Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Ноември 2021 (Тема 16)

• 72 108
  • 712
  •   1
Отговори
# 90
Ние бяхме в Египет преди 2 години, излизахме си от хотела и не ни е трябвала въоръжена охрана. Много ни хареса Египет, обещахме си да ходим често на почивка там, но короната обърка плановете ни.
За Малта какво да кажа... Ще почака...

# 91
Преди две години брат ми ме изненада с екскурзия в Египет. Категорично отказах да стъпя там и заведе майка ми. Не ме влече тази дестинация никак, не е моето просто. Едно Тенерифе ако ми беше предложил, щях да го чакам на летището седмица преди полета.

# 92
Магниии идвам, Малта ми е мечта!

# 93
  • София
Не прочетох всичко, само на Змия за пенсионирането в Гърция.
Сицилия и въобще южна Италия е също вариант. Ние за малко да купим къща там преди пандемията. Има доста евтини имоти, за ремонт са, но и цените на всичко са по-ниски.

# 94

Магни, и на веспата едно кръгче ако обещаеш, идвам😉
Мъж и ПМС много трудно давам. Обаче ако обещаеш после да си поделим бутилка, две хубаво вино, майната им на ламарините. Simple Smile
Ре, Сицилия е моето място. Един ден ще живея точно там. И ние гледаме имотите, може пък да сме съседи някой ден Simple Smile

# 95
И на мен Египет ми бе достатъчен един път! Важното е че видях Пирамидите, Сфинкса и други неща....
Сицилия е също много красива, и там обрисахме преди две години.
На толкова много места ми се ходи ...

# 96
  • София

Ре, Сицилия е моето място. Един ден ще живея точно там. И ние гледаме имотите, може пък да сме съседи някой ден Simple Smile

Ако вие двете станете съседки, идвам и аз веднага.

# 97

Ако вие двете станете съседки, идвам и аз веднага.
А мен ще вземете ли!? Wink

# 98
Ноември си в моят месец, няма как да ми е сив и скучен. 😉
А за чп - даже не знам кога е. Купувам си, когато ми трябва нещо или пък не ми трябва.
Тази година пропуснах Гърция, че правим разни ремонти, но догодина мисля да наваксвам. А иначе ми се ходи в Йерусалим, не знам дали ще се осъществи някога.

# 99
Мечтите ви ми харесват, много Simple Smile Снощи по френската тв имаше предаване как млади хора спират да работят, подсигурени, и живеят от ренти. Имаше младеж на 33 години, работил във фин.сфера, икономисвал, купил 15 апартамента, месечен доход 10 хил.евра и естествено, спрял да работи. Защо да се чака пенсионна възраст. Yum
По темата - любими зимни материи - всичко удобно и мекичко. Суетата е загърбена отдавна.

# 100
  • София
Тази пролет бяхме в Египет. В Кайро има въоръжена охрана навсякъде, но чак пък, за да излезеш от курорта е силно преувеличено. Излизахме без, с такси дори, не е толкова страшно. Пак бих отишла и ще си седя в курорта, другото го видяхме. Цените са по-ниски, отколкото на нашето черноморие, да не говорим за красотите и качеството. Точно днес сортирах снимките, които ще вадя на хартия от последното лято.
Ето едни крака за вдъхновение:

Много ми се ходи в Малта, но явно няма да е догодина, вече почти са ни готови плановете и предвид силно ограниченото време не любимия, ще бъде друг път.

# 101
Klemy, къде кри до сега тези крака!? Минито е твоята дреха!

И да си кажа как си купих кашмирен шал в прекрасни цветове, но не подхождащи на нищо, което имам в гардероба и днес му поръчах един кашмирен пуловер да му прави компания. Blush
Като пристигне ще ви ги покажа заедно.
ММ ме попита какво следва - "палто, ботуши...чанта!?" Joy
Отговорих скромно - "не, само една кола". Joy

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 07:42 от Sysly

# 102
  • На острова
Ох, малко оффтопик понеже се споменава Малта. Малта е разкош! Карахме една Нова Година там. Такива гледки, такава красота. Гледката от хотела 😍

# 103
Мечтите ви ми харесват, много Simple Smile Снощи по френската тв имаше предаване как млади хора спират да работят, подсигурени, и живеят от ренти. Имаше младеж на 33 години, работил във фин.сфера, икономисвал, купил 15 апартамента, месечен доход 10 хил.евра и естествено, спрял да работи. Защо да се чака пенсионна възраст. Yum
По темата - любими зимни материи - всичко удобно и мекичко. Суетата е загърбена отдавна.
Щото в България и да ИКОНОМИСВАМЕ едва ли ще можем да купим повече от един  апартамент... Joy

# 104
Е, говорим за финансова сфера, за разните му сити-та, внушителна заплата и премии... Дай боже всекиму. Пък дори 2-3 апарта на първо време ще свършат работа.

Общи условия

Активация на акаунт