Различни мнения относно отношенията с родители

• 11 166
  • 251
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Куку, остави я да си избере, моля те!
Излез с нея и дай мнение за качество, но я остави да си избере.

# 61
  • София
..., а това мъжът да доведе жена в детската стая, да си направят бебе, старите след доооста караници да се изнесат на вилата и ...

И това ако е комбинирано със свекъри под 50. Или такива, които наистина тепърва планират или имат бебе.
Ето, нашите големи момичета имат сериозни връзки, а ние очакваме номер 5. Представям си да дойдат вкъщи с гаджетата и да родят по едно бебе и те.

# 62
  • София
Куку, ти си добра майка.
О, благодаря, но винаги се съмнявам в себе си, като една истинска Везна.
Не че толкова държа да се харесам някому, дори утре ще видя гаджето за първи път. Имам си своите опасения и резерви, обаче нека опита, ще й е от полза. Достатъчно пари ще дават за наем и консумативи, поне да им спестя каквото мога, както го направиха за мен навремето.
Куку, остави я да си избере, моля те!
Излез с нея и дай мнение за качество, но я остави да си избере.
Подозирам, че ще вземат най-евтиното. Аз давам само като начало, после да си избира кой каквото иска. А и в момента не мога да ходя по големи магазини, не съм ваксинирана все още, та ще преглътнат моята еднократна намеса.

# 63
  • София
Вижте онлайн, в Инглиш Хоум има до -80%, но да си избере тя спалното бельо.

# 64
Не ми допада уклонът на темата с тая нахална мързелива младеж. Младежта, че е нахална и мързелива - вероятно е такава, но то е, защото е възпитана така от родителите си. Разбирам, че тези родители са ви приятели, не ви е ок те са са виновни и е по-лесно младежта да се изкара някаква, но крушката има опашка.

# 65
Тая тема ми е болна. Имам 31 - годишен син, тоест келеш. Иначе не мога да го определя. Отдавна му предложихме да се изнесе, ние да плащаме наема. Не искал. Е, добре. Купих с наследството си от родителите апартамент и му предложих да си го направи както иска и да иде там. Пак не искал. Решихме ние да се изнесем. Ремонтирахме и обзаведохме. Той се домъкна почти веднага. Настани се и не иска да се маха. Не искал да живее сам. Казах му да си намери приятелка, и да живее с нея. Рано му било да търпи още отсега такива отношения.
Замислям да се върнем ние в стария апартамент, след като пооправим малко, но не знам дали ще се откопчим лесно. Вече ми омръзна, искам да живеем сами, не искам да ми виси голям мъж на врата още. Мъжът ми е виновен, че му даде ключ. Не проумявам как някой няма да иска да живее сам и то в собствен апартамент. Само пълен кретен ще откаже.  Страх ме е, че като се върнем пак ще се довлачи, няма спасение, дано някоя го излъже, иначе няма спасение.
Пари има. работата му е сравнително добре платена. Ще му стигат и остават да живее добре, обаче не ще....

# 66
Не е до трябва или не трябва!
Но мисля, че задържиш ли се в дома на родителите си дълго време след завършването , те поема инерцията.
Свикваш с удобството ..Губиш самостоятелност и отговорност.
Казваш си "Когато реша мога, но все отлагаш този момент"
А това пречи, на теб!

# 67
Не ми се струва написаното да е истина, сори.....
Не бих казала за детето си, че е навлек и ми виси на врата. Вярно е, че на тази възраст трябва повече самостоятелност, но чак пък да не го искам вкъщи...  Кажи му (ако е истина), че щом живеете заедно трябва да поеме част от задълженията по домакинството. Примерно да плаща една битова сметка, да пазарува за вкъщи и да почиства, да речем с прахосмукачка жилището.

# 68
Ън, просто си му осигурила един прекрасен живот на твоя син и той си се чувства добре с вас. Вие сте прекрасни родители. Аз също не разбирам как възрастен човек ( собствения ти син ще ти пречи). Когато моите деца бяха в бебешка възраст също ме дразнеха с безкрайните им ревове и бели, но сега супер им се кефя и ми е приятно да съм си с тях, да им готвя, да ги обгрижвам. Вече не са досадни, всеки си има телефон, големият ходи на тренировки, малкият си е мен, но не ме врънка, като едно време. С една дума за нищо не ми пречат.

# 69
  • София
Ела след 20 години се похвали.

# 70
Ооо, Ън. Малко сте изпуснали козите. Обичайно така става, когато едно дете постоянно се ограничава. Той вярва, че не може да се справи без вас, за това се е вкопчил.

# 71
  • София
Ън, прибиране наобратно със сериозен разговор, че искате вече да сте сами, да си гледате спокойствието, че винаги е добре дошъл на гости и ще го обичате форева.

# 72
На мен ни се струва, че още първото добро посрещане на гости ще се превърне в трайно съжителство.
На никого не казвам, че е добре дошъл на гости. Каня го в прав текст. Има голяма разлика в посланието, което отправят двата израза.

# 73
На мен детето ми не ми пречи.
Проблема го виждам в мен! Аз не мога да излезна от ролята на майка. И винаги ще намирам причини да го обгрижвам и правя живота му по-лек, когато съжителстваме заедно!

# 74
  • София
Хубу, подхождай с уважение, чети с разбиране и боцвай по някоя запетайка.
Да?

Общи условия

Активация на акаунт