Бебешката количка - цяла наука за второ висше №48

• 69 299
  • 870
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Gebura, количката не ти е вещ от първа необходимост. Поне според мен. Много по важно ми беше столчето за кола да пристигне преди да ни изпишат от болницата, а не количката.

# 286
Аз следях цените на столчетата в тези сайтове: https://www.babymarkt.de/; https://www.babyone.de/Suche-nach?q=Cybex+Sirona+S+i-Size+2020.

# 287
Здравейте, някой ползвал ли е количка Peg Perego Veloce и има ли мнение за нея? Също дали знае количката съвместима ли е със столчета за кола Maxi-Cosi, че май адаптори не продават за нещо по различно от техните столчета.
Благодаря
Нашата все още седи неползвана(терминът ми наближава, но бебе още няма), та не знам до колко мога да съм полезна. Има адаптори за столчетата на перего, но за друго столче не знам дали ще паснат, мога да снимам адаптора и да сравните с някой на макси кози. От любопитство - защо сте се спряли на такова столче?

# 288
Писах на производителите и ми дадоха сериен номер на адаптора, който би трябвало да стане. Тези дни ще отида със столчето в магазина да пробвам. Иначе го получих като подарък и искам да си го ползвам.

Здравейте, някой ползвал ли е количка Peg Perego Veloce и има ли мнение за нея? Също дали знае количката съвместима ли е със столчета за кола Maxi-Cosi, че май адаптори не продават за нещо по различно от техните столчета.
Благодаря
Нашата все още седи неползвана(терминът ми наближава, но бебе още няма), та не знам до колко мога да съм полезна. Има адаптори за столчетата на перего, но за друго столче не знам дали ще паснат, мога да снимам адаптора и да сравните с някой на макси кози. От любопитство - защо сте се спряли на такова столче?

# 289
Здравейте! На моя много близка приятелка идва именния ден. Хиляди пъти сме си подарявали подаръци и си мислех, че сега мога да и взема нещо хубаво за бебето. Така и така като гледам само за това мисли напоследък!😁 Реших да разгледам различни нещица които може да са полезни, но не искам да минаваме много над 100лв, все пак е имен ден! Харесах повивалник на Пег перего. И двете обичаме да пътуваме и си мислех, че е много удобно, вие на какво мнение сте?

https://primapapa.com/bg/khigiena/361-flat-povivalnikt-kojto-moz … va-navsyakde.html

# 290
Здравейте.Терминът ми е юли месец,но още отсега разглеждам бебешките колички.Спряла съм се на cybex eezy s twist +2,с идеята да бъде като основна количка плюс кош за новородено.Като цяло вие на какво мнение сте?Би ли ми вършила същата работа вместо например голямата balios s.Като цяло искам да избегна купуването на втора лятна количка и ако мога да изкарам само с eezyto.

# 291
Здравейте! На моя много близка приятелка идва именния ден. Хиляди пъти сме си подарявали подаръци и си мислех, че сега мога да и взема нещо хубаво за бебето. Така и така като гледам само за това мисли напоследък!😁 Реших да разгледам различни нещица които може да са полезни, но не искам да минаваме много над 100лв, все пак е имен ден! Харесах повивалник на Пег перего. И двете обичаме да пътуваме и си мислех, че е много удобно, вие на какво мнение сте?

https://primapapa.com/bg/khigiena/361-flat-povivalnikt-kojto-moz … va-navsyakde.html

Много пластмасово и нестабилно ми се вижда това нещо. Питай я от какво има нужда. Или пък подаръчен чек.

# 292
Здравейте.Терминът ми е юли месец,но още отсега разглеждам бебешките колички.Спряла съм се на cybex eezy s twist +2,с идеята да бъде като основна количка плюс кош за новородено.Като цяло вие на какво мнение сте?Би ли ми вършила същата работа вместо например голямата balios s.Като цяло искам да избегна купуването на втора лятна количка и ако мога да изкарам само с eezyto.
не зная дали ви трябва специален кош, но и това нещо за крачетата върши работа (виж снимката).
Аз бих купила само него, ако не е в комплекта. Не ме притеснява, че легналото не е 180 градуса, малкото бебче няма да усети даже.
Скрит текст:

# 293
Аз може би греша, но на cybex на повечето да не кажа всички модели ми изглеждат много дребни гумите. Аз мисля, че големите гуми са от по-удачни и удобни. Опитай си и виж, но на мен не ми изглежда хубава.

# 294
  • София
Какво значи бебето няма да усети, че е не е на 180 градуса? Посъветвайте се с педиатър или ортопед дали може. Навсякъде се препоръчва задължително пълно легнало положение и твърдо дъно, затова и коша за новородено е такъв. Макар че антирефлукс възглавниците са с лек наклон…

# 295
Писала съм и назад в темата за тази количка. Ние я взехме за лятна (преди това бяхме с Priam). Количката е лека и маневрена. Сгъва се лесно и заема малко място. Лично аз, без кош за новородено не бих я ползвала ( но това се отнася и за всяка друга количка). Багажника е малък, но това е нормално за летните колички. Зимата я ползвахме със зимен чувал на марката (щом бебето ще е лятно, то зимата ще ви трябва чувал). Въртящата седалка за мен е огромен плюс. Дръжката не се регулира, така, че вижте я на живо, защото може да не ви пасне. Към количката няма включен дъждобран, а може да потрябва такъв.
Лично аз съм доволна от количката и не бих я заменила.Дъщеря ми е на 2.3г и още я ползваме от време на време за дълги разстояния и за спане, когато сме навън.

# 296
Това нещо на Сайбекса на снимката не е обикновен зимен чувал, a е мек кош за новородено. Има си твърда основа и покрива леката чупка от седалката на количката.

Извън темата за колички, днес има много добро намаление на седалки за кола в babymarkt.de. Например maxi Cosi Titan Pro с намалението и допълнителният код от 339Е става 192Е, което е мега оферта.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 13:58 от jj okocha

# 297
Благодаря на всички за мненията.Предполагам,че всичко ще се реши като отида на място,за да видя дали ще ми пасне дръжката и всичко останало.

# 298
Това нещо на Сайбекса на снимката не е обикновен зимен чувал, a е мек кош за новородено. Има си твърда основа и покрива леката чупка от седалката на количката.

Извън темата за колички, днес има много добро намаление на седалки за кола в babymarkt.de. Например maxi Cosi Titan Pro с намалението и допълнителният код от 339Е става 192Е, което е мега оферта.

Скрит текст:
много хубав сайт, аз не търся количка, но дрехите са също с намаления. А как се намира допълнителен код?

# 299
Какво мислите за тази количка? Гумите ми изглеждат хубави, както и самата количка на пръв поглед, но не е ли много евтина?

https://www.hippoland.net/chipolino-kombinirana-kolichka-estel-a … atsit-kkes02201an

Общи условия

Активация на акаунт