Пъстри, като есенни цветчета, са ЯНУАРСКИТЕ ни дами и мъжлета!

• 9 888
  • 288
  •   1
Отговори
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!

24 ноември - Indian rose - Борис -2100гр, 42см
14 декември - salai - Веселина - 1980гр, 43см
15 декември - Rosita - Бояна - 2900гр, 51см
15 декември - tani07 - Ивет-3170гр, 49см
18 декември - аз - Мила - 3380гр, 50см
20 декември - niunia - Мария - 2470гр, 44см
23 декември - dodi - Калин - 2400гр, 49см
24 декември - БОДЛИВКА - Дарина - 3300гр, 51см
30 декември - mamma Di - Габриела - 3000гр,50см
  1 януари - shannia - Юлия - 3000гр, 49см
  1 януари - grisha_81 - Никола - 3400гр, 51см
  2 януари - petenceto - Калоян - 3300гр, 49см
  2 януари - Зарче - Кристиан - 4650гр, 56см
  3 януари - mamavassi - Петър - 4150см, 53 см
  5 януари - nathalie - Даниел - 2800гр, 49см
  5 януари - Mama Titi - Георги 3850 гр, 53см
  6 януари - casiopeiya - Кристиян - 2800гр, 48см
  6 януари - lika - Александър - 2850гр, 48см
  6 януари - BON_TONI - Иван - 3250гр, 50см
  6 януари - Tushe_v_ataka - Михаил - 3550гр, 51см
  6 януари - Stefania_ - Натали - 3050гр, 52см
  7 януари - [desi] - Ерик - 2600гр, 45см
  7 януари - mishlentze - Николай - 2450гр, 47см и Елена -   2680гр, 48см
  7 януари - Lauretta - Мартин
  8 януари - emmy - Виктор -  3050гр, 50 см
  9 януари - zori_d - Калина - 3330гр, 52см
  9 януари - ditka ta83 - Рали - 3000гр, 49см
10 януари - ilindi4ka- Самуил - 3500гр, 53см
10 януари - Laleva80 - Йордан - 3600гр, 53см
10 януари - nenepygka - Симона - 3200гр, 51см
10 януари - daisy_st - Паолина - 3200гр, 48см
10 януари - ani_ji - Жулиен - 3290гр, 52см
10 януари - kotkaaa - Янислав - 3380гр, 48см
11 януари - Gushanka - Кристиян - 3040гр, 47см
11 януари - palindrom - Надежда  -  3050гр, 49 см
12 януари - zaicheto - Никола - 3200гр, 52см
12 януари - dididaskalova - Теодор - 3050 гр, 48 см
13 януари - kleo_80 - Алекс - 3050гр, 50см
13 януари - balerinkata - Стефания - 3650гр
13 януари - d_velinova - Кристиян - 3600гр, 53 см
13 януари - ludmilana - Мариян
14 януари - anjelina - Матю - 3300гр
14 януари - pepi - Станислава - 3200гр, 51см
14 януари - de4e - Кристиан - 3650гр, 50 см
15 януари - VIVKA - Калоян - 3600гр, 51см
16 януари - kukuruku1 - Матея - 2900гр, 49см
16 януари - Tedo - Никола - 3700гр, 52см
16 януари - usmivka - Виктор - 3300гр, 51см
16 януари - yanica - Георги - 3520гр, 51см
16 януари - ira_ic - Ники - 4100гр, 52см
17 януари - Vili4ka - Алекса - 3200гр, 49 см
17 януари - Гаргамелчо - Викториа - 3108гр, 52 см
17 януари - Sonja - Али Йосеф - 3740гр,53 см
18 януари - Конче - Полина -  2600г, 50 см
18 януари - jeni23 - Александра - 3000гр, 47 см
18 януари - Лисана - Дарис -  3540, 51см
18 януари - мишонка - Ния - 3600, 50см
18 януари - NinaMG - Никола - 3050гр, 51см
19 януари - Ал Бънди - София - 4050гр, 52 см
19 януари - tony_nm - Дияна -  2600гр
20 януари - Анелче - Мирослав - 3300гр, 51см
20 януари - Uoanina - Ивайла - 2860гр, 48см
21 януари – Nellina - Йоана – 3200гр, 50см
22 януари - Telma - Бояна – 3000гр, 50см
22 януари - didun4o - Димитър – 3450гр, 51см
22 януари - galita - Виктория - 3300гр, 49см
23 януари – 7of9 - Борил – 3985гр, 53 см
23 януари – muzunka - момиченце – 2950 гр, 50 см
23 януари – lilli - Емилия – 3620 гр, 51 см
24 януари – Des29 - Вяра – 3500гр, 49 см
24 януари – Maria23  - Михаил – 3100гр, 51см
24 януари – frina - Никола – 3300гр, 52 см
24 януари – delga - Гергана –  3200гр, 48см
24 януари – makaui daniela - Фатима –  3690гр, 50см
24 януари – Nasinda - Александра
24 януари – curly - Джаклин –  3422гр, 53см
25 януари – Neda - Камен – 4100г, 53 см
25 януари – Bistra_D - Александър – 3950г, 53 см
25 януари – nellykoyo - Иван – 4350г, 54 см
25 януари – surfline - Симона – 3400гр, 53.5 см
27 януари – brambar4e - Емма – 4000гр, 50 см
27 януари – fanita - Гого – 3200г, 50 см
28 януари - doritt - Мирабел Йоана – 4 620гр, 55см
28 януари - SEMEINA_25_SF - Диана – 3050гр, 51см
29 януари-  liliq velikova - Бетина - 3550гр, 52см
30 януари - Lati - Виктор – 4400гр, 56см.
30 януари - dreshkata - Димана - 3500гр, 52см
30 януари - pepita78 - Георги – 3600гр, 53см
31 януари - Mi6leto - Симона – 3700гр, 52см.
31 януари - malvina74 - Моника – 3650гр, 51 см
31 януари - tanitaia - Йоан – 3250гр, 51 см
  2 февруари –  Gerylyn - Даниел – 4310гр, 53см

...или 42 момиченца и 46 момченца.

Качвайте нови снимки в НОВОТО НИ АЛБУМЧЕ
Потребителско име: bebe2006
Парола : bebe

Старият ни и вече мнооооого пълен АЛБУМ
Потребителски име: bgmama
Парола : bebe

Линкове:

Температурата
Температурата 2-англ.
Захранване
Масажи
Растеж-граф.
Наддаване по месеци

Предложения за следващите темички:

В пъстроцветни есенни листа, ще палуват януарските деца! /mishlentze/
Дядо Коледа добър,куп подаръци ще донесе, на ЯНУАРСКОТО дете! /pepi
ЯНУАРИ идва знам, на рожденния си ден, вкусна торта аз, ще ям! /pepi

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 12:11 от lika

# 1
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Аз малко нечестно, но да се разпиша, като първа....

Здравейте, момичета!
За първият ми рожден ден с детенце, мога да кажа, че не беше нищо по различно от друг ден, като изключим скомната и бърза почерпка с домашните и многото внимание, което получих от близки и познати!
Откъм подаръци, работата също беше скромна, но татито ме изненада страхотно, със страхотен букет и една преса за коса, със сумати приставки! Празника мина спокойно, но се надявам в събота, когато сме поканили неколцина приятели, да си изкараме добре!

Телма
- за количката и моето мнение е като на Галита! Мисля, че поне до следващото лято ще ние нужна, но в интерес на истината си зависи много от детето! На кумувете ни, малката красавица от както проходи не можеш да я сложиш в количка - или ходи или се носи! Освен това си мисля, че лятото ще са отново актуални триколките и предполагам, че почти всички януарчета ще имат такива, които ще позаместят количката!
Като, гледам ти вече си решила, така че чакаме да се похвалиш с новата придобивка!

клео - благодаря ти за изчерпателния отговор за спиралата!

пепи, телма, вивка, пеперудка - благодарско за честитките за прическата! За снимка - ми не съм се снимала, но като имам материал ще покажа!

анета, дива орхидейке - ле-ле! малките човечета стават се по-опасни! хубаво, че сте реагирали адекватно и всичко е минало без инциденти!

малвина - много си права. Аз на последък все по-често се замислям, колко бързо отлита времето!
Благодаря за хубавата почерпка! Да ти е живо и здравичко слънчицето!

жени
- на нас Вигантола ни казаха до годинка непрекъснато да го даваме, но аз в слънчевите дни не давах, а и сега не сме много редовни!

росита
- ле-ле мила, четири етажа мъкнеш количката на ръце! Ужас! ГОлям фитнес си имаш!

вивка
- този начин за оправяне на настроението и при мен действа безотказно!

вили
- желая ти безпроблемно спиране на кърмата!

дес
- уби ме с тая боза! Просто си я представих малката кукла! Дано имате късмет и да се съберете достатъчно желаещи за кухня и на Вяра да и харесват манджите там!

пепи
- ама много бърза и оправна твойта мома, че и танцувална, само ако може мама и очи на гърба да има! Добре, че майките имат шесто чувство!

дива орхидея
- давах пюре от праскови и нар, но на Алекс не му понесе! А за баткото ти думи нямам - имаш отмяна голяма! За поканат - на гости ли имаш в предвид? Аз отадавна съм казала - който има път насам е добре дошъл!!!

nuinia. liliq, ira, galita, 7of9, лисана, пеперудка
- много ви благодаря за хубавите пожелания и ви желая от сърце, на всички ви да ви се връщат!

лилия - ама много хубаво сте си изкарали! Браво на вас! А, и ти си имаш мамин помошник, а? за снимките - ако искаш пиши, ми на ЛС, за да ти ги обърна и да можеш да си ги качваш!

лисана - напълно нормално ти е състоянието, казват че при всяка смяна на сезона, психиката на човек реагира!

tanitaia
- добре си ни се завърнала в темичките! Ама, мила как издържаш толкова време без детенце?!

7of9
- както винаги много добре подбрани думи! Благодаря ти! За съобщението - Да! получих го и днес ти отговорих!

пеперудка
- ми, де да знам как се чувствам, но определено ми е малко по-спокойно! Все пак Алекс вече е малко по самостоятелен и не е толкова крехък, но във всички случаи има и един голям момент на безпокойство, че като го оставя на едно място, няма да го намеря на същото - става все по-бърз и непредвидим в действията си!

Дес
- аз на хартия имам много малко снимки, всички са на дискове и в нета! Ако тръгна да вадя, ще взема да се разоря! Що се отнася до хомеопатичните лекарства - не се продаватвъв всяка аптека, а само в някой!
Честито първо пишкане в гърнето!
Ако идвате към Илиянци, непременно да се обадиш!

БОДЛИВКА
- как сте мила?

зайче - новодомци сте сигурно вече и за туй зачезна! Айде, като имаш време разпиши се!

лили - честито столче за кола! Със здраве и безаварийно да го ползвате!

За срещата - и аз съм ЗА, само да е хубаво времето!

# 2
  • там където ме зове сърцето!!!
Пу съм втора! Wink

# 3
пу пууууу съм 3 таааа.ДЕС мацка добре че си ти   bouquet.Обичаиното за мене  да прявя грешки трябваше да има още 1 снимка .ДОбре че забелязваш а другите защо си траете а Joy hahaha.пускам на ново линка с др снимка до тази Mr. Green Heart Eyes http://www.snimka.bg/album.php?album_id=73737 .Да ни е честита темичката  bouquet  bouquet  bouquetсамо радости да носи Joy

# 4
Под номер 4 ще се запиша днес Grinning Много леко и безаварийно да мине всичко в новата темичка и само здрави и щастливи бебковци Heart Eyes
Лика,   bouquet

ДЕС мацка добре че си ти   bouquet.Обичаиното за мене  да прявя грешки трябваше да има още 1 снимка .ДОбре че забелязваш а другите защо си траете а Joy hahaha
Ми ти си ми слабост бе мацко Grinning Как няма да забележа,но не видях нищо нередно в снимката.Помислих си че просто си искала да ни покажеш тази Peace Видях и другата,много сте сладки с Дидка(предполагам)

Лика,благодаря ти за споделеното по моите въпроси.А ако идваме към Илиенци ще свиркам,защо не.Те свекитата живеят в Надежда,и там е близо,та сме ходили и преди.Ехххх дано някой път и ние успеем да се присъединим към вашата групичка за среща Crazy

# 5
Telma, ама вие щом стоите да слушате стихчета и песнички...ехеее. Много сте добрички и сериозни. Аз се опитвах да му пея, но младежа се врътва и си продължава по задачите.  Crazy  Единствения ми шанс да ми обърне по-сериозно внимание е да е вързан на стола му за хранене. Laughing

# 6
Хайде №6-е не съм ли 6 след толкоэ грешки днес?Човек се учи докато е жив нали?
Днес готвих боб,като вечеряхме малката все в нас гледа и преглъща ли преглъща.Топнах й и като й се услади цяла средичка надробена иэяде.Нестига,че не трябва боб,ами и хляб вместо сухар.Дано не й е тежко преэ ноща на коремчето!

Телма,раэбрах эа снимките(такова подробно обяснение,оставаше и да не раэбера).

# 7
  • Пловдив
Здравейте, мами и бебоци! Hug

Браво на  lika , че е намерила време да отвори нова темичка!  Flowers Bouquet

Ако заформите срещичка през някой уикенд, може и ние да дойдем! Мятаме се на колата  travel и за час и половина сме при вас! Само да е хубаво времето!  Nature Sun With Face

Дес, аз имам около 400 снимки на хартия и около 4000 на дискове (всички само на Кристиян) . Много обичам да вадя снимки. Избирам тези, които най-много ми харесват. Ще продължавам така, само дето не знам къде ще побирам албумите - доста място заемат.
За МПС-то не знам дали мога да ти помогна, защото не знам къде живееш.

Да ви кажа новите  номера на  Кристиян - бута и блъска с ръце, когато не иска да го целуват  smile3512; прави балончета със слюнка ; като пие вода си оставя малко, за да си прави гаргара newsm62 !

# 8
  • София
Хомеопатичните свещички са Вибуркол (Viburcol). Каза ми по 1 вечер да слагам. Но на указанията пише да се слагат 3 на ден докато отминат кризите и после се намаляват. Успех! После да кажете за ефекта!  Peace

# 9
Да ви кажа новите  номера на  Кристиян - бута и блъска с ръце, когато не иска да го целуват  smile3512; прави балончета със слюнка ; като пие вода си оставя малко, за да си прави гаргара newsm62 !
rotfImbo rotfImbo голяма скица е Криско, представям си го само и се смея!
liliq    Peace
7of9 ми то различна програма за различните деца трябва  Laughing А на песничките Бояна или започва да се друска като за танци или прави опити да пляска, а понякога припява тити тата тити тити.....  Joy
А на картинките съвсем малко си задържа вниманието като и се обяснява примерно за каката с голяма и красива рокля (пепеляшка) и тя сякаш се замисля за малко, но в следвашия момент предпочита да грабне книгата и да я опита (тя е с едни много дебели картонени листове).

И аз съм за съботно-неделна среща, че през седмицата не мога  Rolling Eyes

DIVA_ORHIDEQ много готини снимки и много добре изглеждаш  Peace

lika честита преса и в събота подобаващо да изпразнувате!

И ние имаме мноого снимки и всичко е на компа. А сестра ми ми е подарила много готин детски албум още докато бях бременна и сега съм решила да започна да вадя по малко избрани снимки.

Пепи - ще се видим друг път споко  Sunglasses

Хайде лека нощ ви желая!

# 10
 Честита нова темичка,само весели неща да се пишат в нея!
Честит рожден ден на Лика!Бъди все така отзивчива и добра,много щастие и любов!Аз малко късничко се включвам

Честито християнче на Telma!Да слушка много мама и тати малката сладуранка!Много хубави снимки и фотомодела е прекрасен.В коя църква в Пазарджик се състоя кръщенката,ако искаш не ми отговаряй

После пак ще пиша ако имам време,че ме викат  bouquet

# 11
newsm61\Писах ,писах  typeuuмалкия ,удари по клавиатурата и всичко изчезна.
  В момента прави балончета от лигите си.Загледал се е в телевизора ,има си  и любими реклами Laughing.
  Момичета вашите деца заглеждат ли се в телевизора ,аз вече взех да се притеснявам да не му се развалят очичките. newsm78
  Ох,да ви се оплача Дани не иска да яде нищо от бебешките храни-каши ,пюрета ,отказва ми и супите ..Похапва си хляб,кроасани Embarassed , кисело млекце.Мисля си  newsm78да не би пък да си е загубил апетита .
           Хайде, че Дани взе да ги рони ,крокодилски.Приятен ден ви  желая.

# 12
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро ,момичета!
Дес,браво на малката кукла ,ако продължава така ,до лятото ще се научи на гърнето!
Аз имам малко  снимки на хартия ,но пък  на дискове  имам мнооооого!
DIVA_ORHIDEQ , наистина си сладурка! HugДано и следващите 106 години си останеш същата!   bouquet
lika, със здраве да си ползваш подаръка !
Gushanka, интересни номера прави Криско Hug, а това с гаргарата Joy rotfImbo
лили, честито ви столче!
liliq, и нашето меню вчера беше боб!Да ти кажа  и аз топнах на Калоян една коричка и му я дадох , беше много възхитен (слава богу нямаше проблем)!
И ние имаме няколко нови номера!Калоян от няколко дни ,като види чужд човек ,навежда глава и започва да си търка ръчичките (прилича на движението от  песничката "Хей ръчички ,хей ги две"-едната ,мие другата)-това означава,че го е срам!Зорито го е научила да показва мускули -вдига двете ръце в страни със стиснати юмручета и се напряга(ама че обяснение направих hahaha).
Весел ден ви желая!

# 13
Добро утро мацки!
pepita78 Благодаря! В църквата св. Георги. Сега си мисля, че щеше да е по-добре в св. Богородица, че като че ли малко я поизоставиха хората, а тя е много афтентична и си има особенно очарование (там се венчавахме), но нищо здраве да е!
Laleva80 и Бояна се заглежда, когато е пуснат, а това е вечер за 2 часа, но гледам да я занимавам, за да не гледа в него ако пък се налага да я оставя сама за малко го гася и пускам радиото. Събота и неделя също свикнахме да сме предимно на радио или мр3.
А за храната ми на децата често им  омръзват любимите до скоро храни - просто не ги предлагай - опитай пак след месец. Или с нови манджички. Може и от зъбки да не му се яде.
А интересно ми е как давате супите? Не става ли едно мазало? Така редички ли им г давате, абе много ми е неясно и още не съм пробвала.

# 14
  • Варна
Ейййй, добрах се и аз за включване! Ха, добър ви ден!
То докато изчета старата темичка, че да вляза и тука...ракиено време станало!

А интересно ми е как давате супите? Не става ли едно мазало? Така редички ли им г давате, абе много ми е неясно и още не съм пробвала.

Аз слагам сухар вътре, поне един. Може и повече. Става нещо като попарка, защото инъче си права - не мазало, ами не знам какво става... Моят човек (пу-пу-пу) добре си хапва в последно време. Дори се чудя не му ли е много, ама като си иска...
За телевизията - заглежда се отдавна. Започна от рекламите, спомням си и батко му им беше фен. Не можеш да спреш този интерес, единствения начин е изгасен телевизор. Аз пък се притеснявам за Светлин, че много време прекарва на компа. Ако не е той, тв ще е. Въпреки всички забрани, регламентирано време и правила...  newsm78
За снимките - и нашите са си в компютъра или на дискове. Все се каня на бабите да извадя, че нямам горките с какво да се хвалят.

Орхидейке, бравус бе, жена!!! Ти един скрит технически талант ще си май!  Joy Дай още снимки да гледаме. Много младичка ми изглеждаш (не знам колко лета си, де). Лошо няма! Все така давай!

VIVKA, той Калоян такса за програмата трябва да ви взима! newsm10

Laleva80, не се притеснявай, че не яде "бебешките" храни. Като му е следко на детето, пък най-вече и като няма проблеми и разни реакциии - какво пък. само много мазно и запържено да не му даваш!   chef

Ако заформите срещичка през някой уикенд, може и ние да дойдем! Мятаме се на колата  travel и за час и половина сме при вас! Само да е хубаво времето!  Nature Sun With Face

УУУуууааааааа  newsm45 smile3511 newsm45 smile3516 newsm45 Искам и ааааааааааааззззззз  Cry
Снощи бях на форумска среща с варненски мами. Пихме по 1-2. А с вас кога?  Hug

100% съм пропуснала някой, но не се сърдете!   love001

Нещо да се посмеете и да си ...попеете!
http://penyo.info/

Общи условия

Активация на акаунт