💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 377
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 150
Очерняне на Кремена, защото им отстрани любимката. Някакво ново "блесване" на Мани и това ще е.

# 151
Няма да пропуснат да дадат злобните коментари на Е и А по адрес на Красима. Сигурно ще покажат и радостта на Неделчо. На Милена ще й е криво и нормално - остава самичка при змиите.
Играта за територия ми се струва интересна. Логично е този път Приключенците да са в резиденцията, но с този пъзел може и да не са. Все пак трябва да е максимално комфортно на Е и А.

# 152
Аз пък искам да обсъдим Морунов 😁 само на мен ли ми омекват краката като се усмихне невинно с тези сини очи...?

# 153
Морунов е много сладък и привлекателен. Като характер не ме дразни, в игрите също много ми харесва. Има всичко необходимо, за да победи.

# 154
Аз пък искам да обсъдим Морунов 😁 само на мен ли ми омекват краката като се усмихне невинно с тези сини очи...?
НЕЕЕ Simple Smile той е на първо място в моя списък за мъжка красота Grinning  именно заради прекрасните сини очи, когато се усмихне синьото още повече блести.  Simple Smile
А и е доста широкоплещест, което е огромен плюс, на такъв мъж плешивината изобщо не се забелязва!

# 155
  • София
Не ми харесва Морунов,няма да преча на фенките му. Simple Smile
В  игрите е добър,обаче кога ще покаже някаква позиция.Не ми е достатъчно твърд в тази част.Докарва го на един Милен.

# 156
В  игрите е добър,обаче кога ще покаже някаква позиция.Не ми е достатъчно твърд в тази част.Докарва го на един Милен.
Според мен просто се владее перфектно. Иначе и аз бих го предпочела по-твърд 😀

# 157
Може би, защото ние не виждаме всичко от отношенията между хората вътре, а и в реалността нещата не са винаги черно-бели, че да заемаме винаги категорична позиция. А може и просто да си е нерешителен.

# 158
  • Испания
И на мен това не ми харесва. Няма позиция. Или не я изразява, или го прави политкоректно. Като последното изказване за Мигла, че бил свикнал с нея и едва ли не му липсвала. Хайде, бе!

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 14:46 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 159
  • Варна
Ами те всички на външен вид са ок. Това ще е последното, което ме интересува за даден участник - гледам им характера и представянето в игрите.

Това правя и аз.
Но някак правят впечатление епитети като- дебела, прасима, плюска, мърша, гърджав и подобни. Не е лошо малко автоцензура да си налагаме. Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 21:37 от floren

# 160
Ако някой иска да знае кой е победителят:

Скрит текст:

П.С. Информацията ми изглежда реалистична, но може и да не е достоверна.

# 161
Скрит текст:
Преди време някой беше дошъл във форума със същата информация - Андрей е победител, Симеон остава втори, а трета е Паулина. Аз вече ще се радвам, ако е така. Моят топ 3 не би изглеждал по този начин, но щом Елизабет не е сред финалистите - идеално.

# 162
И на мен това не ми харесва. Няма позиция. Или не я изразява, или го прави политкоректно. Като последното изказване за Мигла, че бил свикнал с нея и едва ли не му липсвала. Хайде, бе!
Ами той за никой не е казал лоша дума. Това не означава,че няма мнение, а че може да приема хората с всичките им недостатъци и да не ги съди, както ние тук. На мен това пък ми харесва - че е над нещата. Играе си играта, раздава се на макс  и не се занимава с интриги.  А за Мани - 2 месеца са нон стоп заедно естествено, че ще усети някаква липса. За всеки от играчите може да го е казвал, но само това да е било излъчено

# 163
  • Испания
Да има позиция не означава да говори против другите и да не ги приема, но няма да изпадам в обяснения.

# 164
Скрит текст:
Мъчно ми е най-вече за Морунов, той заслужава много да победи. Паулина, ако не беше такава интригантка и толкова надута, щях да се радвам, че е трета. Според мен Андрей не заслужава да е победител. Но и други пъти сме виждали чужденци да побеждават в български формати - Християна Лоизу. Явно се опитваме да се мазним на Чужбината. 😂 Симеон си заслужава второто място - силен е, издръжлив е, има качества на победител, но е ужасно надут, груб, превзет и ми напомня по-скоро на някакво животно, отколкото на човек.

Общи условия

Активация на акаунт