Образователен Говорилник - тема 20 (оптимистична)

• 23 091
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • Отвъд алеята зад шкафа
Стаматов и Министъра на образованието в БТВ.

# 151
  • София
Стаматов и Министъра на образованието в БТВ.

Какво казаха тези титани на мисълта?

# 152
  • в страната на чудесата
Ехеее. Как какво, че положението е тежко, но те работят здраво децата да са в сигурна среда някой ден...

Не съм ги гледала де, така мисля. Цялата работа е ужасно несправедлива.

# 153
  • Отвъд алеята зад шкафа
Стаматов се оплакваше, че не влиза в трудовия договор на учителите да извършват такава непривична дейност. Министърът обясняваше, че няма нищо страшно.

# 154
  • София
На мен Денков взе да ми се струва адекватен в последните му изказвания. Стаматов - не!

# 155
Преди седмица онази баба на учителските синдикати беше казала, че учителите не били слуги. Това по повод задължението да тестват децата.
Все едно средният медицински персонал, който в болниците извършва подобна дейност, са слуги.

Усеща се обръщане на палачинката от страна на управляващите. Вероятно са ги понатиснали и от Европа.

# 156
  • София
Да ни бяха натиснали още май месец, сега нямаше да сме на тоя хал  Rolling Eyes

# 157
Е, бюрократщината и там е пословична. Но по-префинена. В по-скъпа опаковка.

# 158
  • в страната на чудесата
Ами ако трябва да сме честни това наистина не им е работа Simple Smile на учителите. Просто се налага да я свършат.

# 159
Ами ако трябва да сме честни това наистина не им е работа Simple Smile на учителите. Просто се налага да я свършат.

Склонна съм да се съглася с първата част. Но като вземеш предвид истинските причини да протестират...  Изобщо не е защото не им е работа. Други са причините. А и има ли желание, организация винаги ще се направи. Сигурна съм, че и родители ще искат да дежурят и помагат. Има и друг персонал в училищата, който да помага.

# 160
  • София
Да, това е идея - аз бих се включила да съдействам ако от училището потърсят доброволци да помогнат. С включване на един-двама родители във всеки клас целият процес ще отнеме точно 15 минути и децата ще са по-спокойни. Колко приказки се изприказваха за едното плюене, просто не мога да повярвам.

# 161
  • София
И аз ще се включа Simple Smile

# 162
  • София
- Какво ще имате първия час?
- Плюене.

Joy

И аз бих се включила за доброволец, но засега никой не ни е питал.

# 163
  • в страната на чудесата
Ами не знам дали имам желание да се включа редовно. По-скоро бих показала два три пъти. Но нашите са големи, би трябвало да се оправят сами след втория път... за малките ще е нужна помощ. Честно казано ако бяха стандартни тестове, бих ги правила поне веднъж седмично на целия клас. Но с тези плюнки незнам, по-скоро не.
Но бих им говорила про вакс Simple Smile

# 164
  • София
А, то едва ли някой кипи от ентусиазъм. По-скоро щом се налага да може да се свърши. Пък и за малките става въпрос, де. То оставаше майките да се чучнат при пуберите Joy  Милите, при тази алтернатива, биха си правили сами всеки ден ако трябва тест и по два пъти Joy

Общи условия

Активация на акаунт