Чувствам се глупаво около него

• 8 832
  • 179
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Идеален вариянт за хора които обичат тишина и спокойствие у дома, най-вече за тези дето предпочитат другия съпруг да не прави дълбокомислени коментари докато върви филма по телевизията Hands Plus1Hands Plus1 Или у вас е говорилня непрекъснато? Разкажи, де Smiley
Не непрекъснато, но ако не се карам с ММ (което е все по-често), имаме за какво да говорим след 28 години брак. Не само да обсъждаме този и онзи, спорим за ваксините, както и за много други неща. Свеждам му какво пише в бг-мамма по някои въпроси
Което не пречи примерно 1 час всеки да си чопли телефона в тишина. Или единият гледа филм, другият си чопли.

# 91
"Това, че гениите често са разсеяни, не означава, че всеки разсеян е гений".
Именно де Simple Smile

# 92
Авторката, имаш малко объркано отношение към мъжа (може би и към мъжете като цяло). Звучиш като малко момиченце, което се възхищава на татко си или на дядо си колко е умен, знаещ, можещ и подреден, а тази авторитетна мъжка фигура понякога й се кара като е неподредена и хаотична.
Не ми харесва как говориш в абсолютности - винаги знаел какво да каже, как да се държи и т.н. А къде се пропуква и отваря тази личност във връзката си? Къде е човешкото в него, къде са слабостите, способността да ги вижда и осмисля в себе си и околните? Този човек успява ли да се разкрие, да е уязвим пред теб? Как показва, че има нужда от партньора си?

# 93
Авторката забрави, че е пуснала тема.

# 94
  • София
Обаче ние си спорим, не ни пречи.

# 95
Авторката забрави, че е пуснала тема.
Е след като е изчела толкова дълбокомислени размисли нищо чудно дасе е почувствала по същия начин и с темата 🤣 Много усложнихте нещата, а те са съвсем прости. Съвсем нормално е да изпитваш респект към партньора, особено ако още не са свикнали един с други, пък и ако чете какви драми се пишат из интернета сигурно си е помислила сто неща за флиртове и за разделяния, и за изкушения дебнещи отвсякъде. От друга страна човек може да се чувства "глупаво" когато е лудо влюбен, по тинейджърски, което е много сладурско. Миииии.... съвсем нормални неща Hug Сигурно се случват и на доста хора без те да говорят за тях. Бракове се разпадат дори и двамата да са на ниво, да си говорят всяка вечер на ниво и изведнъж се появява някой колега или колежка в офиса които да им затрият връзката. По-добре да се  радва на това което има в момента и да не го мисли толкова, шансът да са заедно или да се разделят си остава 50/50, като при всички останали. Да седне да изгледа Форест Гъмп и да се успокои.

# 96
Колега/колежка затрива нещо, което всъщност е вече затрито. Да живея с едно наум, че някой можел да ми развали връзката за мен означава отказ от лична отговорност за отношенията ми.

# 97
Ако мъж каже, че в момента е с много красива жена - то обикновенно е основано на сравнението с жените с които е бил преди. Същото е с акъла. Ако досега опита ти е бил предимно с гламунгери всеки малко по-нормален ще е умен. Кофтито е, когато започнеш да сравняваш със себе си. За мен в една връзка е добре мъжът да е малко по-начетен, да изкарва повече пари и да е мъж. Жената трябва да е жена, да е по-хубавата в двойката, да е по-тактичната, да има по-голям набор от дипломатични похвати. Както чисто физически, така и с характерите - жената трабва да е тази с по-заоблените ръбове.

# 98
Даже може да ни спрат правото да гласуваме. Че и умовете ни са по-заоблени.

# 99
Е, де! Само аз ли разбрах какво има предвид?

# 100
И аз бях тръгнала да отговарям, но се отказах. Мачо отвсЕкъде. Записано в гените мислене. Жената да си знае мястото.
Мъжът задължително по-начетен! Потресаващо.

# 101
Хубавка, да си мери приказките (разбирай дипломатична), със заоблени ръбове  - тук или характер се разбира, или ум.
Мхм как пък не.
Ех, как обичам да съм ръбата!

# 102
Ха ха и аз щях да отговарям, ама реших да не го удостоявам с ръбатия си отговор Joy всеки има право да си мисли каквото си иска.. пък ние си знаем, че жените с остри ръбове са най-вълнуващите Sunglasses ама който го е страх от мечки, не ходи в гората. Добре, че си знае човека Joy

# 103
Накъде без дипломация? Хубавка, много ясно.

# 104
Аз мога да съм мека като най-висококачествен вносен матрак, но такива матраци не са по джоба на огромната част от мъжете Wink
Пък и имам наблюдения, че по-заоблени и по-хубавки жени в мъжките очи не са точно едно и също нещо.

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 08:11 от -Narcissa-

Общи условия

Активация на акаунт