Образователен Говорилник - тема 20 (оптимистична)

• 23 136
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Мърцина си отиде Ежко😂

# 482
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ееех, Ежко, Ежко .....!

И то падна в бой не заради образованието, а в Ковид темата, егати!

# 483
Аз не вярвам, че се е "държал отвратително", каквото и да значи това. Не съм чел ковид темата и нямам намерение да я чета. Обаче съм чел Ежко тук при нас към десетина години.
Не ни ли дразнеше и нас?😂 Ми дразнеше ни и още как! Но това са лични негови мнения, казани в неговия си стил, а твърдо вярвам в правото на всеки да има свое мнение и свой стил. Може да не се харесва на другите, но всеки има право да си каже гледната точка, ако не нарушава общоприетите норми на общуване.
И за тези десетина години аз това съм видял - че Ежко никога не е обиждал, не е използвал неприемлив език, не е проявявал агресия, не е нападал никого персонално, а съвсем пък никога с грозни думи.
Дали са ни дразнили някои негови мнения е съвсем различен въпрос!
Така че, без да съм го чел в ковид темата, просто не мога да повярвам, че се е държал различно от начина, по който се е държал тук 10 години. За изказване на лични мнения да има БАН?! Къде отива свободата тогава...БАН може да има за обиди, агресия, не спазване на темата, каквото още се сетите... неща, които съм убеден, че Ежко не е правил. За изказване на мнения да има БАН.... нямам думи....да не сме Северна Корея братче...

Доп. Опс, изхвърлих се с тези 10 години, че аз не съм от толкова време във форума, но от телефона ми е трудно да редактирам, да не се чете десет, ами хайде нека е пет. Ама останалите неща дето казах, са си така.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 17:01 от Татко Мецан

# 484
  • София
Всеки има право на свои мнения, не на свои факти.

# 485
  • софия
малеееееее ако вчера съм ви се сторила изтрещяла, денс съм направо зла... Искам да взривявам ..

аз не съм му се сърдила, връзвала на Ежко. Понякога съм споделяла мнението му, понякога съм била на точно обратното... ама не ми е пречело. Никога не съм  разбирала хората, които му се обиждаха.
Не знам какво трябва да е направил за да го баннат така, но ми липсва определено. Я, как лесно разплаваше..... е, нищо де, скоро сигурно и ние един по един ще отпаднем по естествен начин от форума... кой знае още колко ще ни е интересно да плямпаме.
Аз си признавам, че само с вас си "въртя" приказката тук... ( и малко в колежа)

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 17:40 от Амели

# 486
Няма да отпадна, преди да си сбъдна една мечта😀

# 487
Чела съм спряганите никове, но модерирането вече е на съвсем друго ниво.

Постоянно ме трият и мен като споделя нещо или да се оплача от мерките при нас.

Скрит текст:
Преди няколко дни съфорумка ходеща ми по петите из темите  писа, че им развалям темата за четене с моите фермани и безинтересни неща за споделяне и ми изтриха отговора, че пиша тук от 14+ години и няма как да спра да пише, само защото някой не му се четели моите писаници, и че само модераторите могат да решат дали да пиша или не. И така.
Свобода на словото? Явно вече не съществува никъде реално.

# 488
Ежко не съм го чела в ковидната, но в тази за ДО пишеше  антивакс, нищо че беше ваксиниран вече.

# 489
  • софия
Интригант такъв! Казвай каква 😂
Дсно никога не се сбъдне, поне докато аз съм тука…. Като си тръгна ще ми е все тая ти дсли ще спреш 😄

# 490
Ти ли не знаеш💐

# 491
  • софия
Е сега вече ме хвърли в шах?!

# 492

Щях да ти сложа лайк, че по принцип ме кефят всичките ти постове, ама докато не си кажеш мечтата, лайк няма да видиш!😂

Може ли сега да хвърлиш такава бомба и да си траеш!

😂😂😀При завършили деца и вече и малката студентка, освен пък мечтата ти да е някоя дама от темата 😂😂😂😂 Само в този случай ти се разрешава да си мълчиш😂

# 493
Хахахаха, хайде завъртя се интригата. Нот?

# 494
  • София
Да намери зет, богат. Joy Нот?

Общи условия

Активация на акаунт