Любители на котки - Тема 166

• 24 616
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
amy_nka моят е ваксиниран редовно с петвалентната и въпреки това е с херпесвирус. Дали е възможно да е бил носител от бебе и затова да не го е хванала ваксината? Или имаш предвид ваксина различна от петвалентната ?

Аз съм тествала само Purevax. Тя е тривалетна. Не мога да дам мнение за петвалентната. Ако е преносител, не би трябвало да се разболява, а само да заразява, т.е., да разболява.
Пазиш ли си стикера от ваксината? Една или две дози са сложени? Срок на годност има ли поставената ваксина? В крайна сметка, за коя точно ваксина говорим?

# 496
Ще проверя вкъщи каква е и ще пиша отново, но след преболедуване не са само преносители, могат и те да се разболяват отново при спад в имунитета.

# 497
Някой купувал ли е тази храна?

# 498
  • Бургас

Преди това падна голям бой и нападение,заснет е най-накрая във видеоклип,но не знам как да го кача.
Смях голям е.
Леко съм ранена,но леко само.

# 499
Момичета, представям си колко ви е болно. Желая бързо възстановяване и скоро пак да мъркат с кеф.
Лекарствата за температура, които ползвате човешки ли са?
Май трябва да разпитам другия път доктора, че не дай се боже ако се случи нещо, тук няма денонощни клиники.
И да питам..Аз ли нещо не правя както трябва или не си отговаря опаковката. Купих силиконова подложка..3,8л . Пише за един месец, че стига.
В петък сложих една част.  Днес Дивчо като влезе, прави каквото прави, а после така яростно взе да зарива, души, зарива, души, че всичко наоколо стана в силиконови гранули. Реших, че е време да сменя ( винаги почиствам големите работи). И опаковката свърши.

И поздрави от него

# 500
Ами той просто си е подивял Simple Smile
С ето си ги обратно или Вземи му закрита тоалетна?
Нали махаш само аки-то с лопатката? Не хвърляш всичко?

# 501
Да, само него и по-жълтото Simple Smile
Казаха ми, че при малко коте на 10 дни..Но тази вечер като видях реакцията му и реших, че не му харесва и че трябва да сменям..

# 502
Marieta, моите ги ядат във вариациите с птиче и риба. С телешко или яйца -не.
amy_nka, това са:

След тази от 12.07.2020 ми направи първата криза с кашлица

# 503
Казаха ми, че при малко коте на 10 дни..Но тази вечер като видях реакцията му и реших, че не му харесва и че трябва да сменям..
О, той си играе, с кеф ги е разхвърчал:)
Noragami, иде реч за една капризница, дето за да опита друго го сложих в опаковката от Феликс пауч! Познава опаковките!
Как да ги откажа от тези…

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 22:09 от MarietaYo

# 504
Не знам какво слагат във Феликс пауч, но и моят котан ги предпочита пред всички други.

# 505
Всяка котка рие много в тоалетната, това е инстинкт. Така закопава и изолира миризмата.
Но защо точно силикон? е само че е скъп, но и замърсява околната среда - не се разгражда. А и не попива като други подложки. Аз съм много години с две последователни котки само с българското Бенто - върши работа, не е на налудничава цена.

# 506
Не знам тогава дали ще ги хареса. Пухкаво мусче има в тези консерви, но нямат захар, съответно не е като Феликс на вкус. Иначе миришат хубаво. Мисля че kippy пиле или бели меса беше, най го харесват. Моите също са капризни, но откъм разнообразие - едно и също два пъти в седмицата не искат да ядат. Всеки ден по три пъти различно и менкам 20 марки в повечето им разновидности Grinning Поне не е скъпо това удоволствие, само държа на склад у нас повечко неща. Взех от черния петък в петмол ownat паучове и на Брит новата оранжева серия, да се поглезят с нещо дето ми е принципно извън бюджета Grinning

# 507
И аз с тримесечно бебе да питам ...

На сменена тоалетна изпада в захлас и рови като луд. Използва и по - ниските саксии за акане.
Тоалетната е пясък или бентонит, открита.

Възрастната котка, тригодишна, пикае на канала и ака под душа. Опитва се да го копира, но ... Рови в тоалетната и нито жълто, нито твърдо.

# 508
  • Бургас
Ами точно затова Харо е на вестници.
Рови в силикона,изрива го,играе си с гранулките,мъкнеше и в леглото от жълтия силикон...Не може така.

Имам някаква био постелка със сребърни йони,може да се изхвърля в тоалетната.
Още не съм я пробвала.

Недоволна,силиконът поне не се разпрашава.С други постелки нямам много опит.

# 509
Зуки, ти питаш ли или изливаш мъка;)

На саксиите слагах картон парчета върху пръстта или изрязваш картонен кръг в диаметър на салсията, в средата дупка с диаметър колкото да се покаже растението. Разцепваш така поличения геврек на едно място и нахлузваш около растението. Плътничко трябва да е, защото им е интересно да бръкнат с лапичка между картончето и саксията. Stuck Out Tongue Winking Eye
За да поливаш повдигаш картончето.
Опитай.

Общи условия

Активация на акаунт