Модни консултации (Ноември, 2021) - 61

• 70 778
  • 913
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Оф, голяма драма с тези анцузи. Аз пък си го нося с кеф, много са ми удобни и мога да преценя къде е уместно да ги нося.
Моите са от този тип
Скрит текст:

Аз лично със спортни клинове съм само в залата, с дънки нито ми е удобно на дълъг път, нито смятам че са подходящи за планини и паркове( нямам предвид висене по кафета и пейки), особено пък ако имаш и някаква физическа активност.

# 541
  • София
Драма едва ли. Всеки ходи облечен както сметне за добре. Аз също преди съм ходила с анцунг, но като дете. Вече не ми е кеф да нося освен вкъщи. Изобщо смятам, че човек цял живот си мени вкуса за много неща както за храни така и за дрехи. Имах период, в който носих само рокли, в друг пък ме беше срам и така.

# 542
Има си облекло за планината. Предполагам, че туристически дрехи бих предпочела ако имам възможност.
Има, да… за зимата. Няма да навлизам в излишни и безмислени спорове. Всеки има право сам да решава. Хора и вкусове различни.

# 543
  • София
Ами не само. Аз преди години се качвах на Седемте Рилски езера с анцунг... Толкова ми е бил акъла, защото си умрях от студ, че и с маратонки. Повече не се навивам да отида така, но не споря ако някой се чувства удобно, нека си ходи.

# 544
На това сивото се чудя, трябва ли ми или не
https://answear.bg/p/only-palto-393376
Щом се чудиш,май ти трябва.Харесва ми.

# 545
Да, самичко също е вариант. Иначе на ръка под течаща вода ли? На мен (да чукна на дърво) не ми е ставал гаф, но пера под струя, а не в съд.
По-горе писаха, че зависи от качеството. Има платове на които шарките се разтичат и бързото пране в пералня плюс центрофугата спират това - все пак дрехата излиза почти суха
Вече не купувам бяла коприна с черни гарнитури (тънки ленти черно по ръкави, яка, т.н.), защото както и да пера се разтича, а на химическо чистене ризи не ми се носят

# 546
Ако изобщо някога през живота си купя подобно спортно екипЧЕ, ще си го нося само вкъщи и няма да мисля с каква връхна дреха да го съчетая...
Един виц по темата- Ако видиш човек по анцуг, не е задължително да е спортист. Може да е просто българин.

А, не само! Може и да е сърбин, румънец...

# 547
Един виц по темата- Ако видиш човек по анцуг, не е задължително да е спортист. Може да е просто българин.
A местните имат друг виц - "ако видиш жена със токчета на детската площадка да знаеш, че е източноевропейка или южноамериканка" Simple Smile

Факт е, че стилът не е това, което беше. Нека всеки си носи това, което му харесва и което счита, че е адекватно на мястото и събитието. Не може да се подвежда всичко под един знаменател.

# 548
Агент, на токчета няма да ме видиш, обаче виж по анцуг 100%. Simple Smile
И като кажете анцуг не знам защо всички си представяте едно времешните анцузи. И за да избягам от тази визия никога не обличам долница на анцуг с горница. Често нося долниците по този начин. Може и с дънкова риза.

# 549
  • София
И аз не разбирам какъв е проблемът с анцузите. Толкова видове има. И аз нямам комплекти. Имам долнища и горнища.

# 550
Модата не е това, което беше. Кой би носил рокля с маратонки преди? Кой би носил анцуг с токчета (или без) навън? Да, беше преди.
Сега е друго.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 14:21 от HappyRSmile

# 551
  • В полите на Пирин планина
Аз не съм си мислела, че ще нося и рокля с кубинки, но сега ми харесва много и ми е основна комбинация през зимата. Simple Smile

# 552
Как ли пък няма да ида на пясъчника с кашмиреното ми палто, токчета минимум 10 см, грим, прическа и маникюр. Joy Joy
Моля ви се, комплексарски истории са това в моите очи, не стил. Стилът означава и да можеш да съобразиш къде, как ще изглеждаш адекватно и ще ти е удобно в същото време, без да изневеряваш на себе си.
Иначе, някой може и с бална рокля да ходи да търчи след децата, бих му се радвала от сърце. И присмивала в същото време. Някак си 50 на 50 ще е положението.
Но нека си признаем, всички знаем кои са натоканите мамчета по площадките - тези на които някой друг им гледа децата. Ако мама/свеки е у вас, детето е на АМ и бурканчета пюре от магазина, еми да, може и да има време да се гримираш и обличаш един час, за да идеш до магазина или е парка. Изобщо да не говорим ако децата пък са две или повече.

# 553
На площадка ,до казана и магазина си ходя с грим,прическа силно казано на два пръста коса ,с дънки ,маратонки/боти сегя на платформа,парфюмирана и добре облечена.И в гората ходя с червило даже.Никой не ми гледа 18 месечното диване .
Аз не съм мислила ,че ще нося мамски дънки,ама не ги събувам.

# 554
  • Козлодуй
И аз за да изхвърля коша отивам добре облечена - не си позволявам с домашен комплект да ходя навън и като видя някой с анцунг не ми прави добро впечетлене но факт има много хора ходят спортно облечени без да отиват на спорт - моето спортно е максимум дънки иначе да, слагам маратонки на почти всеки тоалет  защото ми е удобно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт