Термин Юли 2022

• 50 202
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
Добре дошла  banbinda и честито, надявам се всичко да мине бързо и ти желая лека бременност до финал.  За лекарствата нищо не знам ,но ако съдя по мен аз и без лекарства съм си много зле ,постоянно съм пред припадане ,възможно е да са си симптоми. При мен четвърта бременност и такова чудо не е било 😑

# 106
banbinda, добре дошла. Тези оплаквания съм ги чувала и друг път от дуфастон при орален прием и обикновено момичетата се свързват с лекаря и той преценява дали да не препоръча да се поставят вагинално.

Мацки все се каня да ви дам идея, че черния петък идва и вероятно ще има намаление на възглавници за бременни. Също можете да се огледате за колан за бременни за автомобил. Дънки/панталони за бременни, както и бельо. Особено сутиени без банели. За някой от нас ще са нужни поне един номер по-големи чашки. Знам, че още ви е много далеч мисълта за такива неща, но както ви се струва твърде рано, така ще дойде супер неусетно. Решете и къде ще се следите по ЗК.

П.с. и книгите за бременност, раждане и кърмене също има вероятност да намерите на добра цена.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 19:07 от fillme

# 107
Аз лично имам всичко 😊 Fillme възможно ли е да ми е толкова лошо от фолиевата киселина? Да дам едно хапче на ММ да сравня ще му е зле ли🤣🤣 все пак той е виновен 🤣

# 108
Аз лично имам всичко 😊 Fillme възможно ли е да ми е толкова лошо от фолиевата киселина? Да дам едно хапче на ММ да сравня ще му е зле ли🤣🤣 все пак той е виновен 🤣

И за мъжете е полезна та няма да навреди, но уви не е от нея. Търси какво ще го спре. Сода, вода с лимон, само лимон, филия препечен хляб, сготвена храна, туршия.
Ти сега последно колко деца имаш?

# 109
Защо пък последно ти не си ме питала до сега . Три момчета са вкъщи . И се надявам да има и момиче.

# 110
Сега разбирам, колко жизнено важно е да е момиче. Ма пък мойта ще има избор кого да ми доведе за зет 😄.  В декемврийските имахме мама чакащо пето. Имаше 3 момчета и едно момиче и се надяваше на още едно момиченце. Е, не ѝ се получи. Пак мъжко е.

# 111
Аз затова се нервирам на ММ ,но вчера му казах че се радвам че иска отново момче и че ще раждам всяка година ако трябва докато не поиска момиче 😁😁 .  Дано избора остане само от тримата 🤣🤣 трябва да е достатъчно

# 112
Здравейте и от мен, юлски мами. Да се представя и аз: термин 05.07.2022... и майка на декемврийче 2020 (да и сами може да сметнете малката е на 10м , а мама пак наду корема). 🤣🤣 Не сме планували толкова скоро да се случат нещата, но пък сме безкрайно щастливи. Тъй като скоро минах през това усетих още преди закъснение, че съм бременна(чести позови за уриниране, така бях и с каката). Ден след закъснението направих тест и се видя втора бледа черта. В 4+2 бях н АГ за установяване на бременността и се видя добре малката точка. Какво да ви кажа ще е купон с кака на 1г и 6м и новородено, но важното е всичко да е наред и да сме здрави. А на Вас желая лека и спокойна бременност, и разбира се щастлив летен финал. 🤗

# 113
Kisses ,тук съм и следя всичко. Да утре съм на преглед и тръпна в очакване какво ще видя Simple Smile За сега се чуствам добре и нямам оплаквания. Вчера ми се наложи по спешност за посятя зъболекар, четох че не било много хубаво,но нямах избор. Издържах дори без упойка Simple Smile Вие как сте момичета? Имам един въпрос , напоследък забелязвам по-усилено вагинално течение..В смисъл нямам парене сърбеж, но го имам.Някой има ли подобен проблем? Утре ще попитам лекаря какво ще каже по въпроса. От време на време чувствам като предърпване в яйчниците и в двата , макар ,че е от дясно и ми изписаха Папаверин. Съвсем тъпо като усещане, но го имам. Вие имате ли нещо подобно?

# 114
stela2323, течението е от бременността и ще го има кажи речи през цялата бременност. А придърпванията ги имаме всички, защото матката се разширява. Можеш да си вземеш и ношпа и магнерот. Разбира се е добре да се пусне микробиология. Стискам палци за утре.
Аз си вадих зъб преди да разбера, че съм бременна. Предния път ми се наложи в 15 та седмица. Голям зор. Има опасност от някои упойки. Да не говорим за рентгенови снимки, макар, че уж имат някакви покривки за корема.

Poly3, добре дошла и до пухкав финал. Няма да си сама в купона.

# 115
Момичета, като сме отворили темата за зъболекари да ви попитам според вас опасно ли е посещение за кариес примерно. Имах записах час за зъболекар тогава ми откри два кариеса, направихме единият, но вторият още не е. Зъболекарката ми се обади, че отменя часа, защото е под карантина, после пък разбрах, че съм бременна и така. Очаквам да ми се обади за нов час и се чудя как да постъпя.

# 116
Hope_DS, с локално обезболяване с лидокаин няма проблем.

# 117
Относно темата за зъболекарите, аз бях няколко дни преди закъснението и даже рентгенова снимка ми правиха. Не знаех, че точно този месец ще е станало, понеже опитвахме от няколко месеца. Като говорих с познати се опитаха да ме успокоят, че е било рано и не съм навредила да не се тревожа. Било е няколко дни след имплантацията. Поне успях да си направя “основен ремонт” на зъбите и изчистих основните проблеми. Надявам се да не ми се налага да ходя повече.
От другите неразположения, не знам за вас, но от самото начало имам стомашни болки и газове. Снощи се изплаших ужасно, помислих че са спазми от матката, но реших да изпия един еспумизан и всичко си дойде на мястото. В понеделник ще спомена на докторката и се надявам всичко да е наред. Нямам търпение, това чакане ме побърква и отделно затворена. Днес поне ми свършва карантината. 😊

# 118
Добро утро момичета, Poly3 добре дошла и честито !!! stela2323 утре след прегледа веднага дв пишеш. 🤗

# 119
Добро утро Кис (то обяд стана). Виж имаме още една декемврийска мама с момиче. Само още една и ти обираме момчетата.

hihopo, пиши какво се случва с теб. Пусна ли второ ЧХГ?

Esperanzita, и аз преди 2 дни писах, че са ме почнали газове - един от неприятните симптоми.
А по-нататък от високия прогестерон започва и запек. Голяма мъка е. Но като почне тогава ще ви кажа с какво ще го боря тоя път.

Poly3, защо не беше в декемврииската тема?

Общи условия

Активация на акаунт