Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Ноември 2021 (Тема 16)

• 73 085
  • 712
  •   1
Отговори
# 405
Покажи ризата, ще намерим начин да я спасиш. Simple Smile

# 406
Ре, като се кротнат хормоните и нещата си идват на мястото. Аз години бях стриктно на кето, от месеци отново си ям всичко, само с количествата внимавам и съм си точно каквато бях преди този ужас пременопауза да започне. Но не става за месец-два за съжаление. Успех с търсенето на блузата!
Надя, в един такъв фитнес в посока екватора, моята щерка изкара 6 месеца интершип, беше част от образователната програма. Май повечето гости като теб предпочитаха басейните, та голяма част от работата ѝ беше да храни едни огромни костенурки. Heart Eyes Ти обаче наистина си в завидна форма за годините, които посочваш. Убедена съм, че на 50 няма да изглеждаш различно! Честит рожден ден на патеричка!
При мен вали от 6 сутринта, чудя се дали не е време за яке по-дебело от кожено. Rolling Eyes

# 407
  • София
В София наистина е много мтъсно, но мен най-много ме дразнят кучешките лайна и храчките по улиците.

Надя, мен поне не ме скандализираш. Аз съм фен на нудизма.

# 408
  • София
Мариат, няма спасяване. Съвсем се е "изпрошнал" платът. Майната му, в къщи ще си я нося.

# 409
  • София
Ами ето - "разбити тротоари и пълни кофи" - това си е изцяло работа на общината. Аз си плащам данъците и подавам сигнали. Какво повече да направя? Впрочем, в нашия квартал почнахме сами да си правим някои неща - тук насипан чакъл, там асфалт - все е нещо.
Аз откакто съм в офиса, не се движа достатъчно. Но пък и ям по-малко, така че съм си на същите кг вече към година.
Мирясах, че няма да сваля под 60.

# 410
Реюнион и аз съм така с килата, лятото свалих до 63, сега пак 65, ще се гръмна, не мога да се понасям.

# 411
  • София
Ще ги свалим. Бавно и постепенно. Още имам дрехи, които не съм обличала та са ми стимул, освен ако не тегля една и си накупя хл 🤣

# 412
И аз в отбора, но днес ставам на 47 и се опитвам да не го мисля. Запазила съм маса за довечера, а хич не ми се излиза дори.

# 413
Честит Рожден ден, G&B! 🌹🎈🎁
Да си здрава и щастлива, а начинанията ти винаги да се увенчават с успех! Наздраве! 🥂
(И дано ти дойде настроение Wink

# 414
  • Бургас
По тази тема не мога да си замълча, ще ме прощавате, но все пак е свързно с лайфстайла някак си Smile .
Скрит текст:
Изобщо не сме писюри българите, напротив.Още преди 20г. ., когато ходехме в Франция ми направи впечатление мизерията в магазините при разпродажби, въргалящите се по земята дрехи.Аз такова нещо тук не съм виждала, с изключение на лятото, когато моловете са нападнати от туристи и пак не е съвсем така мизерно, просто е разхвърляно и натрупано.От поколението сме, което помни табелките Образцов дом и колко беше важно каква домакиня си, ние 40+ годишните също в голяма степен сме възпитани в този дух.Това, което е сега при нас е липса на пари, липса на правила  и глоби, и западналост на инфраструктурата.Я, там където има пари колко е подреденичко, зеленичко и чистичко. Най-не обичам да ни сравняват с чужбина, при положение, че тук условията са съвсем различни.В Америка например не може да си направиш къщата както искаш, има си правила на квартала -как да изглежда, какви растения да има, отвън, отвътре.Няма не искам, няма не мога, купуваш и садиш, иначе ти пращат писма и те глобяват.

G&B, честит празник!  Flowers Hibiscus

# 415
  • София
G&B, честита да си! Хубав да е днешният празник Simple Smile

Надя, каква фигура имаш! Страхотна си!

Момичета, нещо стилистично цикля. Нищо ново не измислям, не съм си извадила зимните дрехи напълно, а само придърпвам оттук-оттам. По-лошото е, че нямам вдъхновение, без да съм слухана или потънала... По-кротка съм станала, което пък не съм аз.

# 416
Момичета, нещо стилистично цикля. Нищо ново не измислям, не съм си извадила зимните дрехи напълно, а само придърпвам оттук-оттам. По-лошото е, че нямам вдъхновение, без да съм слухана или потънала... По-кротка съм станала, което пък не съм аз.

Вярно е, че настъпват периоди на апатия. Тогава на помощ идва... простотата. Да не го мислиш много. Пък понякога изненадващо се получава хубава комбинация.
И аз от1-2 години спрях да го мисля. Олекна ми.

# 417
  • София
Нещо ме накара да се замисля и да върна зимни снимки няколко години назад. Забелязах, че навсякъде съм с обемни пуловери или жилетки. Може би трябва да помисля за някаква промяна в това отношение - стига съм се крила.

# 418
Честит рожден ден, G&B! Бъди обичана и щастлива!
Имам питане. Преди време си махнах изкуствената косместа обшивка на една качулка на зимно яке(беше много грозна). Сега искам да си купя естествена такава, но се притеснявам дали ще мога спокойно да я пера в пералнята. Отделно се притеснявам да не ми понамирисва на гадно, щото ако я поръчам от нета няма шанс да се убедя как точно мирише и изглежда. Моля, споделете опит!

# 419
mariat естествена кожа не се пере, на всичките ми якета е подвижна и я махам.
Не миришат на нищо моите - имам енот и сребърна лисица.
И аз не мисля, че българите сме писюри. Направи ми впечатление мръсотията в Париж, Сан Франциско...да не говорим за Румъния , Гърция, Турция. Беднотията е проблемът при нас, липсата на почистване и адекватна инфраструктура.
G&B честита бъди, здрава  успешна и усмихната!

Общи условия

Активация на акаунт