Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Ноември 2021 (Тема 16)

• 73 089
  • 712
  •   1
Отговори
# 375
Аз също не съм посещавала маникюрист, защото ме е гнус от ползването на общи пили и други такива. Нищо, че се дезинфекцират.
Когато живеех във Варна, ходих в един салон, където всеки клиент си имаше собствени пили. Като отидеш, ти ги вадят от картона с твоите имена. Нищо че са си само твои, пак ги дизенфекцират.

# 376
Аз също не съм посещавала маникюрист, защото ме е гнус от ползването на общи пили и други такива. Нищо, че се дезинфекцират.
И мен ме е гнус, нося си собствен комплект инструменти  даже и ваната за крака. Луд умора няма.. Simple Smile

# 377
Абе уж всички сме мноо гнусливи, всички големи чистофайници, а защо българските улици са едни от най- мръсните в Европа! За обществените тоалетни пък няма изобщо да споменавам.

# 378
  • пустинята Гоби
Защото не се чисти, същите мърльовци ги има и в другите страни, че даже и по-големи, но има кой да върви подире им.

# 379
Абе уж всички сме мноо гнусливи, всички големи чистофайници, а защо българските улици са едни от най- мръсните в Европа! За обществените тоалетни пък няма изобщо да споменавам.
Не съм съгласна. Два месеца в годината съм в Берлин. Ужасявам се от мръсотията в централната зона. И като цяло е мръсно. В Русе улиците са много по-чисти.

# 380
Напълно съм съгласна със Савова. И не съм съгласна, че в нормалните държави хората си цапат на воля, а след тях някой чисти. Аз не съм гнуслива, обичам да ме пипат професионално, любимо ми е да ходя на маникюр, педикюр, фризьор и най- вече козметик.

# 381
Права е Савова.
Вчера бях "на мол". Един от славещите се като най-лъскав. Simple Smile Бързо напазарувахме, но се наложи да мина през тоалетната. Леле! Бедна ви е фантазията какво видяха очите ми! Страшно е за разказване. GrinMaskMoney
На излизане, заедно с мен излизаха и още няколко "дами". Коя от коя по-вип и по-хай. Ами само аз и още една се спряхме на мивките, останалите минаха транзит. За какво говорим!?
Или тези с най-лъскавите и скъпи парцалки са от самопочистващ се нов вид хомосапиенис или....просто мърли.
Та толкова по темата за чистотата. Това е показателно.

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 14:16 от Sysly

# 382
  • София
Защото чистачките са твърде ценен кадър! А някои места пестят от заплати за чистачки....
Но това не е по темата.

# 383
  • Sofia
Научих и децата си да носят в джоба боклуче докато не видят кофа.
И на мен ми прави впечатление на обществени места, че хората масово излизат от тоалетната без да си измият ръцете. Представям си същите как влизат в басейн и ми се отщява.

# 384
Карен, аз за това в басейн не влизам....като си представя, че всеки си е накиснал  з@ дника! Само в моренцето...

# 385
Изобщо не е до броя чистачки. В Бг повечето са на принципа в къщи да ми е чисто и подредено, а на вън не ми пука.

# 386
Не съм сигурна, че в къщи им е чисто и подредено.

# 387
  • Mediterraneo
Сисли хич не ме скандализира. Никога през живота си не съм ходила на маникюр, педикюр и козметик. Единствено лазер имам на цяло тяло, това не го заменям за нищо! А, и от студиото ми подариха някакви процедури за лице и ги направих. Не обичам да ме пипат, дори на фризьор ходя изключително рядко, с дълга коса като съм, не ходя с години, подрязвам, изтънявам, боядисвам сама.
За чистотата съм на мнение, че мърлячите навън са мърлячи и вкъщи.

# 388
  • София
Оооо, Пунта Кана! Любимата ми ваканция декември месец! 2017г, декември бяхме там.
И да! Шампамнското е на закуска! Laughing
Наред с водката и... черният хайвер!

И все пак най-популярният коктейл там си остава...Любимият ми Coco-Loco!

# 389
За мен поддържаните нокти не означават непременно лак или гел лак. Изрязани нокти с безцветен лак е в пъти по-добре, отколкото гел лак на 30 дни.
Това така и не го разбрах последните 10 години. Изглежда меко казано грозно.
Просекото го обичам само в аперол шприц. Оо даже много го обичам 😂
Тоалетната тема я пропускам - първото като кацна когато се прибирам, е точно разликата в тази част Sad

Общи условия

Активация на акаунт