💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 328
  • 1 821
  •   2
Отговори
# 315
Шампиони > Бойци.

# 316
  • London
Satisfied
Елизабет е като вещица по време на Средновековието..... във фейсбук направо клада са запалили зрителите. Сигурно, ако влезе и прочете....ще получи депресия.

Наистина ли го вярваш това... Депресия от нечие маловажно мнение🤣🤣🤣

Ако само на 2-3 ма да не ти пука....., но ако 95% от хората се отвращават меко казано най-вероятно ще ти запука. Поне на нея ще й.... то си личи, че е жадна да я харесват, да получава внимание. А сега виж ти каква стана.Scream

# 317
Елизабет със сигурност се вълнува от чуждото мнение.
Веднъж да съм съгласна с Поли и да се издразня на Милена. И тя е една шамандура.

# 318
от промото става ясно ..че..Елизабет е преписвала

# 319
Аз бях за Бойците и съм доволен, че им натриха носовете на Приключенците. Сега Бойците злобни били, а в играта с плуването и пояса кой отбор провокираше и се държеше грозно и неспортсменски като цяло. Освен с викането си тогава, Борис пак показа селташко изпълнение като не прояви спортсменство и не поздрави победителите. 

# 320
Борис започва все повече да ми пада в очите, Стратимир отдавна е дъното. Но Борис откакто е при приключенците се озлоби много видимо. Особено на играта с поясите миналата седмица беше отвратителна гледка поведението му. Стрина Паулина е ясна, че е злобна в червата чак. Такива демонстрации от страна на Борис са меко казано смешни и показват много повече, отколкото самият той предполага дори. Болял го мазола, дори няма топки да каже в прав текст " Не пляскам, щото не искам". Че ЕлиЗЪБета е зло куче, е повече от ясно, ама от Борис такава злобичка не очаквах. Лъсна му истинското личице на милия Бобка. Много си повярваха нещо, барабар с Манол.

# 321
  • София
Установих, че този сезон само Ралица може да се мери с Елизабет по линията "дразнител". Никой друг дори не се доближава - нито Димо, нито Мани...

# 322
И според мен Елизабет се е издънила от така показаното промо.

# 323
Satisfied
Елизабет е като вещица по време на Средновековието..... във фейсбук направо клада са запалили зрителите. Сигурно, ако влезе и прочете....ще получи депресия.

Наистина ли го вярваш това... Депресия от нечие маловажно мнение🤣🤣🤣

Ако само на 2-3 ма да не ти пука....., но ако 95% от хората се отвращават меко казано най-вероятно ще ти запука. Поне на нея ще й.... то си личи, че е жадна да я харесват, да получава внимание. А сега виж ти каква стана.Scream

Така си е преценила така си е играла играта. А относно коментарите и обидите не е нещо ново и нечувано у нас.
Кеф да обидиш някой и после да заспиш с усмивка и спокойна душа.

# 324
Не гледах внимателно промото за утрешната игра. Имаше ли логически елемент или пъзел?
La Vikinga, какво очакваш от една некадърна актриса като Ралица? Аз нищо.

# 325
Елизабет си намери нова жертва, с основен мотив женска злоба - Паулина. Ми кой ще хареса това ярко червено червило. И Милена пък веднага суфлира - "... и тя си слага". Паулина с подобно червило не съм я виждала.
Елизабет и Андрей правят всичко възможно да принизят племето на Шампионите и да унизят бившите си съотборници. Много гнусно. Ще има да взема, но са много далеч от това, което бяха Шампионите в самото начало. Много правилно й каза Борис - имат един коз- Неделчо...
И трите бяха потресаващи с това червило, и много неподходящо да отидеш на битка с такова червило, все едно си на дискотека.. Елизабет как събра толкова злоба в това малко тяло. Отвратителна е.

# 326
  • London
А каква е играта? Пъзел ли? Там със сигурност има по-голям шанс тя да препише от Вальо....

# 327
Как ще знаят какъв е пъзела, че и пищов да имат?

# 328
  • София
Как ще знаят какъв е пъзела, че и пищов да имат?
Неделчо направил карта с всички възможни пъзели, които е видял в предишните сезони и цветна легенда за Елиабет, за да не сбърка. Trollface

# 329
Спекулирам, но ако е еднакъв за двамата Капитани и както няма преграда между стените е възможно преписване. И вероятността Валентин да преписва от Елизабет е  под 1%, затова си правя извода, че тя е нарушила правилата.

Общи условия

Активация на акаунт