Различни мнения относно отношенията с родители

• 11 219
  • 251
  •   1
Отговори
# 135
Пари за хотел ли даваш?

# 136
  • Пловдив
Пари за хотел ли даваш?
НЕ. Как по-ясно да го напиша - не смятам да осигурявам терен за секс на децата си. Между другото на горе-долу посочената възраст, големия ми син е на 15.

# 137
Тийновете се събират по къщите през деня, когато родителите са на работа. Какво правят, не е ясно....

Иначе в момента съм на мнение, че е по-добре да я доведе вкъщи, ако е на достатъчно години, т.е. не на по 15, а поне на 17 г., отколкото да се крият по пейките. И, разбира се, да не води през ден различна, а само, ако е сериозна връзка.

# 138
Ти си Рози без Бодли.

Вяско, бодлите бяха преди години! Сега е голям. Вече пълнолетен.
Разговори, изградено доверие..Има ги и моите страхове естествено.
То така или иначе жилището ще е негово , съвсем скоро..Та и с изнасянето нямам проблем!

Не съм фен на забраните и да се правя, че нещо не се случва.
Не смятам, че осигурявам терен за секс. Те терена така или иначе си го намират.
Всеки родител си познава детето и имат свята изградена връзка.
Дали е за добро или за зло, само времето ще покаже!

# 139
  • София
Рози и Бодли - интересно ми е, след като искаш той да я води у вас - вие с баща му там ли сте същата вечер?

# 140
Тийновете се събират по къщите през деня, когато родителите са на работа. Какво правят, не е ясно....

..
При положение, че масово родителите вече минаха изцяло на дистанционна работа от вкъщи, ще си почакат за терен много години.

# 141
  • София
Да си чакат, да си намират, да им е тръпка.

Вкъщи да посрещам и сменявам чаршафи - никогаш.

# 142
Рози и Бодли - интересно ми е, след като искаш той да я води у вас - вие с баща му там ли сте същата вечер?
Искам .. Не, не съм искала!
Няма калъпи..
Едни забраняват, наказват!
Аз така съм преценила, така действам!

Същата вечер, която е само една, си бях в къщи! Смях, вечеря, филми, техния си виртуален свят..
Секс, те правят и не им е било това целта!
Цяла седмица от понеделник до събота имат свободен терен..., когато съм на работа!

ПП
Чаршафите си ги сменя сам..А подредената стая говори само, че в къщи е имало момиче, а не приятел ...

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 18:37 от Рози и Бодли

# 143

..
При положение, че масово родителите вече минаха изцяло на дистанционна работа от вкъщи, ще си почакат за терен много години.

Чак пък масово.....

# 144
  • Paris, France
За мен това е неприемливо - не мога да осигурявам терен за секс на децата си. Просто няма да стане у нас.

Напълно съм наясно, че ще правят секс на 16-17, говорила съм за секса, за презервативи, СПИН и други полово предавани заболявания, но не осигурявам терен за секс.

А къде ще го правят този секс на 16 и 17г при положение, че са момчета и нито осигуряват терен, нито давате пари за хотел? По мое време секс на 16 и 17 правеха момчетата с терен и щедри родители. Повечето момичета на 16 и 17г ходехме със студенти със собствен терен, кола итн. Аз с момче под 18г секс не съм правила никога, а тогава времената бяха по-романтични.

Soul Free, от 2022г всички служители, които могат да работят дистантно ще работят дистантно поне половината седмица. Мъжът ми вече ходи в офиса само 2 дни седмично.

# 145
А как ще се научат да бъдат находчиви ако секса е само при осигурени от мама пари или терен? Хората все имат по някое мазе, таванче, също тия междублокови градинки да не са там за едната естетика само, или ако си от Сф Витоша да ти е турена там само за красота..примерно.

# 146
Невена, нали се сещаш,  че светът не се върти около теб и мъжа ти. Не всички професии позволяват работа от вкъщи. И не всички фирми, дори и работата да е възможно да бъде хоум офис......
Плюс това тийнейджърите са изобретателни, стига да решат ...

# 147
  • Пловдив
За мен това е неприемливо - не мога да осигурявам терен за секс на децата си. Просто няма да стане у нас.

Напълно съм наясно, че ще правят секс на 16-17, говорила съм за секса, за презервативи, СПИН и други полово предавани заболявания, но не осигурявам терен за секс.

А къде ще го правят този секс на 16 и 17г при положение, че са момчета и нито осигуряват терен, нито давате пари за хотел? По мое време секс на 16 и 17 правеха момчетата с терен и щедри родители. Повечето момичета на 16 и 17г ходехме със студенти със собствен терен, кола итн. Аз с момче под 18г секс не съм правила никога, а тогава времената бяха по-романтични.
Невена - това си е техен проблем Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 148
Те за тва хората са измислили кърското е** не...

# 149
  • Paris, France
Изобретателност за намиране на терен и кърско е*ане, за съжаление, изобщо не интересуват повечето млади момичета, дори когато момчето е физически добре сложено. За 20-30г красиви и чаровни момчета може и да се намери някоя лелка с терен, но за 16 и 18г момче няма шанс.

Янтра, а каква е причината да не искаш синовете ти да водят гаджета у вас?

Общи условия

Активация на акаунт