ес да речем. Ще се опитам с картинка да онагледя думите си.

Много хубав модел е количката, аз непрекъснато също я мисля с идеята за втора.

# 302
Какво мислите за тази количка? Гумите ми изглеждат хубави, както и самата количка на пръв поглед, но не е ли много евтина?

https://www.hippoland.net/chipolino-kombinirana-kolichka-estel-a … atsit-kkes02201an
за мен е много скъпа, не отгваря на качеството, снимки-фотошоп, не вярвай на снимите

# 303
Момичета, при мен за момента единия вариант е Cybex, но днес попаднах и на ето тази, какво мислите? Заслужава ли си парите? Удобна ли е? Някакви плюсове, минуси?

Благодаря предварително!

https://eggstroller.com/egg2/olive/

# 304
Тези eggs, които съм виждала на живо са красиви, но за мен много тежки и с доста малки размери на кошчетата.

Момичета, при мен за момента единия вариант е Cybex, но днес попаднах и на ето тази, какво мислите? Заслужава ли си парите? Удобна ли е? Някакви плюсове, минуси?

Благодаря предварително!

https://eggstroller.com/egg2/olive/

# 305
Аз също съм срещала колички Egg и на мен също кошовете ми се струват неадекватно малки.

# 306
Здравейте! Нуждая се от съвет - живеем на трети етаж без асансьор. Търся лека, но и здрава и стабилна количка, която да издържи слизане/ качване по стълби всеки ден. Оставянето на количката на входа не е опция, защото е твърде малък и вече зает от друга количка Simple Smile С първото дете ползвах количка, която счупих точно при изкачването, бе помня марката, румънска беше. След това бях с макларън триумф, тя беше супер здрава и удобна за мен, но тицава вече бях с бебе на 1 г. Сега бебчо е на 3 месеца и съм се насочила към Макларън куест. Иска ми се ако някой има същия проблем като мен да сподели дали е подходяща таьи количка за целите, които имам Simple Smile или пък да дадете предложения за друга марка, модел

# 307
Имате ли мнение за тази количка изглежда супер и май последно към нея сме се насочили?

https://www.hippoland.net/cangaroo-kombinirana-kolichka-3v1-ellada-bezhov-108364

# 308
Здравейте! Нуждая се от съвет - живеем на трети етаж без асансьор. Търся лека, но и здрава и стабилна количка, която да издържи слизане/ качване по стълби всеки ден. Оставянето на количката на входа не е опция, защото е твърде малък и вече зает от друга количка Simple Smile С първото дете ползвах количка, която счупих точно при изкачването, бе помня марката, румънска беше. След това бях с макларън триумф, тя беше супер здрава и удобна за мен, но тицава вече бях с бебе на 1 г. Сега бебчо е на 3 месеца и съм се насочила към Макларън куест. Иска ми се ако някой има същия проблем като мен да сподели дали е подходяща таьи количка за целите, които имам Simple Smile или пък да дадете предложения за друга марка, модел
Предполагам търсиш съвет за лека количка, която можеш с бебето ти сама да вдигаш? Или модели, които се качват по стълби?
Имала съм твоя проблем в едно от жилищата ни, качвах си сама количката по стълбите с носене, заедно с бебето. В този случай важна е ширината на количката и здравината на конструкцията, имала съм и Maclaren, но тя някак беше много 'крехка' за носене и сякаш притискаше детето. Като ширина, добри са размерите на Chicco, много удобно е да се хване и вдигне количката, сигурно има значение центъра на тежестта също. Inglesina - също много удобна за тези цели. Maclaren е суперска количка, но за друг вид ползване, да кажем в МОЛа на гладка повъхност, в частност на добър асвалт. Но на павета --- не.
Трябва да търсиш количка 5-8 кг, над това тегло става трудно ежедневно вдигане.

За колички с качване на стълби, нямам опит. В темата назад някои майки бяха писали.

# 309
Аз съм мъкнала Макларън куест по стълбите на софийското метро (метростанция Сердика ми беше любимата). Да кажа, че е удобна за мъкнене, не мога естествено, но все пак успявах да се справя. Докато детето още не можеше да ходи, гушвах количката с бебето (на 8 месеца) вътре. После първо количката, после детето. Нямам спомен някой местен да ми е предлагал да ми помогне.

Иначе е ясно, че гумите на Макларъна са по-малки и съответно по-трудно вървят на разбити улици - мен лично при първото му използване, което беше точно в България, ме заболяха много сериозно ръцете. А улиците около нас не са от най-разбитите. Просто бях свикнала на съвсем друга количка с коренно различна проходимост. Но пък като количка е много здрава според мен и много удобна за пътуване - нашата колко е мятана по самолети, влакове и коли, колко тръскане е видяла по калдъръмите на света. Ами вече девета година все още се използва от петото поред дете. Надявам се само да не са развалили качеството.

# 310
  • Седмото небе
Имате ли мнение за тази количка изглежда супер и май последно към нея сме се насочили?

https://www.hippoland.net/cangaroo-kombinirana-kolichka-3v1-ellada-bezhov-108364
Няколко странички назад писахме за тази количка. Реплика (по мое мнение) е на Кам Таски (сигурно тя си заслужава най-много, ама и цената за комплекта си я бива), както и другото копие е на Бебе старс Торо.
На Cangoroo Mira ми изглежда доста прилично.

https://www.hippoland.net/kombinirana-kolichka-2v1-cangaroo-mira-sinya-107738
Няма столче в комлекта и може да се инвестира в наистина качествено такова, а не да се ползват тия стандартни “черупки”, крайно ненадеждни лично за мен.

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 14:20 от * SUPERMAMА *

# 311
Мaclaren е идеален за летищата, но въпросът беше за носене по стълби.

# 312
Мaclaren е идеален за летищата, но въпросът беше за носене по стълби.

Написала съм. Става. Сега зависи сигурно и от размерите на питащата - аз съм над 1,70 метра и 63 килограма (бях тогава), не съм от слабичките и я вдигах. Не знам обаче как би било всеки ден, че даже и по няколко пъти на ден.

# 313
  • Anywhere
Cangaroo Icon  не е лоша, има стабилно но леко шаси и хубави кошове. Цената е доста добра в момента. За Лорели Римини вече са казвали в темата, няколко пъти,че е хубава

# 314
Здравейте.
Търся мнения за една количка,но нито в стари теми откривам,нито с търсачката на сайта 🤷‍♀️ Ще прикача снимка и ако може да ме ориентирате евентуално плюсове и минуси.С първото дете (преди 10г) взех импулсивно някаква полска ,която беше адски тежка и трудно се управляваше.Няколко месеца я използвах и минахме на лятна.Сега няма с кой да се посъветвам или да питам,че приятелите ни са все с големи деца вече ☺️ Ще съм ви много благодарна за съвет.

Назад съм чела за марки и модели,които препоръчвате, но все към тази ме тегли сърцето 😁

Общи условия

Активация на акаунт