Различни мнения относно отношенията с родители

• 11 225
  • 251
  •   1
Отговори
# 150
Нито аз, нито баща й сме правили секс или водили гаджета у нас докато сме растели, така че не смятам, че ще подсигуряваме терени на тийнове. За къде са се разбързали с този секс на 16?
 Вместо да гледат да учат, те глупости само в главите им Simple Smile
Като се изнесат да студентстват, ще си имат терен, независимост и удобство да не са под носа на мама и тате.

# 151
Хайде бе, на около 20 все из детски стаи съм го правил, къде в нас, къде при момичето. Като има желание, начин винаги се намира, не го мислете, а и едва ли някой ще ви пита за разрешение.

# 152
Хайде бе, на около 20 все из детски стаи съм го правил, къде в нас, къде при момичето. Като има желание, начин винаги се намира, не го мислете, а и едва ли някой ще ви пита за разрешение.
Еми, това си е бил твой проблем, че на 20 си бил още в детската си стая Simple Smile То че няма да ни пита е ясно, но аз работя от вкъщи, така че ще е малко вероятно да е у нас.
На 18 бяхме студенти в други градове, а на 19 в чужбина сами, така че е ясно кой къде. Но на 16 на никой не му е минавало през ума да води някой в бащиния си дом. Било е преговорено неколкократно.

# 153
Чак проблем?!?!!

Такъв не е имало при мен, нито при гаджетата ми или приятелите ми. Отделно си имах и цял апартамент за тази цел. Много се превъзнасяте с тва изнасяне на 18.

# 154
  • France
Във Франция завършват средно на 17-18. Чудесна възраст за сефте. Иначе, предполагам, че момчетата ми може да си поканят "компания" докато отсъстваме и без наше знание. Както вика свекърът - белята е успешна, докато не стига до нас. Но да идва с гадже, "да си учат уроците", на силен музикален фон - ноу уей. Къщата ми не е бардак.

# 155
  • София
Ние навремето не сме правили секс по на 16-17, нито в детските ни стаи. Децата ни също (тези, които са вече над тази възраст) също не са започнали на 16. Не разбирам този зор да се бърза, че и родителите активно да подпомагат и подкрепят процеса.

# 156
Аз пък позволявам да идват деца вкъщи, даже и с преспиване. Моят е още малък за секс, но кани приятели ( само от неговия пол все още) и аз нямам против.

# 157
  • Paris, France
Аз пък позволявам да идват деца вкъщи, даже и с преспиване. Моят е още малък за секс, но кани приятели ( само от неговия пол все още) и аз нямам против.

И ние така и даже ни е много приятно. Отдавна, обаче синът не кани никого и ми е малко странно, но нищо не казвам. Няма да го насилваме, я! Дъщеря ми кани приятелки с преспиване и закуска и ми е кеф да им сервирам в леглата.

Филомена, френските младежи са по-затворени и обрани и не напират за връзки. Много от бившите съученици на сина ми, вече на 18, 19 и даже 20г никога не са имали гадже и не ги интересува. С родителите им си говорим, че на тяхната възраст сме били по-отворени и социални. И аз, като тебе се страхувах от шум и мотаещи се наоколо гаджета, ама няма. Моите деца ми правят забележка за силна музика. Наскоро щях да си вземам билет за концерт в ресторант, но дъщеря ми ми каза, че до Коледа може да ни затворят пак и да загубя парите и се възмути,че давам толкова пари за джамбурета, когато толкова деца нямали какво да ядат по света. Това и баба ми не би го помислила.

# 158
  • София
Кристина, има голяма разлика дали при малко дете идват приятелчета или при двуметров лонгур идва гадже за секс.
Вкъщи и приятелчета не са преспивали,защото сме повече хора, но в апартаментът на големите ни дъщери, докато беше необзаведен и неизползван, децата са правили купони и събирания. У дома не.

# 159
Да де, съпоставката с идването на приятелки и гадже е просто уникум.
И у нас идват приятелките й , без приспиваме, но е факт, че сегашните поколения растат много по- различни от нас.

На 13-14 все още на никой не му минава през главата за гаджета и моята беше потресена от една документална поредица за деца през ранните 2000-2005 години където на 11-12 се обсъждаха гаджета.

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 17:53 от Анонимен

# 160
За сметка на едни други етноси, които до навършване на пълнолетие имат вече по 2-3 деца. Пък ние тук се чудим да си водят ли гаджета и дали изобщо да имат. Не че е това начина, но като ви чета, особено на запад, но и у нас, се създава едно хептен нефелно поколение.

# 161
Щом “нефелното поколение” се определя от ранното гаджосване и водене по къщите за секс.. то нека бъдат нефелни.

# 162
Само че лошото е, че в много случаи и после не идва желанието за гаджосване и секс. Или пък става само до там. Поне по мои наблюдения.

# 163
като ви чета, особено на запад, но и у нас, се създава едно хептен нефелно поколение.
Викаш светлият пример е Изтока? Близкия или далечния имаш предвид? Satisfied

# 164
  • София
Това, че на 16 не правех секс, не ми попречи на 20 да заживеят с бъдещия ми тогава съпруг, на 25 чак почнахме с децата, а към момента 27 г. по-късно да чакаме 5-то дете. Явно секс не ни липсва.
Дъщерите ми, които също не почнаха със секса на невръстна възраст, имат сериозни приятели (едната вече е сгодена).
Та явно не е вярно, че трябва до пълнолетие да си навъртял бройките, че после пак да имаш ищах.
Възпитание и уважение му викам аз, пък нека е нефелност.

Общи условия

Активация на акаунт