Фирмени Банкети - мнения,ситуации ?

• 7 811
  • 214
  •   1
Отговори
# 105
Абе наште банкети са културни. Simple Smile Ако на някой са Содом и Гомор, нормално да се плаши да пуска половинката. Joy

# 106
Ех, едно време какви содоми и гомори имаше, сега хоум-офис...

# 107
Ами, явно си представяш малък офис, говорим за голяма сграда и място, ако искаш има къде. А иначе, ако си мислиш, че няма как да стане на работа, бившия ми ми е изневерявал системно в халето на работа и се е разказвал на колегите си. Това, че ти не си го виждал, не означава, че не се случва. Съветът е шарен.

# 108
Не, че не съм го виждал, но двата ти примера са различни.

# 109
Не са различни, казвам, че се случва и има как да не е на масата и пред очите на всички.

# 110
След като другите водят половинки и гаджета, а мъжът на авторката даже не отваря дума, има само едно обяснение. И то не е, че този мъж изневерява с колежка, защото кой нормален човек изневерява баш на банкет.

И единственият вариант е, че този мъж се срамува от жена си. Няма какво да е друго. А вече защо се срамува, най-добре авторката да си помисли и да вземе мерки, защото от срамуването до изневярата е една крачка, и тази крачка може и вече да е направена. И не на банкета.

# 111
Абе, хора, явно не сте виждали всичко. Шефката на ММ на въпросното парти си е поканила любовника и са отишли в тоалетната. Какво пречи да изневери баш на банкета?

# 112
На банкет с ММ не ходя. Както и той на моите. Всеки ходи, ако сам е преценил. Такъв вариант, аз да не го пусна или той мен, ми е непонятен. Та да не съм му майка и той да е на 5. Не съм му и пъдар. Ако реши да ми кръшка, няма да чака банкета.

# 113
има нужда от 2 часа лично пространство - ок.
Лично пространство на фирмен банкет? Интересна интерпретация Hands V

Лично пространство в смисъл да си общува с хора различни от близките приятели и съпруг/съпруга. Да разпусне, да си говорят за общи теми и т.н. Не виждам нищо странно, по принцип не е задължително съпрузите да са залепени един за друг, дори не е здравословно.

# 114
  • София
Не ги разбирам тия банкети, на които си влачиш половинката. Добре, че не сме имали такива. Поне два пъти годишно се събирам с бившите си колеги и една от колежките почна да води мъжа си, понеже е страшен ревнивец и не я пускаше сама. В резултат на това спряхме да я каним.
Нито аз, нито мъжът ми бихме си ходили на банкетите, дори и да я има тази опция.
На тиймбилдингите в моята фирма можеш да си водиш и половинката, и децата. Бих взела само детето, ако иска. И то не защото ме е срам от мъжа ми, а защото не желая да си изтипосвам личния живот пред някои от колежките. Много са потайни в тая фирма...

# 115
има нужда от 2 часа лично пространство - ок.
Лично пространство на фирмен банкет? Интересна интерпретация Hands V

Лично пространство в смисъл да си общува с хора различни от близките приятели и съпруг/съпруга. Да разпусне, да си говорят за общи теми и т.н. Не виждам нищо странно, по принцип не е задължително съпрузите да са залепени един за друг, дори не е здравословно.
Да, ясно, просто точно колегите да са тези хора не ми е в личното разбиране за разпускане.

# 116
Всички фирмени партита и тийм билдинги са ме карали винаги да се чувствам една идея нащрек. Не е разпускане за мен. Пред приятели мога и да се "изложа" един вид, пред колеги - никога. И наистина нямам гаф на подобни мероприятия. То си е работа за мен пак.

# 117
Точно, и аз го приемам за работа. Ама в извънработно време и в общия случай не ми я плащат.
Нямам добър спомен от банкетите, честно казано. Радвам се, че на настоящата ми работа не са практика.

# 118
Няма логика да се притесняваш от изневеряване на банкет, защото тези хора работят по цял ден заедно, месеци и години, по осем часа и половина, ден след ден. Преди - по време - след работа, те имат безброй възможности. На никого не е притрябвал този банкет, за да си направи свалката с колега или колежка.

# 119
  • София
Ани, няма смисъл да разказвам, но включва много излагации.

Общи условия

Активация на акаунт