Фирмени Банкети - мнения,ситуации ?

• 7 831
  • 214
  •   1
Отговори
# 150
И аз нещо не мога да си я представя как точно става тази проверка на жената...

А за легена – не помня тогава дали някоя беше пробвала (на думи, разбира се, не вярвам да има чак толкова тъпи жени), или само се коментираше. Май имаше спор и дали водата трябва да е топла, или студена, но наистина съм забравила вече подробностите.

https://bg-mam.ma/p/439657/12891448

Имаше и още един метод, на Шанталетата, ако си спомнят по-старите съфорумци. Simple Smile

# 151
Има жени, които се радват на подобни извращения. Приемат го като висша форма на любов.

# 152
  • София
Лика- прилика са си таквиз.

# 153
Абе, и с проверка не е сигурно какъв точно ще е резултатът Wink

Цитат
Съпруг и съпруга са поканени на бал с маски.
Точно преди тръгването жената е повалена от силна мигрена и се налага да си остане у дома. Взема си едно болкоуспокоително и си ляга, а нейния мъж облича костюма си и отива на бала. След един час жената е вече по-добре и решава с костюм, за който мъжа не знае, да види как ще се държи нейния съпруг на бала.
Вече на празненството, тя веднага го познава по костюма -  той танцува с една непозната жена, после с втора, трета и т. н. Тогава съпругата решава да провери така както го е подкарал до къде най-много може да стигне нейният мъж. Кани го на танц (той не успява да я познае) и му прошепва в ухото: "Хайде да отидем някъде, където няма да ни видят". Той разбира се съгласява, усамотяват се (не се знае в кола, ли в стая ли, в тоалетна ли) и як секс - мадамата хем силно възбудена от детективската тръпка, хем спокойна, че не прави нещо нередно (щото нали с мъжа си е все пак) се раздава докрай и допуска мурафети, които иначе у дома са забранени.
След като си свършват работата жената веднага се прибира в къщи, съблича се, измива следите от греха и си ляга невинно. След известно време се прибира и нейния съпруг.
Тя подхваща хитро и деликатно темата:
- Е, как беше празника?
- Знаеш ли, скъпа - без теб ми беше скучно...
- Скучно? Странно, а на мен не знам защо ми се струва, че доста добре си си прекарал..
- Повярвай ми - пълна скука. Пристигам аз там и какво да видя - няма къде да стъпиш от народ. С моите приятели се завряхме в кухнята и докато си пийвахме направихме едно покерче. Заложих костюма и го загубих. А аверът, който го спечели, веднага го облече и се разхвърля по дансинга. Веднага почна да върти мадамите една след друга, а накрая даже някаква пачавра взе че му пусна. Похвали се, че такъв секс не бил правил. А аз... скука, даже загубих малко пари...

# 154
Аз плахо да питам, ако половият живот в семейството е редовен, а колегата е с по-малък капацитет от наличния в семейството, какво точно ще разбере благоверният?

# 155
Хич не се шегувам, въпросната също се радваше на вниманието. И аз й казах, че е извратено и ми се обиди. 😀

# 156
Чи то няма нужда да се шегуваш , само виж какви са някои включвания в темата и ти става ясно, че има и такива фенове тук Simple Smile
И от двата пола.

# 157
Ама вие сериозно ли след секс си ходите разширени, запазили формата на пениса? То няма мускули там, нищо не се свива, седи си зяпнало като кофа?
Егати... Аз сигурно съм дефектна... Sad

# 158
И тази тема ще стане култова.

# 159
Неделя е, още се разсъбуждам, ще се сетя за още някоя позната и изцепки 😀

# 160
Ааа, како, аз тренирам И по метода на Кегел Blush

# 161
Просто си представям как някой ме е причакал на вратата в готовност за проверка... Ще тича до Пирогов да му го кърпят.

# 162
  • София
Ааа, како, аз тренирам И по метода на Кегел Blush
Това е задължително за всяка жена.

# 163
Аз не съм си правила отливки още.

# 164
Просто си представям как някой ме е причакал на вратата в готовност за проверка... Ще тича до Пирогов да му го кърпят.
Като не ги пълнят с монтажна пяна и после да сравняват размер и форма, пак е добре.

Общи условия

Активация на акаунт